Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ne kadar moralini bozma desek boş biliyorum. Çabukcak toparla kendini gülüm, meleklerimize kavuşmak için edeceğimiz dualarımız var. İnşallah Rabbim sesimizi duyacak.
Bozmadim cnm ama yinede azcik bozuldum tabi .hayirlisi olsun hakkimizda

BoMadim cnm ikinaydir pco olmama rahmen gununde geldi diyebilirim bunada sukur olsun bu ay hamile kalicam

Agzina yuregine saglik canim

Bence cok zor turkcesı bitsin baska duaya gecelim bana zor geliyo kelımeler yasını okuyorum 5 dk surmuyor bu cook yzun geliyor bana
Bencede cnim daha kisa sureler okursak daha cokta okuyabiliriz . Bitince kararlastiralim bence

Herkes aynı gun mu oluyor yahu ..
Aynı ortamda olan bayanların regl günleri birbirine uyum sağlıyormuş, bir yerde okumuştum :)

Valla ben bu gun temizlendim Normal okudum.. Calismalar go on
Kolay gelsin :)

Bozmadim cnm ama yinede azcik bozuldum tabi .hayirlisi olsun hakkimizda
Hayırlısı kuzum, önümüzde ki ay inşallah kavuşursun.

Anlamadım cnm ilaçlardan hormonlarım mı boZuldu acaba/( pek olmazdı daha regl günüme var aslında bayağ var hemde
Canım regl gününe daha çok varsa yerleşme falan olmasın?

Insalalhh canim hep birlikte. Yarin mutlu haberi senden duyariz insallahh.varya ne bi agri sanci hic bisey yoktu silince pembe geldi cok azcik onu gordukten sonra resmen karbima adet sancisi doldu .ne degisik bir psikolojim var dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…