Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

onu bende düşünüyorum cnm böle milletin yanında elimle göbeğimi sürekli ovmayacağım baby showeryapmayacağım.görmemiş gibi alışveriş yapmayacağım hepsinin sözünü verdim kendime hamile kalamayanlara gebelik varmı üzülme olur demeyeceğim ..... daha birsürüşeyy

Aynen canim, benimde öyle kendime verdigim sözler var. Rabbim sözlerimizin arkasinda durmayi nasip etsin...
Kuzum ya düsünsene hepimiz bu ay hamile kaliyormusuz Ekim bizim ayimiz olsun, doguma da beraber gideriz Beni böyle hayaller bile cok mutlu ediyor

bu ay hamile kalırsam eğer hazirana geliyo haziran 5 hem evlilik yıldönümümüz hemde eşimin doğum günü olurda bu ay sağlıkla hamile kalırsam bana en güsel hediye olur:)

bu ay hamile kalırsam eğer hazirana geliyo haziran 5 hem evlilik yıldönümümüz hemde eşimin doğum günü olurda bu ay sağlıkla hamile kalırsam bana en güsel hediye olur:)
bnmde eşimin doğum gününe denk gelio 16 hazirana inş.. cnm sende bende inş..

kizlarrr bi bakınnnn noluuurrrrr ellerim ayaklarim titriyor

15 dk sonra silik cok hafif cizgi belirdi

test: predictor normal

bugun adetime 1 gun var

sizce gebelikmi? bu ay biliyorsunuz klomen ve catlatma ignesi kullanmadim

allahim cok dua ettik ettim dualarimizi geri cevirme yarabbim

kizlar nolur size ohtiyacim var

birazdan kan testi yaptiracagim hep beklerdim bu sefer beklemeyeccegim varsa hemen doktora gidecegim

allahim nolur

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 44
canım merhaba, annemin rahatsizligi artmisti ankaraya geldik doktora o yuzden hic giremedim, ama dualarimi eksik etmiyorum
nedir durumlar,? hamis olan ? adet olab
Gecmiş olsun canım annen rahatsızdı dıye merak ettım şimdilik hamişimiz yok henüz .. Sende durumlar nasıl

yok yok sıram 11 daha 5girdi bir saattr burdayım 15 dakika doktoru bekledik adam geldi ama sıra gelmek bilmedi
Durumun nasil, ben burada senin icin heyecandan bayilmak üzereyim

Esine verebilecegin en güzel hediye olur bencede Kiz kirmizi kurdale alip bebisini paketlersin
annem beni babama öyle hediye etmis
Bizimde iki gün sonra nikah yildönümümüz... Aslinda hic kutlamayiz (evlilik yil dönümümüzü dügün günü sayiyoruz), bu ilk olabilirdi

sanırım inş.. cnm

canım merhaba, annemin rahatsizligi artmisti ankaraya geldik doktora o yuzden hic giremedim, ama dualarimi eksik etmiyorum
Gecmis olsun canim. Simdi nasil annen?

Görüyoruuuuuuum minnta

Cizgi cok silik ama var inşallah yanıltıcı olmaz canım .. Güzel haberler verın bıze bugun test yapacaklardan duyalım su haberı

Gecmiş olsun canım annen rahatsızdı dıye merak ettım şimdilik hamişimiz yok henüz .. Sende durumlar nasıl

cok saol canım bugun geldik memlekete sabah idrar yaptim , cok silik cizgi cikti elim ayagim titriyor sevinemedim yaaa eskisi gibi silik cikipta yoksaaa diye dusunmekten :/

çok geçmiş olsunn cnmmm teste silik çizgimi var ekrandan pek belli olmuyor cnm

Cizgi cok silik ama var inşallah yanıltıcı olmaz canım .. Güzel haberler verın bıze bugun test yapacaklardan duyalım su haberı

amin canım evet cok silik acaba adetime henuz bi gun var diyemi silik?
yaaa igne falan kullanmadim bu ay , hadi igne kullandimda silik cikiodu heycan yapmiodum ve gebe degildim diorum ama burda igne yok ve silik cizgi :/ allahim korku ve heycan bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…