Bence sen hamilesin cnim jelide kullanmışsinCanim nasil kullandin anlatabilirmisin hangi gunlerde uygulamasi zormujeli kac tl ye aldin cnim ben int 190 tl diye gordum . ben yasadigim ilde bulabilecegimi pek sanmiyorum inofolic bile zor bulunuyor
cnm hamile olduğumu sanmıyorum ya yumurtlama günü 36.0 dereceydi ateşim yumurtlamadan sonra 36.5 oldu bugün ölçtüm 36.3 hamile olsam düşmezdi benceCanim nasil kullandin anlatabilirmisin hangi gunlerde uygulamasi zormujeli kac tl ye aldin cnim ben int 190 tl diye gordum . ben yasadigim ilde bulabilecegimi pek sanmiyorum inofolic bile zor bulunuyor
kusura bakmayın anca cevap yazabiliyorum.. sık adet olduğumu söylediğim doktor ve yumurtan yok diyen doktor aynı kişi acaba düzgün mü kontrol etmedi diye aklım karışık. burda bi arkadaşın daha yumurtasını görmemişti doktor yanlış hatırlamıyorsam çok geride olduğu için. belki öyle birşey oldu diye aklıma geliyor. ve hala adet olamadım ben. test yapmayada cesaret edemiyorum... halkısın bana iyi bi doktor lazımyok bebem ben o kadar da bilgili değilim ne ettin
arkadaşmisssimsek çok sık adet oluyormuş bu yumurtalıkların hızlı ve düzenli çalıştığını gösterir..bir gittiğinde de hiç yumurtası yokmuş iki dr dan biri doğruyu söylemiyor ya da hap kullandı die bişey olmuş bende anlam veremedim şimdi iğne ağır olabilir ..hiç yumurtası yoksa kist de oluşamaz adet neden olmadı şimdi bunnlar hepsi kafamı karıştırdı iyi bi dr lazım saana
Saglik olsun... Belki bizde meryem suresinden sonra okudugumuz duaya zikir ekleriz.Cnim ben baktimda liste kaoanmis bugun basliyirlarmis bide 10000 demişler cokk fazla meryem sureside var bide diğer duamiz. Sayisini dusurmusler ama zaten kapanmis liste
cnm bence kenzül arş süresi:)Saglik olsun... Belki bizde meryem suresinden sonra okudugumuz duaya zikir ekleriz.
Kizlar bir daha ki dua icin herkes fikrini söylesin ona göre kararlastiralim...
- Fetih suresi
- Yasin-i serif
- Kenzül ars
- 1001 Fatiha
Cnm yumurtayı her zaman sağlıklı sperm döllemiyor maalesef.bu düşükler bu Kayıplar neden oluyor sanıyorsunGunaydin canimmsagliksiz spermi hizlandirsa ne olurki cnm saglikli ve hizli sperm dollenme yapiyor sonucta? Kafam karisti
Ayetel kürsi de olabilir, hani gecen okuma seklini paylasmistin ya onu da uygulayabiliriz. Onu da ekleyeyim bütün önerileri toplayalim sonrada oylariz :) yada meleklerimize kura cektiririz :)cnm bence kenzül arş süresi:)
cnm o kişi kendi için okuması gerekir bence birde mesela 323 tane okuduğun gün oluyor onda çok uzun sürüyo 11 debaşladım mesela 1,30-2 gibi bittiAyetel kürsi de olabilir, hani gecen okuma seklini paylasmistin ya onu da uygulayabiliriz. Onu da ekleyeyim bütün önerileri toplayalim sonrada oylariz :) yada meleklerimize kura cektiririz :)
- Fetih suresi
- Yasin-i serif
- Kenzül ars
- 1001 Fatiha
- Ayetel kürsi
vesoncum hiç düşük ateşle hamile kalan varmı yaa? benim neden düştüki lekelenmeden sorna ateşim düştü regl günüme daha 1 hafta var cnmCnm yumurtayı her zaman sağlıklı sperm döllemiyor maalesef.bu düşükler bu Kayıplar neden oluyor sanıyorsun
