Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yaprak dokumu basliyor mu dersin Vesoncum
ay lütfen Olmasın
Bir benimki farklı sizlerinki hep aynı ddöneme denk geliyor benim daha 10 günden fazla var tek Başıma bat bekliyorum

Insalalhh canim hep birlikte. Yarin mutlu haberi senden duyariz insallahh.varya ne bi agri sanci hic bisey yoktu silince pembe geldi cok azcik onu gordukten sonra resmen karbima adet sancisi doldu .ne degisik bir psikolojim var dedim
Öyle oluyo ama bende bazen kanamam baslamıs oluyo anlamıyorum wcye gıdınce gorunce agrı baslıyo keske hiç gitmeseydim diyorum

Benimde eli kulağında erken gelsın dıye dua edıyorum 29 ekıme denk gelmesın dıye tatıl ya
Bizde memlekete gitcez galiba o tarihte tedavi ne olck bilmiyorum ama ins cakismaz bende biran once cogalsimda randevu alayim diyorumm artik. Insallah gelmez cnm ya dr gitceen gun gelmesin yeter

Insalalhh canim hep birlikte. Yarin mutlu haberi senden duyariz insallahh.varya ne bi agri sanci hic bisey yoktu silince pembe geldi cok azcik onu gordukten sonra resmen karbima adet sancisi doldu .ne degisik bir psikolojim var dedim
Psikolojimizin bize oynadığı oyunlar... Hayırlısı olsun canım...
Benimde tam tersi karnım ağırıyor hatta biraz önce adet olmuşmuyum diye baktım :)

ay lütfen Olmasın

Bir benimki farklı sizlerinki hep aynı ddöneme denk geliyor benim daha 10 günden fazla var tek Başıma bat bekliyorum
Evet ilk minnta leyla olmustu sonra ebrulım pınk ben sema en sonda sen olmustun bızden 10 gün sonra belki olmazsın

Benimde tam tersi karnım ağırıyor hatta biraz önce adet olmuşmuyum diye baktım :)
Inss olmazsin cnm kacta yaptircan testi te saatine gore sizin koyde mesai kacta bitiyo

ay lütfen Olmasın

Seninki de yakında uyum sağlar :) bu demek oluyor ki önümüzde ki ay hiç birimiz adet olmuyoruz. Neden? Çünkü hamileyiz :)))

Yine oturduğun yerden baktın herhalde
Evet ilk minnta leyla olmustu sonra ebrulım pınk ben sema en sonda sen olmustun bızden 10 gün sonra belki olmazsın
umatım cnm hiç kimse Olmasın lekeler leke olarak Kalsın lütfen

Allah buyuk canım hayırlısı neyse o olsun ama doktora gıdınce klomen tek bir işe yaramadıgını soyle hatta degıs doktoru yazık maddıyı gectım manevı yonu daha kotu

Inss olmazsin cnm kacta yaptircan testi te saatine gore sizin koyde mesai kacta bitiyo
Yarın işten sonra gideceğim gülüm 4 gibi artık aynı gün çıkar mı bilmiyorum. Belki sonuc ertesi gün çıkar bilemiyorum.

Umarım bu ayda vucudumun oyunu değildir bana kasıklarımda batma var leke geldi midemde bulandı bugun
İnşallah canım, gelsin bebiş haberi de sevinelim.

Kizlar hamile kalmaknicin bi jel varmis yaa adini hatirlamaya çalışıyorum hatirlayamadim

Yarın işten sonra gideceğim gülüm 4 gibi artık aynı gün çıkar mı bilmiyorum. Belki sonuc ertesi gün çıkar bilemiyorum.

İnşallah canım, gelsin bebiş haberi de sevinelim.
İnşallahh cnm benım hepimiz verelşm güsel haberleri güsel haber versemde ben sizin için burda dualara devam edeceğim başkasına dua okumak beni çok mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…