Cnm Herşeyin. Hayırlısırabbim bizleriok bbizleri çok bekletmesin inşallahAdet oldum canım bu sabah döküldüm yaniii
Dpo kaçtasınİnşallahh cnm benım hepimiz verelşm güsel haberleri güsel haber versemde ben sizin için burda dualara devam edeceğim başkasına dua okumak beni çok mutlu ediyor
Hayırlısı canım... 2. aşılamam bu, ilki tutmadı.
Sağ ol ALLAH razı olsun, Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Her şeyin bir vakti zamanı, bir vesilesi var... Rabbim kimseyi çok bekletmesin. Geçen gün ki silik testin ne oldu canım?
Cnm 7 gün önce yumurtlama günümdü işte anlamadım bu lekeyi benDpo kaçtasın
İkiside silik wayy bee allah ol demiş olmuş .. Saglıkla büyüt kızını canım bir topikte gördümde msjını kasımda sormussun silik cıktı gebeliğe işaret mi diye ? İşaretmiş bak
Kullanan ve hamile kalan çok cnm ama sağlıklı sperm kadar sağlıksız spermlerin hızını da arttırıyormuş diye duydum kullanmaya tırstımHahhh hatirladim preseed duyan bilen kullanan varmii
İşte tam günü cnm embriyo yaklaşık bir haftada rahme ulaşıp yerleşiyormuş senden şimdi ümitliyim inşallah bu ay olurCnm 7 gün önce yumurtlama günümdü işte anlamadım bu lekeyi ben
İnşallah rabbim hayırlısını sağlıklısını versin çokta umutlanmak istemiyorum sonra çok kötü oluyoİşte tam günü cnm embriyo yaklaşık bir haftada rahme ulaşıp yerleşiyormuş senden şimdi ümitliyim inşallah bu ay olur
Haklısın canım, doktoru görürsem inşallah konuşacağım. Ilaç için reçete lazım, onu yapmışken başka ilaç veriversin :)Allah buyuk canım hayırlısı neyse o olsun ama doktora gıdınce klomen tek bir işe yaramadıgını soyle hatta degıs doktoru yazık maddıyı gectım manevı yonu daha kotu
Önümüzde ki aya ertelendi umutlar. Rabbim dualarımızı kabul etsin, çok bekletmesin inşallah.Adet oldum canım bu sabah döküldüm yaniii
Hayırlısı canım :) Alıntı baya karışmış :)
Kizlar hamile kalmaknicin bi jel varmis yaa adini hatirlamaya çalışıyorum hatirlayamadim
Güzel haberler versek bile dualara devam edelim bencede. Hamilelik döneminde de ihtiyacımız olacak :)İnşallahh cnm benım hepimiz verelşm güsel haberleri güsel haber versemde ben sizin için burda dualara devam edeceğim başkasına dua okumak beni çok mutlu ediyor
Ona göre de tedbirinizi alın gülüm, gerçekten biraz erken olurdu olsaydı. Demek ki hayırlısı buymuş.Insallah bebegim Kimyasalmis güzelim zaten 2.ci yi düşünmüyoruz çok erken iyi oldu öğle olmasi
İşte tam günü cnm embriyo yaklaşık bir haftada rahme ulaşıp yerleşiyormuş senden şimdi ümitliyim inşallah bu ay olur
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız :) çok heyecanlandımİnşallah rabbim hayırlısını sağlıklısını versin çokta umutlanmak istemiyorum sonra çok kötü oluyo
Bazen nadiren testler bozuk olabiliyomuş cnm ya okumuştum daha önceKızlar dua topiğinde birinin silik idrar testi var ama kan tahlilinde sonuç negatif çıkmış. Hiç duydunuz mu böyle bir şey? Ben kan tahlili kesin diye biliyordum
cnm bazen çok bekleyince yalancı ikinci çizgi çıkabiliyor onun gibi birşey mi acaba buharlaşma çizgisi diyorlarKızlar dua topiğinde birinin silik idrar testi var ama kan tahlilinde sonuç negatif çıkmış. Hiç duydunuz mu böyle bir şey? Ben kan tahlili kesin diye biliyordum
Bazen nadiren testler bozuk olabiliyomuş cnm ya okumuştum daha önce
Anladım o zaman o arkadaş uzun süre bekletmiş olabilir belki. Aydınlattınız beni teşekkür ederim :-*Cn
cnm bazen çok bekleyince yalancı ikinci çizgi çıkabiliyor onun gibi birşey mi acaba buharlaşma çizgisi diyorlar
Benim bir arkadaşım kullandı kaaç yıl önce Tr'de yoktu sanırım o zaman şimdi varmı bilmiyorum. Üçüncü aydan sonra hamile kaldı. Onun 2 yıldır olmuyordu bebişi sebep yoktu hiç.Hahhh hatirladim preseed duyan bilen kullanan varmii
Kücük gebelikse kanda negatif çıkar dicem ama zaten o zaman idrarda da çıkmazdı allah allahKızlar dua topiğinde birinin silik idrar testi var ama kan tahlilinde sonuç negatif çıkmış. Hiç duydunuz mu böyle bir şey? Ben kan tahlili kesin diye biliyordum
Bende anlamadım canım tekrar kan testi yaptıracakmış bakalım sonuç ne çıkacak.Benim bir arkadaşım kullandı kaaç yıl önce Tr'de yoktu sanırım o zaman şimdi varmı bilmiyorum. Üçüncü aydan sonra hamile kaldı. Onun 2 yıldır olmuyordu bebişi sebep yoktu hiç.
Spermlere etkisi varmış sanırım değil mi
Kücük gebelikse kanda negatif çıkar dicem ama zaten o zaman idrarda da çıkmazdı allah allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?