Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

O zaman istediğin zaman dök içini canım, ne zaman ihtiyacın olursa dinlerim. Amin, ALLAH kimseyi evladıyla/evlat acısıyla/evlat hasretiyle sınamasın.

Ne güzel yazmışsın, inşallah hediyene sağlıcakla kavuşursun :)

Canım ben 3 senedir korunmuyorum, ilk başlarda umursamadık olursa olur modundaydık, 1.5 senedir de tam anlamıyla istiyoruz. 3 ay önce düşük yaptım, şimdide ikinci aşılamamın sonucunu bekliyorum.

evet genelde öyledr saol aydınlattğın için

Allahimm yaa sanki bakmakta ne zatar var.bende cok gukumserim bebeklere onlar bana bakarsa hemen goz kirparim tip kadin. Insalalh kiymet bilenlerden oluruz canim.
Inşallah canım, hakkımızda hayırlısı.
Öyle tipler çok, bir gün sinirden öyle birinin yanına gidip gözlerimi pörtletip çocuğunu yiyeceğim diyeceğim ödü kopsun

En çok bebeğini uzun süre bekleyenler anlar bunu. Bazı anneler ne kadar umursamaz oluyor. Tamam çocuk düşe kalka büyür ama ne kdr tehlikeli yaptığı Allah korusun...

Amin canım.
İnşallah tutmuştur aşılama. Daha yaşın genç hiç canını sıkma... Ama en zoru beklemek.

ALLAH razı olsun, hayırlısı... Beklemek güzel ama bir o kadar da zor gerçekten.

Çok güzelmiş gerçekten
Maşallah yapabiliyorsanızzzz
Ben yapamıyorum ama öğrensem mi annemden diyorum hem oyalanırım arada diye. Onun elinden her şey gelir
Bende pek yapamıyorum, yapan insanlara çok özenirim :) sabır işi bu, acaba o kadar sabredebilirmiyim onu da bilmiyorum. Imkanın varsa öğren canım, sıkıldıkça bir şeyler yaparsın :)

Hepsi aynı olmaz canım ve genelde silik cızgı cıkıyor zaten inşallah hamilesındır durum öyle gosterıyor ama hakkında hayırlısı olsun strest yapma
Sagol canm insallah bakalm iste cumartesi yapmm siknti oldu her yer kapali pazartesi ye kaldi artk kan testi rabbim hayrlisni versn

Sagol

Hepsi aynı olmaz canım ve genelde silik cızgı cıkıyor zaten inşallah hamilesındır durum öyle gosterıyor ama hakkında hayırlısı olsun strest yapma
Silik cizgi oldugndada saglikli olabiliyor mu ya icim rahatlasa braz inann sevinemedm bile ya

Bende pek yapamıyorum, yapan insanlara çok özenirim :) sabır işi bu, acaba o kadar sabredebilirmiyim onu da bilmiyorum. Imkanın varsa öğren canım, sıkıldıkça bir şeyler yaparsın :)
Ay cidden sabır işi. Ben kazak filan örerdim annemle genç kızken ünide. Ama şimdi hiç yapmıyorum unutmuşumdur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…