Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

cnm o kişi kendi için okuması gerekir bence birde mesela 323 tane okuduğun gün oluyor onda çok uzun sürüyo 11 debaşladım mesela 1,30-2 gibi bitti
Anladim canim, bende sayiyi böleriz diye düsünmüstüm, baska bir sey okuruz o zaman

Günaydın birtanem aynen öğle doktora dedim doktor fayda etmemiş demekki olacağı varmış hiçbir korunma yontemi % 100 değil dedi haklı tabi
Haklisin gülüm hic bir yöntem 100% degil. Takdir-i ilahi

gelen giden yok
sağlık ocağındayım doktoru beklioz daha gelmedi kalbim duracak dua edin bana lütfen
Hadi hayirli haberlerle gel insallah

[QUOTE="E-brulim, post: 42990567, member: 95276"

Hadi hayirli haberlerle gel insallah [/QUOTE]
inşallah kuzummm
E-brulim

Benimde kalbim duracak simdi
beklemek çok kötü yaa valla bu ayda olmazsa çok kötü ya bukadr belirtiye bu kadr gecikmesine rağmen [/QUOTE]
Canim eger olmazsa vardir onda da bir hayir, umutlarimiz tükenmesin Rabbim büyüktür.

beklemek çok kötü yaa valla bu ayda olmazsa çok kötü ya bukadr belirtiye bu kadr gecikmesine rağmen
Canim eger olmazsa vardir onda da bir hayir, umutlarimiz tükenmesin Rabbim büyüktür.[/QUOTE]
vardırda elimde değil bi hayal kırıklığı yüzünden üzüleceğim belli

-TubiSh- canım benim icime doğuyor sanki sen de hamilesin duanı okurken bile sende farklı hissettim Günaydın bu arada kızlar kolay bir gun olsun

cnm sen nasılsın kaç gün var bat a
Karnim uyandigimdan beri agiriyor canim, her an adet olacakmissin hissi var... Bat 18'i ama gecen ay da 4 gün erken gelmisti :) bekliyoruz bakalim...
Semosum seni ümitlendirmek istemiyorum ama benim icime de seninle ilgili güzel seyler doguyor, insallah dualarin kabul olur, mucizen gerceklesir bitanem ♥

vardırda elimde değil bi hayal kırıklığı yüzünden üzüleceğim belli
Insan ister istemez üzülüyor, anliyorum seni ama Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek. Insallah hakkinda hayirlisi neyse Rabbim sana onu versin.

-TubiSh- canım benim icime doğuyor sanki sen de hamilesin duanı okurken bile sende farklı hissettim Günaydın bu arada kızlar kolay bir gun olsun
Günaydin canim nasilsin?

cnmm benimm inşallahh bitanem hepimiz burda en kısa zamanda güsel haberler alalım güzel haberlere çok ihtiyacımız var dün arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim benim geçen kimyasal gebelik geçirdiğim ay oda hamile kalmıştı doğdu mevlüdü bile oldu kıskanmak değil ama kendimi okadar kötü hissettim ki tarifi mümkün değil zor tutttum kendimi

Amin insallah canim, Rabbim isteyen herkese bekledigi mutlu haberi tez vakitte versin. Kimsenin kucagini bos koymasin Kiyamam sana, cok iyi anliyorum seni... Kiskanmak degil de insan hatirlayinca üzülüyor, benimde düsük yaptigim ay biri daha hamileydi onu görünce benimde bebegim simdi 3 aylik olacakti diyorum... ama bu kesinlikle kiskanmak degil, nasip degilmis. O yüzden hamileligini kimsenin gözüne sokmayacaksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…