Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Insallah soyler onun da silikti de smdi bi sorunu yok mu.bi de bi sey sorucm sanki adet olacakmism gbi kasiklarma ara ara sanci giriyor szce normal mii
Yok canım ne sorunu olacak. Maşallah bebişini sağlıcakla aldı kucağına :)
Adet sancısı gibi sancı hamilelik belirtisi olarakta geçiyor, inşallah seninki de öyledir. Yalnız kendini çok kasıyorsun biraz rahatlamaya çalış, bak bebiş varsa (inşallah) etkilenir.

Ay cidden sabır işi. Ben kazak filan örerdim annemle genç kızken ünide. Ama şimdi hiç yapmıyorum unutmuşumdur heralde
Maşallah hamaratsın sen :) eline alsan hatırlarsın nasıl yapıldığını. Zamanında pratikte yapmışsın, seni bir bebek battaniyesi zorlamaz :)

Aynn canm ya valla rahatlamamm lazm benm cok stres yapyrm icimi biraz rahatlattn sagol Allah razi olsn

Sagol canm insallah bakalm iste cumartesi yapmm siknti oldu her yer kapali pazartesi ye kaldi artk kan testi rabbim hayrlisni versn
Silik çizgi varsa bildiğim kadarıyla 2-3 haftalık hamilelik oluyor bebeğin sağlıksız olduğundan değil. Ama en iyisi kan testi pzt hemen yaptır sonucunu da alırsın aynı gün.
İnşallah hamilesindir canım

Maşallah hamaratsın sen :) eline alsan hatırlarsın nasıl yapıldığını. Zamanında pratikte yapmışsın, seni bir bebek battaniyesi zorlamaz :)
Hamile kalınca deneyeyim o zaman olmadı anneme veririm hehe.
Şu an Fr'dayım ocak ortasında dönücez. Dönüşten sonra bebek istiyorum bir de hemen olursa hamile halimle taşınmayayım diye. Bu cuma günü jinekoloğa gideceğim bir sorun var mı yok mu ne yapmalıyım görmek için...

Aynn canm ya valla rahatlamamm lazm benm cok stres yapyrm icimi biraz rahatlattn sagol Allah razi olsn
Amin cümlemizden canım. Yarın ikimizde test yaptıracağız, inşallah birimizin hayırlı haberini alırız :)

Izin amaçlı mı ordasınız canım?
Hayırlısı olsun... bir arkadaşım auğustosta hamile kalmak istiyordu ve korunmayı mayısta korunmayı bıraktı, temmuzda hamilelik haberini aldık :) bakarsın senin bebişin de erken gelir :)

Insallah soyler onun da silikti de smdi bi sorunu yok mu.bi de bi sey sorucm sanki adet olacakmism gbi kasiklarma ara ara sanci giriyor szce normal mii
Bebeğim sorun olmadı şimdi kucağımda uyuyor o silik çizgi sen stres yapmassan oda sağlıkla güzelce tutunsun annesine
Yarın kanda baktır için bir nebze olsun rahatlar

Çok güzelmiş gerçekten
Maşallah yapabiliyorsanızzzz
Ben yapamıyorum ama öğrensem mi annemden diyorum hem oyalanırım arada diye. Onun elinden her şey gelir
İki kere göstersınler ucuncuye iş tamamdır iyi oluyor kış da geliyor örelim

Herkese merhaba kızlar.. Hala düzelemedim.bugün antibiyotik başladım.arada girip bakmaya çalışıyorum.kolumu kaldıracak halim yok..çok kötü oldum ya... Rabbim okunan tüm dualarımızı kabul etsin.şimdiden benim için duamı okuyacak olan tüm dostlarımdan Allah razı olsun.. Tek tek yazamıyorum kusura bakmayın kızlar...

Bebeğim sorun olmadı şimdi kucağımda uyuyor o silik çizgi sen stres yapmassan oda sağlıkla güzelce tutunsun annesine
Yarın kanda baktır için bir nebze olsun rahatlar
Canım sen kasımda mı hamile kaldın .. Birde ovülasyon testıyle mi öğrendin gebeliğini ..

Geçmiş olsun çok bir an önce iyileşş inşallah

Selam :) nasılsın

İnşallah öyle olur. Çok da beklemek istemiyorum ben 32 eşim 35. Ama hayırlısı tabii.

Yok eşimin tüm ailesi burada. İş kurdular kardeşiyle ve iki ortağıyla İşleri oturtmak için geldik eşim daha deneyimli. Bana biraz hamilelik hazırlıkları öncesi tatil gibi oldu :) normalde birlikte çalışıyoruz İstanbul'da..

Bence yaşın iyi canım, olur hayırlısıyla. Doktor kontrollerini yaptırıp her şeyin yolunda olduğunu öğrenince biraz daha rahatlamış olursun.

Anladım canım, kazancınız bol olsun :) nasıl, beğendin mi yurtdışını?

Okudum duanı canım allah kabul etsin ..

Aynen gideyim de inşallah bir sorun çıkmaz. Senin her sey yolunda mı, yoksa sadece bekletiyor mu kuzunuz sizi annesi :)

Beğendim aslında ama ben bir ömür yaşayamam burada. Zaten eşimin akrabaları var hiç yalnız bırakmadılar sağolsunlar ayrıca arkadaşlarım da oldu ama bilmiyorum insanın kendi memleketi gibi olmuyor istediğin kadar rahatın yerinde olsun.
Benim annemler de ben küçükken Almanya'ya çalışmaya gittiler ama beni ve kardeşimi Tr'de bıraktılar. O da aynılarını söylemişti hep daha iyi anladım ne demek istedğini.
Ama artıları oldu az da olsa dil öğrendim mesela... :)

Canım sen kasımda mı hamile kaldın .. Birde ovülasyon testıyle mi öğrendin gebeliğini ..

Kasımda kaldım evet :)
Ovulasyon testi ile yumurtalamami hesapladim idrarda silik çıktığında LH Lada yapmıştım hatta foto var dur Atam
Alttaki LH üstteki gebelik

Eklentiler

• 20141130_084144.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…