Anladim canim, bende sayiyi böleriz diye düsünmüstüm, baska bir sey okuruz o zamancnm o kişi kendi için okuması gerekir bence birde mesela 323 tane okuduğun gün oluyor onda çok uzun sürüyo 11 debaşladım mesela 1,30-2 gibi bitti
Haklisin gülüm hic bir yöntem 100% degil. Takdir-i ilahiGünaydın birtanem aynen öğle doktora dedim doktor fayda etmemiş demekki olacağı varmış hiçbir korunma yontemi % 100 değil dedi haklı tabi
Hadi hayirli haberlerle gel insallahgelen giden yok
sağlık ocağındayım doktoru beklioz daha gelmedi kalbim duracak dua edin bana lütfen
inşallah kuzummm[QUOTE="E-brulim, post: 42990567, member: 95276"
Hadi hayirli haberlerle gel insallah
Benimde kalbim duracak simdi
beklemek çok kötü yaa valla bu ayda olmazsa çok kötü ya bukadr belirtiye bu kadr gecikmesine rağmenBenimde kalbim duracak simdi
Canim eger olmazsa vardir onda da bir hayir, umutlarimiz tükenmesin Rabbim büyüktür.[/QUOTE]beklemek çok kötü yaa valla bu ayda olmazsa çok kötü ya bukadr belirtiye bu kadr gecikmesine rağmen
Canim eger olmazsa vardir onda da bir hayir, umutlarimiz tükenmesin Rabbim büyüktür.[/QUOTE]beklemek çok kötü yaa valla bu ayda olmazsa çok kötü ya bukadr belirtiye bu kadr gecikmesine rağmen
Karnim uyandigimdan beri agiriyor canim, her an adet olacakmissin hissi var... Bat 18'i ama gecen ay da 4 gün erken gelmisti :) bekliyoruz bakalim...cnm sen nasılsın kaç gün var bat a
Insan ister istemez üzülüyor, anliyorum seni ama Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek. Insallah hakkinda hayirlisi neyse Rabbim sana onu versin.vardırda elimde değil bi hayal kırıklığı yüzünden üzüleceğim belli
Günaydin canim nasilsin?-TubiSh- canım benim icime doğuyor sanki sen de hamilesin duanı okurken bile sende farklı hissettim Günaydın bu arada kızlar kolay bir gun olsun
5.ci gün bugün-TubiSh- cnm kaç gün geçti regl in
amin inşallah cnm yaaInsan ister istemez üzülüyor, anliyorum seni ama Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek. Insallah hakkinda hayirlisi neyse Rabbim sana onu versin.
cnmm benimm inşallahh bitanem hepimiz burda en kısa zamanda güsel haberler alalım güzel haberlere çok ihtiyacımız var dün arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim benim geçen kimyasal gebelik geçirdiğim ay oda hamile kalmıştı doğdu mevlüdü bile oldu kıskanmak değil ama kendimi okadar kötü hissettim ki tarifi mümkün değil zor tutttum kendimiKarnim uyandigimdan beri agiriyor canim, her an adet olacakmissin hissi var... Bat 18'i ama gecen ay da 4 gün erken gelmisti :) bekliyoruz bakalim...
Semosum seni ümitlendirmek istemiyorum ama benim icime de seninle ilgili güzel seyler doguyor, insallah dualarin kabul olur, mucizen gerceklesir bitanem ♥
ayy çok saol cnm bni mutlu ettin inşllah kuzum inşallah ♥-TubiSh- canım benim icime doğuyor sanki sen de hamilesin duanı okurken bile sende farklı hissettim Günaydın bu arada kızlar kolay bir gun olsun
normalde gecikmezmi hiç cnm?5.ci gün bugün
ilk ay geçikti falan şmdi düzenli .. ama bir sürü belirtim var hamile değilsem kötü bişi çıkmasından korkuom çünki sol kasık ta batmalar ve seğirmeler falan varnormalde gecikmezmi hiç cnm?
cnm büyük ihtimalle hamilesin sennormalde gecikmezmi hiç cnm?
inşallah cnmcnm büyük ihtimalle hamilesin sen
Amin insallah canim, Rabbim isteyen herkese bekledigi mutlu haberi tez vakitte versin. Kimsenin kucagini bos koymasincnmm benimm inşallahh bitanem hepimiz burda en kısa zamanda güsel haberler alalım güzel haberlere çok ihtiyacımız var dün arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim benim geçen kimyasal gebelik geçirdiğim ay oda hamile kalmıştı doğdu mevlüdü bile oldu kıskanmak değil ama kendimi okadar kötü hissettim ki tarifi mümkün değil zor tutttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?