Eşimin sperm konsantrasyonunda sorun var canım, değeri düşük. O yüzden doktor aşılama önerdi.Aynen gideyim de inşallah bir sorun çıkmaz. Senin her sey yolunda mı, yoksa sadece bekletiyor mu kuzunuz sizi annesi :)
Beğendim aslında ama ben bir ömür yaşayamam burada. Zaten eşimin akrabaları var hiç yalnız bırakmadılar sağolsunlar ayrıca arkadaşlarım da oldu ama bilmiyorum insanın kendi memleketi gibi olmuyor istediğin kadar rahatın yerinde olsun.
Benim annemler de ben küçükken Almanya'ya çalışmaya gittiler ama beni ve kardeşimi Tr'de bıraktılar. O da aynılarını söylemişti hep daha iyi anladım ne demek istedğini.
Ama artıları oldu az da olsa dil öğrendim mesela... :)
Anladım ay inşallah hamiş kalırsın hemen ilk aşılama mı bu?Eşimin sperm konsantrasyonunda sorun var canım, değeri düşük. O yüzden doktor aşılama önerdi.
Bence de insanın kendi ülkesi gibisi yok :)
Ne güzel sana bir şeyler getirmiş oralarda olmak :)
Lh testi nedir canım?Kasımda kaldım evet :)
Ovulasyon testi ile yumurtalamami hesapladim idrarda silik çıktığında LH Lada yapmıştım hatta foto var dur Atam
Alttaki LH üstteki gebelik
Eşimin sperm konsantrasyonunda sorun var canım, değeri düşük. O yüzden doktor aşılama önerdi.
Bence de insanın kendi ülkesi gibisi yok :)
Ne güzel sana bir şeyler getirmiş oralarda olmak :)
Lh testi nedir canım?
Güle güle büyüt bebişini inş. :)
Hayırlısı canım... 2. aşılamam bu, ilki tutmadı.Anladım ay inşallah hamiş kalırsın hemen ilk aşılama mı bu?
Sağ ol ALLAH razı olsun, Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Her şeyin bir vakti zamanı, bir vesilesi var... Rabbim kimseyi çok bekletmesin. Geçen gün ki silik testin ne oldu canım?Eminim en kisa zamanda rabbim sanada nasip edicek canım bebek olsun da nasil olursa olsun demekki Rabbimin vardır bir bildiği belki ilk aşılama da hemen tutacak.
Dualarım seninle ve senin gibi tüm bekleyenlere
Cok gecmis olsun canim yaa bitki cayi falan yapsanHerkese merhaba kızlar.. Hala düzelemedim.bugün antibiyotik başladım.arada girip bakmaya çalışıyorum.kolumu kaldıracak halim yok..çok kötü oldum ya... Rabbim okunan tüm dualarımızı kabul etsin.şimdiden benim için duamı okuyacak olan tüm dostlarımdan Allah razı olsun.. Tek tek yazamıyorum kusura bakmayın kızlar...
İkiside silik wayy bee allah ol demiş olmuş .. Saglıkla büyüt kızını canım bir topikte gördümde msjını kasımda sormussun silik cıktı gebeliğe işaret mi diye ? İşaretmiş bakKasımda kaldım evet :)
Ovulasyon testi ile yumurtalamami hesapladim idrarda silik çıktığında LH Lada yapmıştım hatta foto var dur Atam
Alttaki LH üstteki gebelik
Hiç kimse yok mu gösterecek ben telefonda tarif alıyordum :)) gurbetlik öyle annem napalımAllpiii canimmm yaa bir suru cok guzel modeller buldum hepsinden yapmak istedi canim.. esimede gosterdim askim sen bunlari yapamazsinki dedi ayyy cok sagol hayatim dedimama hakkaten biri gostermeden yapamam annem yanimda olsaydi gosterirdi ah be gurbettt ahh
Asagida teyze var ona sorabilirim aslindaHiç kimse yok mu gösterecek ben telefonda tarif alıyordum :)) gurbetlik öyle annem napalımannem yakında gelecek ben o zaman yapamazsam öğrenirim eşine süpriz yap basla öğren :)
iim cnm sen?Geçmiş olsun çok bir an önce iyileşş inşallah
Selam :) nasılsın
Kız bozma moralini gelmezse daha cok moralın bozulacaktıAsagida teyze var ona sorabilirim aslindao bilir yaa canim pembe leke geldi azda olsa umudum varmis demekki moralim bozuldu
Bence cok zor turkcesı bitsin baska duaya gecelim bana zor geliyo kelımeler yasını okuyorum 5 dk surmuyor bu cook yzun geliyor banaLeylacim okudum duani kiz turkcesi hemen okunuyo.Alah kabul etsin cnm
Ne kadar moralini bozma desek boş biliyorum. Çabukcak toparla kendini gülüm, meleklerimize kavuşmak için edeceğimiz dualarımız var. İnşallah Rabbim sesimizi duyacak.Leylacigim duani turkce mealini okucam bikgin olsun cunku pembe lekem geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?