O zaman istediğin zaman dök içini canım, ne zaman ihtiyacın olursa dinlerim. Amin, ALLAH kimseyi evladıyla/evlat acısıyla/evlat hasretiyle sınamasın.Olur mu öyle şey zaten hiç söylemeyince kötü hissediyorum kendimi. Oğlum üzülür gibi geliyor. Allah kimseye yaşatmasın teşekkür ederim. İnşallah ikinci bebeğimiz cennetteki oğlumuzun hediyesi olacak.
Sen ne zamandır istiyorsun hamile kalmak?
evet genelde öyledr saol aydınlattğın içinKün makamı
Rabbimiz günde 2 kez bize Kün (ol) makamı bahşeder. Yani bazen karamsarlığımızdan, bazen şaka niyetine söylediğimiz şey gerçekleşiverir. Hatta deriz ki söylediğimiz şey olduğunda " Hay Allah, başka birşey istesem olacakmış" O yüzden Efendimiz (Sav) "Ya hayır söyle ya da sus" der. Lütfen ağzımızdan çıkacak lafları düşünüp öyle söyleyelim.
Ikbal Gürpınar
Inşallah canım, hakkımızda hayırlısı.Allahimm yaa sanki bakmakta ne zatar var.bende cok gukumserim bebeklere onlar bana bakarsa hemen goz kirparimtip kadin. Insalalh kiymet bilenlerden oluruz canim.
En çok bebeğini uzun süre bekleyenler anlar bunu. Bazı anneler ne kadar umursamaz oluyor. Tamam çocuk düşe kalka büyür ama ne kdr tehlikeli yaptığı Allah korusun...Cok cok cok haklisin caniminsanlar anlamiyor hele cocugu olan hicc hicc anlamiyor dun bi kadin gördüm esimle disardaydik 3cocugu var ikisi baya buyuk biri daha bebek arabasinda belli yani tekne kazintisi hesabi. Karsidan karsiya geciyoruz bebek arabadan kendini kaydirdi arabasida kirikmiydi anlayamadim bebek surdukce kaydi kaydi ayaklari yere surulmek uzere araya sikisti cocuk kadin hala sürüyor arabasini nerdeyse kazina kizacaktim cocuk düşüyor gormuyomusunuz diye hicc umurunda degildi. Dedim o bebek bnm olsaydi insanlar elde edince kiymetini unutuyor bazen. Sen kimseyi uzerine alinma cnm yarinda yaptir bakalim testini ins supriz olur sana cnm.
Amin canım.O zaman istediğin zaman dök içini canım, ne zaman ihtiyacın olursa dinlerim. Amin, ALLAH kimseyi evladıyla/evlat acısıyla/evlat hasretiyle sınamasın.
Ne güzel yazmışsın, inşallah hediyene sağlıcakla kavuşursun :)
Canım ben 3 senedir korunmuyorum, ilk başlarda umursamadık olursa olur modundaydık, 1.5 senedir de tam anlamıyla istiyoruz. 3 ay önce düşük yaptım, şimdide ikinci aşılamamın sonucunu bekliyorum.
ALLAH razı olsun, hayırlısı... Beklemek güzel ama bir o kadar da zor gerçekten.En çok bebeğini uzun süre bekleyenler anlar bunu. Bazı anneler ne kadar umursamaz oluyor. Tamam çocuk düşe kalka büyür ama ne kdr tehlikeli yaptığı Allah korusun...
Amin canım.
İnşallah tutmuştur aşılama. Daha yaşın genç hiç canını sıkma... Ama en zoru beklemek.
