Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bende anlamadım canım tekrar kan testi yaptıracakmış bakalım sonuç ne çıkacak.
Belki de tahlil yanlıştı burası Türkiye herşey mümkün bende bir ara eski torpiclerden birinde okumuştum kadın kan veriyor sonuç pozitif kadın havalara uçuyor hamileyim hamileyim herkes tebrik falan ediyor derken kadın ertesi gün tekrar mesaj atıyor Yıkılmış şekilde.meğer hastaneden tekrar aramışlar hamile değilsiniz diye test sonucu yanlış traji komik yani.tahliller mi karıştı be olduysa artık belki kızınki de karışmıştır:)

Walla canım senın gecen ay kı lısteyı sen uyguladıysan inşallah hamilesındır ve sunuda ekleyeyim bu topikte ilk gebelik haberını nedense içimden ilk sen ve leyladan alacakmısım gibi gecıyor DESIGNER27 hadı hayırlı haberler almak umudu ile ..

Cnm Leyla bu ay çalışma yapmadı bildiğim ve Ateş'i de Bayağı düştü yarın öbür gün regl gelir sanırım malum Kocası Çin takvimini takip ediyor

Kız 3 aylık igneye rağmen olmasi sasirtici ağustos ta vuruldum düşün :)

Vallahi cnm o listeyi tamamen uyguladım. Gerisi allaha kalmış rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah

Cnm Leyla bu ay çalışma yapmadı bildiğim ve Ateş'i de Bayağı düştü yarın öbür gün regl gelir sanırım malum Kocası Çin takvimini takip ediyor
Bu ay olmasa da dıger ay ama içimden öyle gecıyor nıyeyse .. Belki tam tersı olur ama içimden geceni söyleyeyim dedim .. Hayırlı olsunda kız erkek farketmez ya..

Bugün sıra bende, hepinizin ağzına yüreğine sağlık. Hepinizden ALLAH razı olsun dua kardeşlerim

Dua listemiz:

05.10.: @deeploneliness (Özlem)
Rabbim kabul etsin
06.10.: minnta (Fulya)
Rabbim kabul etsin
07.10.: Al_pi (Büşra)
Rabbim kabul etsin
08.10.: pink love (Kübra)
Rabbim kabul etsin
09.10.: @10beybisi (Tuğba)
Rabbim kabul etsin
10.10.: Veson (Tuğba)
Rabbim kabul etsin
11.10.: LeYLa_21 (Leyla)
Rabbim kabul etsin

12.10.: E-brulim (Ebru)
13.10.: DESIGNER27 (Sema)
14.10.: H HLYELA (Hülya)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Her şey olabilir haklısın... Ne kadar kötü bir durum

Kız 3 aylık igneye rağmen olmasi sasirtici ağustos ta vuruldum düşün :)
Etki etmedi demek ki yada olması gerekiyordu... Hakkında hayırlısı kuzum. Gelmiş geçmiş olsun :)

Kullanan ve hamile kalan çok cnm ama sağlıklı sperm kadar sağlıksız spermlerin hızını da arttırıyormuş diye duydum kullanmaya tırstım
Gunaydin canimm sagliksiz spermi hizlandirsa ne olurki cnm saglikli ve hizli sperm dollenme yapiyor sonucta? Kafam karisti

.hayirlisi canim ins bu ay
Hayırlısı artık canım veren Rabbim bizim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah
Sağol canım bekliyorum bıkmadan yılmadan usanmadan verecek Ra
Amin canım inşallah bu ay umudumuz artık

İnşallah rabbim hayırlısını sağlıklısını versin çokta umutlanmak istemiyorum sonra çok kötü oluyo
Canim bende yumurtlamadan bir hafta sonraki lekenin yerlesme lekesi oldugunu cokk okudum dilerimki seninkide öyledir cnm Allah umutlarını bosa cikarmasin insalahh

Tr var sanirim cnm. Spermlerin ulasmasi gereken yere ulastiriyimus.tam benlik bisey askimda ben heo akinca uzuluyorum gitmedindiye icimde suoe kaliyor gitmemesiyle ilgili .ama bir yandanda kimyasal bir madde sonucta bilemedim:/

Evet kızlar bu ay ilkkez preesed jel kullandım
Canim nasil kullandin anlatabilirmisin hangi gunlerde uygulamasi zormu jeli kac tl ye aldin cnim ben int 190 tl diye gordum . ben yasadigim ilde bulabilecegimi pek sanmiyorum inofolic bile zor bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…