Belki de tahlil yanlıştı burası Türkiye herşey mümkün bende bir ara eski torpiclerden birinde okumuştum kadın kan veriyor sonuç pozitif kadın havalara uçuyor hamileyim hamileyim herkes tebrik falan ediyor derken kadın ertesi gün tekrar mesaj atıyor Yıkılmış şekilde.meğer hastaneden tekrar aramışlar hamile değilsiniz diye test sonucu yanlış traji komik yani.tahliller mi karıştı be olduysa artık belki kızınki de karışmıştır:)Bende anlamadım canım tekrar kan testi yaptıracakmış bakalım sonuç ne çıkacak.
Harbi mi sen bu ay hamile kalırsan hiç şaşırmam tam günün de leke falan hadi hayırlısıEvet kızlar bu ay ilkkez preesed jel kullandım
Sağlıklıysa olsun cnm inşallah çok umutlanmak istemiyorum çok hayal kırıklığı yaşadım çünküHarbi mi sen bu ay hamile kalırsan hiç şaşırmam tam günün de leke falan hadi hayırlısı
Cnm Leyla bu ay çalışma yapmadı bildiğim ve Ateş'i de Bayağı düştü yarın öbür gün regl gelir sanırım malum Kocası Çin takvimini takip ediyorWalla canım senın gecen ay kı lısteyı sen uyguladıysan inşallah hamilesındırve sunuda ekleyeyim bu topikte ilk gebelik haberını nedense içimden ilk sen ve leyladan alacakmısım gibi gecıyor DESIGNER27 hadı hayırlı haberler almak umudu ile ..
Haklısın canım, doktoru görürsem inşallah konuşacağım. Ilaç için reçete lazım, onu yapmışken başka ilaç veriversin :)
Önümüzde ki aya ertelendi umutlar. Rabbim dualarımızı kabul etsin, çok bekletmesin inşallah.
Hayırlısı canım :) Alıntı baya karışmış :)
DESIGNER27 sen preseed denemeyecekmiydin canım?
Güzel haberler versek bile dualara devam edelim bencede. Hamilelik döneminde de ihtiyacımız olacak :)
Ona göre de tedbirinizi alın gülüm, gerçekten biraz erken olurdu olsaydı. Demek ki hayırlısı buymuş.
Kızlar dua topiğinde birinin silik idrar testi var ama kan tahlilinde sonuç negatif çıkmış. Hiç duydunuz mu böyle bir şey? Ben kan tahlili kesin diye biliyordum
Vallahi cnm o listeyi tamamen uyguladım. Gerisi allaha kalmış rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallahWalla canım senın gecen ay kı lısteyı sen uyguladıysan inşallah hamilesındırve sunuda ekleyeyim bu topikte ilk gebelik haberını nedense içimden ilk sen ve leyladan alacakmısım gibi gecıyor DESIGNER27 hadı hayırlı haberler almak umudu ile ..
Bu ay olmasa da dıger ayCnm Leyla bu ay çalışma yapmadı bildiğim ve Ateş'i de Bayağı düştü yarın öbür gün regl gelir sanırım malum Kocası Çin takvimini takip ediyor
Maşallah canım ben o listeyi görünce bile korkmustum uygulamak mı ooo benim için zor geldi wallaVallahi cnm o listeyi tamamen uyguladım. Gerisi allaha kalmış rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah
Her şey olabilir haklısın... Ne kadar kötü bir durumBelki de tahlil yanlıştı burası Türkiye herşey mümkün bende bir ara eski torpiclerden birinde okumuştum kadın kan veriyor sonuç pozitif kadın havalara uçuyor hamileyim hamileyim herkes tebrik falan ediyor derken kadın ertesi gün tekrar mesaj atıyor Yıkılmış şekilde.meğer hastaneden tekrar aramışlar hamile değilsiniz diye test sonucu yanlış traji komik yani.tahliller mi karıştı be olduysa artık belki kızınki de karışmıştır:)
Etki etmedi demek ki yada olması gerekiyordu... Hakkında hayırlısı kuzum. Gelmiş geçmiş olsun :)Kız 3 aylık igneye rağmen olmasi sasirtici ağustos ta vuruldum düşün :)
Gunaydin canimmKullanan ve hamile kalan çok cnm ama sağlıklı sperm kadar sağlıksız spermlerin hızını da arttırıyormuş diye duydum kullanmaya tırstım
Hayırlısı artık canım veren Rabbim bizim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah.hayirlisi canim ins bu ay
Sağol canım bekliyorum bıkmadan yılmadan usanmadan verecek RaCnm Herşeyin. Hayırlısırabbim bizleriok bbizleri çok bekletmesin inşallah
Kızlar diğer topikte bir hamile haberi aldım testi dün çok sma çok silikti resim de nerde zorla gözüküyordu dün hcg 7 idi bugün 17 olmuş
Amin canım inşallah bu ay umudumuz artıkHaklısın canım, doktoru görürsem inşallah konuşacağım. Ilaç için reçete lazım, onu yapmışken başka ilaç veriversin :)
Önümüzde ki aya ertelendi umutlar. Rabbim dualarımızı kabul etsin, çok bekletmesin inşallah.
Hayırlısı canım :) Alıntı baya karışmış :)
DESIGNER27 sen preseed denemeyecekmiydin canım?
Güzel haberler versek bile dualara devam edelim bencede. Hamilelik döneminde de ihtiyacımız olacak :)
Ona göre de tedbirinizi alın gülüm, gerçekten biraz erken olurdu olsaydı. Demek ki hayırlısı buymuş.
Canim bende yumurtlamadan bir hafta sonraki lekenin yerlesme lekesi oldugunu cokk okudum dilerimki seninkide öyledir cnmİnşallah rabbim hayırlısını sağlıklısını versin çokta umutlanmak istemiyorum sonra çok kötü oluyo
Tr var sanirim cnm. Spermlerin ulasmasi gereken yere ulastiriyimus.tam benlik bisey askimda ben heo akinca uzuluyorum gitmedindiye icimde suoe kaliyor gitmemesiyle ilgili .ama bir yandanda kimyasal bir madde sonucta bilemedim:/Benim bir arkadaşım kullandı kaaç yıl önce Tr'de yoktu sanırım o zaman şimdi varmı bilmiyorum. Üçüncü aydan sonra hamile kaldı. Onun 2 yıldır olmuyordu bebişi sebep yoktu hiç.
Spermlere etkisi varmış sanırım değil mi
Kücük gebelikse kanda negatif çıkar dicem ama zaten o zaman idrarda da çıkmazdı allah allah
Cnim ben baktimda liste kaoanmis bugun basliyirlarmis bide 10000 demişler cokk fazla meryem sureside var bide diğer duamiz. Sayisini dusurmusler ama zaten kapanmis listeBelki katılmak isteyen olur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kadir-diyerek-birbirimize-dua-edelim.865600/
Canim nasil kullandin anlatabilirmisin hangi gunlerde uygulamasi zormuEvet kızlar bu ay ilkkez preesed jel kullandım
Cnm Leyla bu ay çalışma yapmadı bildiğim ve Ateş'i de Bayağı düştü yarın öbür gün regl gelir sanırım malum Kocası Çin takvimini takip ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?