cnm ateş hamilelelwrde genellikle 12. Günden sonra Artış gösteriyor ona takılıp Can'ını Sıkma daha regl a çok var bu Düşüş hamile olmadoğını göstermezcnm hamile olduğumu sanmıyorum ya yumurtlama günü 36.0 dereceydi ateşim yumurtlamadan sonra 36.5 oldu bugün ölçtüm 36.3 hamile olsam düşmezdi bence
anladım cnm bu konuda bilgim çok azCnm
cnm ateş hamilelelwrde genellikle 12. Günden sonra Artış gösteriyor ona takılıp Can'ını Sıkma daha regl a çok var bu Düşüş hamile olmadoğını göstermez
Bir de arkadaşlar ateş ölçme yöntemi bir gebelik testi değildir ateş ölçme yöntemi ile asıl hedefimiz ovulasyon Gününü yakalamaktır.ateşten hamile olduğunuzu anlamak için 18 gün gün boyunca ateşinizin düşmeden yüksek seyirde devam etmesi gerekir içimizden hangimiz bu kadar bekleyebilir ki:))
Günaydın kızlar
Her şey olabilir haklısın... Ne kadar kötü bir durum
Etki etmedi demek ki yada olması gerekiyordu... Hakkında hayırlısı kuzum. Gelmiş geçmiş olsun :)
Ateş bazı kişilerde Yerleşme aşamasında bir günlük Düşüş yaşar öyle birşey yaşamış olabileceğin de aklımdan geçti hani.netten araştırabilirsin implantasyon Düşüşü diye gogle dan yaz .ve Ateş'in düşük değil cnm ovulasyondan önce 36 idi diyorsun yani 36 Lara düşerse Endişe et ki o da regl a yakın Günler'de ve daha önce de demiştim ateş ile hamile OLDUĞUNU anlamak için dpo18 e kadar ateş ölçmeye devam etmelisinvesoncum hiç düşük ateşle hamile kalan varmı yaa? benim neden düştüki lekelenmeden sorna ateşim düştü regl günüme daha 1 hafta var cnm
Stres yok ateş ölçmek biraz sabır işi seni strese sokuyorsa ölçmeyi bırak kimyasal OLDUĞUNU Ateş'ten anlayamayızanladım cnm bu konuda bilgim çok azyine kimyasal geçiriyor olabilirim ben yaacnmm
gelen giden yokNe oluyor az. Arkadaşlar tek tek dökülmeye mi başladık umarım leke olarak kalır @parlakkartanesininaski senin durum nasıl ?E-brulim ve -TubiSh- bir de bir arkadaş daha vardı testim silik çıktı diye üzülen adı aklıma gelmedi inşallah yarın sizlerden güzel haberler gelir
Ay cnm inşallah güzel sonuç olurgelen giden yok
sağlık ocağındayım doktoru beklioz daha gelmedi kalbim duracak dua edin bana lütfen
haklısın bu iş sabır işi stress yapmamak lazım hep hüsrana uğrayınca insan hep olumsuz düşüünüyoAteş bazı kişilerde Yerleşme aşamasında bir günlük Düşüş yaşar öyle birşey yaşamış olabileceğin de aklımdan geçti hani.netten araştırabilirsin implantasyon Düşüşü diye gogle dan yaz .ve Ateş'in düşük değil cnm ovulasyondan önce 36 idi diyorsun yani 36 Lara düşerse Endişe et ki o da regl a yakın Günler'de ve daha önce de demiştim ateş ile hamile OLDUĞUNU anlamak için dpo18 e kadar ateş ölçmeye devam etmelisin
iyi haberlerini bekliyoz cnm hazıroldayızgelen giden yok
sağlık ocağındayım doktoru beklioz daha gelmedi kalbim duracak dua edin bana lütfen
inşllah ya doktor geldi ama sıra çok var kendi sıramı bekliorum kalbiö yerinden çıkacakAy cnm inşallah güzel sonuç olur
saol cnm inşallah yaaaiyi haberlerini bekliyoz cnm hazıroldayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?