ay lütfen OlmasınYaprak dokumu basliyor mu dersin Vesoncum
Bir benimki farklı sizlerinki hep aynı ddöneme denk geliyor benim daha 10 günden fazla var tek Başıma bat bekliyorumAynı ortamda olan bayanların regl günleri birbirine uyum sağlıyormuş, bir yerde okumuştum :)
Kolay gelsin :)
Hayırlısı kuzum, önümüzde ki ay inşallah kavuşursun.
Canım regl gününe daha çok varsa yerleşme falan olmasın?
Öyle oluyo ama bende bazen kanamam baslamıs oluyo anlamıyorum wcye gıdınce gorunce agrı baslıyo keske hiç gitmeseydim diyorumInsalalhh canim hep birlikte. Yarin mutlu haberi senden duyariz insallahh.varya ne bi agri sanci hic bisey yoktu silince pembe geldi cok azcik onu gordukten sonra resmen karbima adet sancisi doldu .ne degisik bir psikolojim var dedim
Bizde memlekete gitcez galiba o tarihte tedavi ne olck bilmiyorum ama ins cakismaz bende biran once cogalsimda randevu alayim diyorumm artik. Insallah gelmez cnm ya dr gitceen gun gelmesin yeterBenimde eli kulağında erken gelsın dıye dua edıyorum 29 ekıme denk gelmesın dıyetatıl ya
Psikolojimizin bize oynadığı oyunlar... Hayırlısı olsun canım...Insalalhh canim hep birlikte. Yarin mutlu haberi senden duyariz insallahh.varya ne bi agri sanci hic bisey yoktu silince pembe geldi cok azcik onu gordukten sonra resmen karbima adet sancisi doldu .ne degisik bir psikolojim var dedim
Öyle oluyo ama bende bazen kanamam baslamıs oluyo anlamıyorum wcye gıdınce gorunce agrı baslıyo keske hiç gitmeseydim diyorum
Evet ilk minnta leyla olmustu sonra ebrulım pınk ben sema en sonda sen olmustun bızden 10 gün sonraay lütfen Olmasın
Bir benimki farklı sizlerinki hep aynı ddöneme denk geliyor benim daha 10 günden fazla var tek Başıma bat bekliyorum
Inss olmazsin cnm kacta yaptircan testi te saatine gorePsikolojimizin bize oynadığı oyunlar... Hayırlısı olsun canım...
Benimde tam tersi karnım ağırıyor hatta biraz önce adet olmuşmuyum diye baktım :)
Kız onu erkekler için söylerlerBeyniniz seyimizde calisiyo resmen
Seninki de yakında uyum sağlar :) bu demek oluyor ki önümüzde ki ay hiç birimiz adet olmuyoruz. Neden? Çünkü hamileyiz :)))ay lütfen Olmasın
Bir benimki farklı sizlerinki hep aynı ddöneme denk geliyor benim daha 10 günden fazla var tek Başıma bat bekliyorum
Yine oturduğun yerden baktın herhaldePsikolojimizin bize oynadığı oyunlar... Hayırlısı olsun canım...
Benimde tam tersi karnım ağırıyor hatta biraz önce adet olmuşmuyum diye baktım :)
umatım cnm hiç kimse Olmasın lekeler leke olarak Kalsın lütfenEvet ilk minnta leyla olmustu sonra ebrulım pınk ben sema en sonda sen olmustun bızden 10 gün sonrabelki olmazsın
Allah buyuk canım hayırlısı neyse o olsun ama doktora gıdınce klomen tek bir işe yaramadıgını soyle hatta degıs doktoru yazık maddıyı gectım manevı yonu daha kotuPsikolojimizin bize oynadığı oyunlar... Hayırlısı olsun canım...
Hahaha valla benim beyinde orda galiba yada yumurtaliklarin arasinda falanKız onu erkekler için söylerler
Yarın işten sonra gideceğim gülüm 4 gibi artık aynı gün çıkar mı bilmiyorum. Belki sonuc ertesi gün çıkar bilemiyorum.Inss olmazsin cnm kacta yaptircan testi te saatine goresizin koyde mesai kacta bitiyo
İnşallah canım, gelsin bebiş haberi de sevinelim.Umarım bu ayda vucudumun oyunu değildir bana kasıklarımda batma var leke geldi midemde bulandı bugun
Adet oldum canım bu sabah döküldüm yaniiiNe oluyor az. Arkadaşlar tek tek dökülmeye mi başladık umarım leke olarak kalırparlakkartanesininaski senin durum nasıl ? E-brulim ve @10beybisi bir de bir arkadaş daha vardı testim silik çıktı diye üzülen adı aklıma gelmedi inşallah yarın sizlerden güzel haberler gelir
Seninki de yakında uyum sağlar :) bu demek oluy
Ayncnim karisil biseyler yaptim duzeltemedim surda. Ins pozitif cikar bi gun sonra igrensende olur yeterki pozitf olsunnYarın işten sonra gideceğim gülüm 4 gibi artık aynı gün çıkar mı bilmiyorum. Belki sonuc ertesi gün çıkar bilemiyorum.
İnşallah canım, gelsin bebiş haberi de sevinelim.
Adet oldum canım bu sabah döküldüm yaniii
İnşallahh cnm benım hepimiz verelşm güsel haberleri güsel haber versemde ben sizin için burda dualara devam edeceğim başkasına dua okumak beni çok mutlu ediyorYarın işten sonra gideceğim gülüm 4 gibi artık aynı gün çıkar mı bilmiyorum. Belki sonuc ertesi gün çıkar bilemiyorum.
İnşallah canım, gelsin bebiş haberi de sevinelim.
Hahhh hatirladim preseed duyan bilen kullanan varmiiKizlar hamile kalmaknicin bi jel varmis yaa adini hatirlamaya çalışıyorum hatirlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?