- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
onu bende düşünüyorum cnm böle milletin yanında elimle göbeğimi sürekli ovmayacağım baby showeryapmayacağım.görmemiş gibi alışveriş yapmayacağım hepsinin sözünü verdim kendime hamile kalamayanlara gebelik varmı üzülme olur demeyeceğim ..... daha birsürüşeyyAmin insallah canim, Rabbim isteyen herkese bekledigi mutlu haberi tez vakitte versin. Kimsenin kucagini bos koymasinKiyamam sana, cok iyi anliyorum seni... Kiskanmak degil de insan hatirlayinca üzülüyor, benimde düsük yaptigim ay biri daha hamileydi onu görünce benimde bebegim simdi 3 aylik olacakti diyorum... ama bu kesinlikle kiskanmak degil, nasip degilmis. O yüzden hamileligini kimsenin gözüne sokmayacaksin :)
Aynen canim, benimde öyle kendime verdigim sözler var. Rabbim sözlerimizin arkasinda durmayi nasip etsin...onu bende düşünüyorum cnm böle milletin yanında elimle göbeğimi sürekli ovmayacağım baby showeryapmayacağım.görmemiş gibi alışveriş yapmayacağım hepsinin sözünü verdim kendime hamile kalamayanlara gebelik varmı üzülme olur demeyeceğim ..... daha birsürüşeyy
yok yok sıram 11 daha 5girdi bir saattr burdayım 15 dakika doktoru bekledik adam geldi ama sıra gelmek bilmedi
bu ay hamile kalırsam eğer hazirana geliyo haziran 5 hem evlilik yıldönümümüz hemde eşimin doğum günü olurda bu ay sağlıkla hamile kalırsam bana en güsel hediye olur:)Aynen canim, benimde öyle kendime verdigim sözler var. Rabbim sözlerimizin arkasinda durmayi nasip etsin...
Kuzum ya düsünsene hepimiz bu ay hamile kaliyormusuzEkim bizim ayimiz olsun, doguma da beraber gideriz Beni böyle hayaller bile cok mutlu ediyor
bnmde eşimin doğum gününe denk gelio 16 hazirana inş.. cnm sende bende inş..bu ay hamile kalırsam eğer hazirana geliyo haziran 5 hem evlilik yıldönümümüz hemde eşimin doğum günü olurda bu ay sağlıkla hamile kalırsam bana en güsel hediye olur:)
5.ci günüm tahlil sonuçlaeımı bekliorumGünaydın kızlar .. Herkeşlere hayırlı bir hafta diliyorumbu hafta cogumuzun regl haftası hayırlı sonuclar almak dılegıyle
Gecmiş olsun canım annen rahatsızdı dıye merak ettım şimdilik hamişimiz yok henüz .. Sende durumlar nasılcanım merhaba, annemin rahatsizligi artmisti ankaraya geldik doktora o yuzden hic giremedim, ama dualarimi eksik etmiyorum
nedir durumlar,? hamis olan ? adet olab
Durumun nasil, ben burada senin icin heyecandan bayilmak üzereyimyok yok sıram 11 daha 5girdi bir saattr burdayım 15 dakika doktoru bekledik adam geldi ama sıra gelmek bilmedi
Esine verebilecegin en güzel hediye olur bencedebu ay hamile kalırsam eğer hazirana geliyo haziran 5 hem evlilik yıldönümümüz hemde eşimin doğum günü olurda bu ay sağlıkla hamile kalırsam bana en güsel hediye olur:)
sanırım inş.. cnmkizlarrr bi bakınnnn noluuurrrrr ellerim ayaklarim titriyor
15 dk sonra silik cok hafif cizgi belirdi
test: predictor normal
bugun adetime 1 gun var
sizce gebelikmi? bu ay biliyorsunuz klomen ve catlatma ignesi kullanmadim
allahim cok dua ettik ettim dualarimizi geri cevirme yarabbim
kizlar nolur size ohtiyacim var
birazdan kan testi yaptiracagim hep beklerdim bu sefer beklemeyeccegim varsa hemen doktora gidecegim
allahim nolur
çok fenayım kız ha bayıldım ha bayılcamDurumun nasil, ben burada senin icin heyecandan bayilmak üzereyim
Gecmis olsun canim. Simdi nasil annen?canım merhaba, annemin rahatsizligi artmisti ankaraya geldik doktora o yuzden hic giremedim, ama dualarimi eksik etmiyorum
Görüyoruuuuuuum minntakizlarrr bi bakınnnn noluuurrrrr ellerim ayaklarim titriyor
bugun adetime 1 gun var
birazdan kan testi yaptiracagim hep beklerdim bu sefer beklemeyeccegim varsa hemen doktora gidecegim
allahim nolur
Cizgi cok silik ama var inşallah yanıltıcı olmaz canım .. Güzel haberler verın bıze bugun test yapacaklardan duyalım su haberıkizlarrr bi bakınnnn noluuurrrrr ellerim ayaklarim titriyor
bugun adetime 1 gun var
allahim nolur
Gecmiş olsun canım annen rahatsızdı dıye merak ettım şimdilik hamişimiz yok henüz .. Sende durumlar nasıl
İçini ferah tut canım .. İnşallah sonuc umdugumuz gıbı olsuncok saol canım bugun geldik memlekete sabah idrar yaptim , cok silik cizgi cikti elim ayagim titriyor sevinemedim yaaa eskisi gibi silik cikipta yoksaaa diye dusunmekten :/
çok geçmiş olsunn cnmmm teste silik çizgimi var ekrandan pek belli olmuyor cnmcanım merhaba, annemin rahatsizligi artmisti ankaraya geldik doktora o yuzden hic giremedim, ama dualarimi eksik etmiyorum
Cizgi cok silik ama var inşallah yanıltıcı olmaz canım .. Güzel haberler verın bıze bugun test yapacaklardan duyalım su haberı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?