Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Insallah bebegim Kimyasalmis güzelim zaten 2.ci yi düşünmüyoruz çok erken iyi oldu öğle olmasi

İkiside silik wayy bee allah ol demiş olmuş .. Saglıkla büyüt kızını canım bir topikte gördümde msjını kasımda sormussun silik cıktı gebeliğe işaret mi diye ? İşaretmiş bak

Evet canım Sağol allah razı olsun rabbim isteyen herkeze versin inşallah.

Allah buyuk canım hayırlısı neyse o olsun ama doktora gıdınce klomen tek bir işe yaramadıgını soyle hatta degıs doktoru yazık maddıyı gectım manevı yonu daha kotu
Haklısın canım, doktoru görürsem inşallah konuşacağım. Ilaç için reçete lazım, onu yapmışken başka ilaç veriversin :)

Adet oldum canım bu sabah döküldüm yaniii
Önümüzde ki aya ertelendi umutlar. Rabbim dualarımızı kabul etsin, çok bekletmesin inşallah.

Hayırlısı canım :) Alıntı baya karışmış :)

Kizlar hamile kalmaknicin bi jel varmis yaa adini hatirlamaya çalışıyorum hatirlayamadim
DESIGNER27 sen preseed denemeyecekmiydin canım?

İnşallahh cnm benım hepimiz verelşm güsel haberleri güsel haber versemde ben sizin için burda dualara devam edeceğim başkasına dua okumak beni çok mutlu ediyor
Güzel haberler versek bile dualara devam edelim bencede. Hamilelik döneminde de ihtiyacımız olacak :)

Insallah bebegim Kimyasalmis güzelim zaten 2.ci yi düşünmüyoruz çok erken iyi oldu öğle olmasi
Ona göre de tedbirinizi alın gülüm, gerçekten biraz erken olurdu olsaydı. Demek ki hayırlısı buymuş.

Kızlar dua topiğinde birinin silik idrar testi var ama kan tahlilinde sonuç negatif çıkmış. Hiç duydunuz mu böyle bir şey? Ben kan tahlili kesin diye biliyordum

Cn
Kızlar dua topiğinde birinin silik idrar testi var ama kan tahlilinde sonuç negatif çıkmış. Hiç duydunuz mu böyle bir şey? Ben kan tahlili kesin diye biliyordum
cnm bazen çok bekleyince yalancı ikinci çizgi çıkabiliyor onun gibi birşey mi acaba buharlaşma çizgisi diyorlar

Hahhh hatirladim preseed duyan bilen kullanan varmii
Benim bir arkadaşım kullandı kaaç yıl önce Tr'de yoktu sanırım o zaman şimdi varmı bilmiyorum. Üçüncü aydan sonra hamile kaldı. Onun 2 yıldır olmuyordu bebişi sebep yoktu hiç.
Spermlere etkisi varmış sanırım değil mi
Kücük gebelikse kanda negatif çıkar dicem ama zaten o zaman idrarda da çıkmazdı allah allah

Bende anlamadım canım tekrar kan testi yaptıracakmış bakalım sonuç ne çıkacak.

Benim adıma dua okuyan canım arkadaşlarım... Rabbim hepinizden razı olsun.. İnşallah hepimiz gönlümüzdekilere kavuşuruz..hepinizin nefesine sağlık..Tek tek etiketleyemedim.zor yazıyorum inanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…