Olabilir cnm neden olmasin. Insallah vardir bebeginkızlar napiosunuz
ben arastirdim birazda adetten once kan tahlili negatif sonuc veren cok kisi var,
ben yalnis hesaplamadiysam 5'inde yumurtladim ve 34 gunde bir adet oluyorum
yani 16 ekimde adet gormem lazim
bu durumda kan tahlilini 4 gun once yapmis oldum
sizce ihtimal varmidir?
Allah razi olsun, agzina yüregine saglik. Bana dua ederken melekler sana da amin desinAynen oyle cnim. Hakkimizda hayirlisi. Birazdan duayi okucam cnm tesbihini cektimde dua kaldi cnm
bi kız topiğin birne böle yazmışHangi yontemmis canimhemen deneriz
Enaaaaabi kız topiğin birne böle yazmış
eczaneden enjektör(iğnedediğimiz şey)
almış iğnelerini çıkarmış eşide bardağa boşalmış bardaktan enjektörün yarısı hava olacak kadr çekmiş ve ayaklarını duvara daymış vajinasından göndermiş hep spermleri hava onları daha yukarı çıkmasını sağlıypmuş bölece hamile kalmış arkadaşlarıda denmş onlar hamile kalmış yani ev usulü aşılama yöntemi
Amin cnim duydunmu evde asilamyiAllah razi olsun, agzina yüregine saglik. Bana dua ederken melekler sana da amin desin
Hımm anladım senin ovulasyon da 5 Ekim öyleyse ben test için 23 üne kadar bekleyeceğim kırmızılar gelmezse sanırım sen erken yaparsın ben de tek Başıma bat bekleyeceğim diyordum sen varmışsın:))EVET CNM YUMURTLMA GÜNÜYLE DAHİL ETMEZ İSEM 7 OLUYOR LEKE BİTTİ BAKALIM YARIN GELİCEKMİ SABAH Bİ DAMLA GELMİŞTİ BAŞKA YOK BİŞİ
Cnm hamile olmadığından emin ol öyle kullan Allah korusun bebek varsaBen iciyimd3 sokulsun lekeler canimi sıkıyor. Baslayacaksa baslasin yerlesmemidir diye beni umutlandirmaya hakki varmı yok
ahaha dersin aşkom yeni bi yöntem denicem die bnmde aklıma gelmzdi vlla dier ay deniycektim minnağım gelmeseydiEnaaaaahay Allah yaa kirk yil dusunsem aklima gelmezdi hoşuma gittide artik esimden askim bak boyle boyle yapinca bebek oluyomus demeye cekiniyorum
aynen adaçayı çok tehlikeli allah korusun bebek varsa düşük yaparCnm hamile olmadığından emin ol öyle kullan Allah korusun bebek varsa
Kim kız o bir de niye şırıngaya koyuyorlar zaten Eşler şırınga görevi Görüyor şırıngası ne gerek varhakikatrnde doğru hamile kalanlarda varmış bu yöntemle
Duydum canim hatta gecen gün bununla ilgili bir video seyrettim, kadin detayli anlatmis :)Amin cnim duydunmu evde asilamyi
Ay cnm evde aşılama duymadın mıHangi yontemmis canimhemen deneriz
Nasip iste canim, kiminin vesilesi oluyor... amin canim insallah Rabbim tez vakitte bizi bu zor sürecten feraha kavustururcok iyi anliyorum seni, sonucta hepimiz ayni duygular icindeyiz... Af Allahim af, dertsiz dertlinin halinden hic anlamiyor
Cnm ovulasyon takibi yapmadın bildiğim kadarı ile yani ovulasyon tarihini net bilmiyorsun sadece akıntıya göre tahmin ediyorsun.o Yüzden ihtimal varkızlar napiosunuz
ben arastirdim birazda adetten once kan tahlili negatif sonuc veren cok kisi var,
ben yalnis hesaplamadiysam 5'inde yumurtladim ve 34 gunde bir adet oluyorum
yani 16 ekimde adet gormem lazim
bu durumda kan tahlilini 4 gun once yapmis oldum
sizce ihtimal varmidir?
şırınganın yarısı hava olduğu için daha yukarı çıkıomuş ne bilim kız ben deneseydim sölerdim bak bu yöntem die bn hiç bi yöntem denemedem tek yöntemim ilşkiden sonra hmn ayağa kalkmamak bn 10-15 dakika yatıodum kalkmadan birde eşine söle hemen çıkmasın 3-5dakika beklesin bnm yöntem buKim kız o bir de niye şırıngaya koyuyorlar zaten Eşler şırınga görevi Görüyor şırıngası ne gerek var
kız o topiğin linkini hemen bul buraya kopyala bir sorup soruşturak bakalımbi kız topiğin birne böle yazmış
eczaneden enjektör(iğnedediğimiz şey)
almış iğnelerini çıkarmış eşide bardağa boşalmış bardaktan enjektörün yarısı hava olacak kadr çekmiş ve ayaklarını duvara daymış vajinasından göndermiş hep spermleri hava onları daha yukarı çıkmasını sağlıypmuş bölece hamile kalmış arkadaşlarıda denmş onlar hamile kalmış yani ev usulü aşılama yöntemi
canim yoktur yaa .nedense ben hamile kaldigimda bebegimi hissedecegimi dusunuyorum hepCnm hamile olmadığından emin ol öyle kullan Allah korusun bebek varsa
hatırlamıom ki bile hangi topikti bende kafamınkaldı cnmK
kız o topiğin linkini hemen bul buraya kopyala bir sorup soruşturak bakalım
Değer tam olarak kaç cnmah kizlar ah ayni dertlerden muzdaribiz hepinizi anliyorum
E-brulim benide bazen esim bile anlamiyor kendimi yalniz ve caresiz hissediyorum ,
ve herseyden bir kismet ariyoruz dedigin gibi
yok leke geldi yerlesmedir yok o yok bu
ben de simdi testi tekrarlasammi diye dusunuyorum yine kendimi kandiriyorum
belkide ama eski adetlerden 3 ayi hesapladim bugune kadar hep 34. gun adet olmusum
bu durumda adetime daha 4 gun var
cok umutlanmakta istemiyorum ama hcgnin 0 cikmamasi ve adetime daha 4 gun olmasi birazda olsa umutlanmami sagliyor :/
kız ben bile his etmiom daha his edemiozki :)canim yoktur yaa .nedense ben hamile kaldigimda bebegimi hissedecegimi dusunuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?