Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen cnim o yuzden istatistiklere gore aslinda cokda basari elde edilmiyor . Yemek yaparken ayni seyi dusundum cnm varya. Herkese gülüyorum yuzumde bir maske ama aklim hep onda. .... esim bile bazen beni anlamiyor. .... bazen ya hic bir zaman anne olamazsam dusuncesi beni cok üzüyor :'( .her adet olduğumuzda hem umutlar tükeniyor hemde yeni ay umudu başlıyor ya bu dongu hep böyle devam ederse leke geliyo yerlesmedir o diye kandiriyoruz adet başlıyor daha halen ustune gormedir belki umudu tasiyoruz.cok zor bir sinavmis rabbim yardimcimiz olsun

Bence haklisin cnm su anlattiklarin gozumde canlandi benim bile canim yandi . Sagolsunlar insani cokkta guzel eksik hissettiriyorlar.....

pink love temizlikte neymiş yahu sohbet varken hiç bili yapasım yok walla yatak odasını topladım yazlıkların bi kısmını kaldırdım geldim
Offf bide yazliklar kalkicak demi bende yemek yaptim cnm birazdann dus alcam esimin yanina gitcem . Moralim bozuldu nedense yaa .....

kızlar napiosunuz
ben arastirdim birazda adetten once kan tahlili negatif sonuc veren cok kisi var,
ben yalnis hesaplamadiysam 5'inde yumurtladim ve 34 gunde bir adet oluyorum
yani 16 ekimde adet gormem lazim
bu durumda kan tahlilini 4 gun once yapmis oldum
sizce ihtimal varmidir?

Nasip iste canim, kiminin vesilesi oluyor... amin canim insallah Rabbim tez vakitte bizi bu zor sürecten feraha kavusturur cok iyi anliyorum seni, sonucta hepimiz ayni duygular icindeyiz... Af Allahim af, dertsiz dertlinin halinden hic anlamiyor

Nasip iste canim, kiminin vesilesi oluyor... amin canim insallah Rabbim tez vakitte bizi bu zor sürecten feraha kavusturur cok iyi anliyorum seni, sonucta hepimiz ayni duygular icindeyiz... Af Allahim af, dertsiz dertlinin halinden hic anlamiyor
Aynen oyle cnim . Hakkimizda hayirlisi. Birazdan duayi okucam cnm tesbihini cektimde dua kaldi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…