Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Eşimin sperm konsantrasyonunda sorun var canım, değeri düşük. O yüzden doktor aşılama önerdi.

Bence de insanın kendi ülkesi gibisi yok :)
Ne güzel sana bir şeyler getirmiş oralarda olmak :)

Eşimin sperm konsantrasyonunda sorun var canım, değeri düşük. O yüzden doktor aşılama önerdi.

Anladım ay inşallah hamiş kalırsın hemen ilk aşılama mı bu?

Eminim en kisa zamanda rabbim sanada nasip edicek canım bebek olsun da nasil olursa olsun demekki Rabbimin vardır bir bildiği belki ilk aşılama da hemen tutacak.
Dualarım seninle ve senin gibi tüm bekleyenlere

Anladım ay inşallah hamiş kalırsın hemen ilk aşılama mı bu?
Hayırlısı canım... 2. aşılamam bu, ilki tutmadı.

Eminim en kisa zamanda rabbim sanada nasip edicek canım bebek olsun da nasil olursa olsun demekki Rabbimin vardır bir bildiği belki ilk aşılama da hemen tutacak.
Dualarım seninle ve senin gibi tüm bekleyenlere
Sağ ol ALLAH razı olsun, Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Her şeyin bir vakti zamanı, bir vesilesi var... Rabbim kimseyi çok bekletmesin. Geçen gün ki silik testin ne oldu canım?

Cok gecmis olsun canim yaa bitki cayi falan yapsan

Allpiii canimmm yaa bir suru cok guzel modeller buldum hepsinden yapmak istedi canim.. esimede gosterdim askim sen bunlari yapamazsinki dedi ayyy cok sagol hayatim dedim ama hakkaten biri gostermeden yapamam annem yanimda olsaydi gosterirdi ah be gurbettt ahh

Kasımda kaldım evet :)
Ovulasyon testi ile yumurtalamami hesapladim idrarda silik çıktığında LH Lada yapmıştım hatta foto var dur Atam
Alttaki LH üstteki gebelik
İkiside silik wayy bee allah ol demiş olmuş .. Saglıkla büyüt kızını canım bir topikte gördümde msjını kasımda sormussun silik cıktı gebeliğe işaret mi diye ? İşaretmiş bak

Hiç kimse yok mu gösterecek ben telefonda tarif alıyordum :)) gurbetlik öyle annem napalım annem yakında gelecek ben o zaman yapamazsam öğrenirim eşine süpriz yap basla öğren :)

Hiç kimse yok mu gösterecek ben telefonda tarif alıyordum :)) gurbetlik öyle annem napalım annem yakında gelecek ben o zaman yapamazsam öğrenirim eşine süpriz yap basla öğren :)
Asagida teyze var ona sorabilirim aslinda o bilir yaa canim pembe leke geldi azda olsa umudum varmis demekki moralim bozuldu

Asagida teyze var ona sorabilirim aslinda o bilir yaa canim pembe leke geldi azda olsa umudum varmis demekki moralim bozuldu
Kız bozma moralini gelmezse daha cok moralın bozulacaktı tede baslıycaz bu ay kasım bizim ayımız olacak inşallah .. Bende umut yok gelsin de biran önce calışmalar baslasın .. Teyze öğretsin kafan dagılır hemde

Kızlar hamile kalmak isteyen herkesin niyetine yasin okudum, Rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah.

LeYLa_21 canım duanı okudum, Rabbim en kısa zamanda melek kızına bir melek kardeş göndersin inşallah.

yavrukartalim canım annen için 1 Yasin okudum. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin.

Leylacigim duani turkce mealini okucam bikgin olsun cunku pembe lekem geldi
Ne kadar moralini bozma desek boş biliyorum. Çabukcak toparla kendini gülüm, meleklerimize kavuşmak için edeceğimiz dualarımız var. İnşallah Rabbim sesimizi duyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…