Bende buna bayıldım :)Eki Görüntüle 1653794pink love boyle bişi canım demek istedıgım bebek battanıyesı buyuklugunde yap ister bebege ister dız battanıyesı nıyetıne
Benımde cok bayıldıklarım varda ancak yolladıgımı yapabilirim :))) bu cok guzel canım biraz sabır lazım küçük küçükBende buna bayıldım :)
Eki Görüntüle 1653821
Ben bunu beceremem, öyle beğenmekle kalırım :)Benımde cok bayıldıklarım varda ancak yolladıgımı yapabilirim :))) bu cok guzel canım biraz sabır lazım küçük küçük
Bende buna bayıldım :)
Eki Görüntüle 1653821
Çok güzelmiş gerçektenBenımde cok bayıldıklarım varda ancak yolladıgımı yapabilirim :))) bu cok guzel canım biraz sabır lazım küçük küçük
Ayy canim yaa iate benimde dusundugum buydu tamdaEki Görüntüle 1653794pink love boyle bişi canım demek istedıgım bebek battanıyesı buyuklugunde yap ister bebege ister dız battanıyesı nıyetıne
Bende pek yapamıyorum, yapan insanlara çok özenirim :) sabır işi bu, acaba o kadar sabredebilirmiyim onu da bilmiyorum. Imkanın varsa öğren canım, sıkıldıkça bir şeyler yaparsın :)Çok güzelmiş gerçekten
Maşallah yapabiliyorsanızzzz
Ben yapamıyorum ama öğrensem mi annemden diyorum hem oyalanırım arada diye. Onun elinden her şey gelir
Aaaaaa buda cok guzellÇok güzelmiş gerçekten
Maşallah yapabiliyorsanızzzz
Ben yapamıyorum ama öğrensem mi annemden diyorum hem oyalanırım arada diye. Onun elinden her şey gelir
En çok bebeğini uzun süre bekleyenler anlar bunu. Bazı anneler ne kadar umursamaz oluyor. Tamam çocuk düşe kalka büyür ama ne kdr tehlikeli yaptığı Allah korusun...
Aynen oyle cnim. Evlat her zmaan degerlidir ama zor olunca sanki dahada kıymetli olur
Amin canım.
İnşallah tutmuştur aşılama. Daha yaşın genç hiç canını sıkma... Ama en zoru beklemek.
Sagol canm insallah bakalm iste cumartesi yapmm siknti oldu her yer kapali pazartesi ye kaldi artk kan testi rabbim hayrlisni versnHepsi aynı olmaz canım ve genelde silik cızgı cıkıyor zaten inşallah hamilesındır durum öyle gosterıyor ama hakkında hayırlısı olsun strest yapma
Ay cnm çok sevindim tebrik ederim cnm Rabbim tamamına erdirsin şimdi bunları Düşünme en kısa zamanda bir kan testi yaptır hadi gözün Aydın darısı bizlere cnm hcg Değeri düşük olduğu için silik çıkmıştır cnm dert etme sakın[/QU
Sagol canm insallh bakalnAy cnm çok sevindim tebrik ederim cnm Rabbim tamamına erdirsin şimdi bunları Düşünme en kısa zamanda bir kan testi yaptır hadi gözün Aydın darısı bizlere cnm hcg Değeri düşük olduğu için silik çıkmıştır cnm dert etme sakın
Silik cizgi oldugndada saglikli olabiliyor mu ya icim rahatlasa braz inann sevinemedm bile yaHepsi aynı olmaz canım ve genelde silik cızgı cıkıyor zaten inşallah hamilesındır durum öyle gosterıyor ama hakkında hayırlısı olsun strest yapma
Canım bu kadar stres yapma kendine... @Visneli_Turtam'ın da testi silikti belki o seni rahatlatacak bir şeyler söyler :)Silik cizgi oldugndada saglikli olabiliyor mu ya icim rahatlasa braz inann sevinemedm bile ya
Insallah soyler onun da silikti de smdi bi sorunu yok mu.bi de bi sey sorucm sanki adet olacakmism gbi kasiklarma ara ara sanci giriyor szce normal miiCanım bu kadar stres yapma kendine... @Visneli_Turtam'ın da testi silikti belki o seni rahatlatacak bir şeyler söyler :)
Ay cidden sabır işi. Ben kazak filan örerdim annemle genç kızken ünide. Ama şimdi hiç yapmıyorum unutmuşumdur heraldeBende pek yapamıyorum, yapan insanlara çok özenirim :) sabır işi bu, acaba o kadar sabredebilirmiyim onu da bilmiyorum. Imkanın varsa öğren canım, sıkıldıkça bir şeyler yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?