Yok canım ne sorunu olacak. Maşallah bebişini sağlıcakla aldı kucağına :)Insallah soyler onun da silikti de smdi bi sorunu yok mu.bi de bi sey sorucm sanki adet olacakmism gbi kasiklarma ara ara sanci giriyor szce normal mii
Maşallah hamaratsın sen :) eline alsan hatırlarsın nasıl yapıldığını. Zamanında pratikte yapmışsın, seni bir bebek battaniyesi zorlamaz :)Ay cidden sabır işi. Ben kazak filan örerdim annemle genç kızken ünide. Ama şimdi hiç yapmıyorum unutmuşumdur heralde
Aynn canm ya valla rahatlamamm lazm benm cok stres yapyrm icimi biraz rahatlattn sagol Allah razi olsnYok canım ne sorunu olacak. Maşallah bebişini sağlıcakla aldı kucağına :)
Adet sancısı gibi sancı hamilelik belirtisi olarakta geçiyor, inşallah seninki de öyledir. Yalnız kendini çok kasıyorsun biraz rahatlamaya çalış, bak bebiş varsa (inşallah) etkilenir.
Silik çizgi varsa bildiğim kadarıyla 2-3 haftalık hamilelik oluyor bebeğin sağlıksız olduğundan değil. Ama en iyisi kan testi pzt hemen yaptır sonucunu da alırsın aynı gün.Sagol canm insallah bakalm iste cumartesi yapmm siknti oldu her yer kapali pazartesi ye kaldi artk kan testi rabbim hayrlisni versn
Hamile kalınca deneyeyim o zaman olmadı anneme veririm hehe.Maşallah hamaratsın sen :) eline alsan hatırlarsın nasıl yapıldığını. Zamanında pratikte yapmışsın, seni bir bebek battaniyesi zorlamaz :)
Amin cümlemizden canım. Yarın ikimizde test yaptıracağız, inşallah birimizin hayırlı haberini alırız :)Aynn canm ya valla rahatlamamm lazm benm cok stres yapyrm icimi biraz rahatlattn sagol Allah razi olsn
Izin amaçlı mı ordasınız canım?Hamile kalınca deneyeyim o zaman olmadı anneme veririm hehe.
Şu an Fr'dayım ocak ortasında dönücez. Dönüşten sonra bebek istiyorum bir de hemen olursa hamile halimle taşınmayayım diye. Bu cuma günü jinekoloğa gideceğim bir sorun var mı yok mu ne yapmalıyım görmek için...
Bebeğim sorun olmadı şimdi kucağımda uyuyor o silik çizgi sen stres yapmassan oda sağlıkla güzelce tutunsun annesineInsallah soyler onun da silikti de smdi bi sorunu yok mu.bi de bi sey sorucm sanki adet olacakmism gbi kasiklarma ara ara sanci giriyor szce normal mii
İki kere göstersınler ucuncuye iş tamamdırÇok güzelmiş gerçekten
Maşallah yapabiliyorsanızzzz
Ben yapamıyorum ama öğrensem mi annemden diyorum hem oyalanırım arada diye. Onun elinden her şey gelir
Canım sen kasımda mı hamile kaldın .. Birde ovülasyon testıyle mi öğrendin gebeliğini ..Bebeğim sorun olmadı şimdi kucağımda uyuyor o silik çizgi sen stres yapmassan oda sağlıkla güzelce tutunsun annesine
Yarın kanda baktır için bir nebze olsun rahatlar
Geçmiş olsun çok bir an önce iyileşş inşallahHerkese merhaba kızlar.. Hala düzelemedim.bugün antibiyotik başladım.arada girip bakmaya çalışıyorum.kolumu kaldıracak halim yok..çok kötü oldum ya... Rabbim okunan tüm dualarımızı kabul etsin.şimdiden benim için duamı okuyacak olan tüm dostlarımdan Allah razı olsun.. Tek tek yazamıyorum kusura bakmayın kızlar...
Selam :) nasılsınselamlar
İnşallah öyle olur. Çok da beklemek istemiyorum ben 32 eşim 35. Ama hayırlısı tabii.Amin cümlemizden canım. Yarın ikimizde test yaptıracağız, inşallah birimizin hayırlı haberini alırız :)
Izin amaçlı mı ordasınız canım?
Hayırlısı olsun... bir arkadaşım auğustosta hamile kalmak istiyordu ve korunmayı mayısta korunmayı bıraktı, temmuzda hamilelik haberini aldık :) bakarsın senin bebişin de erken gelir :)
Bence yaşın iyi canım, olur hayırlısıyla. Doktor kontrollerini yaptırıp her şeyin yolunda olduğunu öğrenince biraz daha rahatlamış olursun.İnşallah öyle olur. Çok da beklemek istemiyorum ben 32 eşim 35. Ama hayırlısı tabii.
Yok eşimin tüm ailesi burada. İş kurdular kardeşiyle ve iki ortağıyla İşleri oturtmak için geldik eşim daha deneyimli. Bana biraz hamilelik hazırlıkları öncesi tatil gibi oldu :) normalde birlikte çalışıyoruz İstanbul'da..
Okudum duanı canım allah kabul etsin ..Herkese merhaba kızlar.. Hala düzelemedim.bugün antibiyotik başladım.arada girip bakmaya çalışıyorum.kolumu kaldıracak halim yok..çok kötü oldum ya... Rabbim okunan tüm dualarımızı kabul etsin.şimdiden benim için duamı okuyacak olan tüm dostlarımdan Allah razı olsun.. Tek tek yazamıyorum kusura bakmayın kızlar...
Bence yaşın iyi canım, olur hayırlısıyla. Doktor kontrollerini yaptırıp her şeyin yolunda olduğunu öğrenince biraz daha rahatlamış olursun.
Anladım canım, kazancınız bol olsun :) nasıl, beğendin mi yurtdışını?
Canım sen kasımda mı hamile kaldın .. Birde ovülasyon testıyle mi öğrendin gebeliğini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?