- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
bende öyleyim tubiğim bende her topikte geziom :)))Aynen cnm ben heryerdeyim ama bana uygun bir Yöntem bulamadık daha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyleyim tubiğim bende her topikte geziom :)))Aynen cnm ben heryerdeyim ama bana uygun bir Yöntem bulamadık daha![]()
Kız o zamanlar cahilden cnm ne bilgi ne ovulasyon ne ateş .hamile OLDUĞUNU çok geç fark ettim.6 ay klomen kullandım olmadı Ramazan geliyor ara verelim eşim de varikosel var o arada o da ameliyat olur dedik o ameliyata girerken ben zaten hamile imişim ramazanda 13 gün Oruç tuttum kanamam var saf ben regl oldum diye orucu NAMAZI bıraktım kaç gün kanama oldu ama kanamam her ayki gibi değil öyle idi böyle idi derken ben test Yaptım çif çizgi Dr a ilk gittiğimde kalp atışları duyuluyordu düşün artık.tek Hatırladığım o Ramazan Oruç tutarken çok ama çok zorlandım.hatta kendi kendine bu Ramazan niye bu kadar zor geçiyor diye dert yanıyordum.akşama ölüm çıkıyordu resmensenin ilk gebeliğinde belirtielrin neydi cnm sağlıklı gebeliğinde yani?
Cnm değer tam olarak kaç demiştinevet canım akıntı ve agriya gore yorumladim ovulasyonu
adet araliginida hesapladim son 3 defadir hep 34.gun geliyor,
yani 4 gunum var daha ama hep bunlar kendimi kandirmaca aslinda şu an her ay ne kadar sansim varsa o kadar sansim var cunku henuz adete 4 gun var, bilmiyorum kafam cok karisik
cok saol canım
Olsun canım yeni bir ay bizi bekliyor biraz daha sabretmemiz lazim sadeceAllah iyilik versin canim, sükür bende iyiyim... Leke basladi bekleme süreci bitti :)
bu işlerde en güsel şey cahillik kaç yaşında hamile kaldın kızına cnm.varikoseli varmış düzeldi dimi değerleri en son ne zaman bakıldı değerlerine?Kız o zamanlar cahilden cnm ne bilgi ne ovulasyon ne ateş .hamile OLDUĞUNU çok geç fark ettim.6 ay klomen kullandım olmadı Ramazan geliyor ara verelim eşim de varikosel var o arada o da ameliyat olur dedik o ameliyata girerken ben zaten hamile imişim ramazanda 13 gün Oruç tuttum kanamam var saf ben regl oldum diye orucu NAMAZI bıraktım kaç gün kanama oldu ama kanamam her ayki gibi değil öyle idi böyle idi derken ben test Yaptım çif çizgi Dr a ilk gittiğimde kalp atışları duyuluyordu düşün artık.tek Hatırladığım o Ramazan Oruç tutarken çok ama çok zorlandım.hatta kendi kendine bu Ramazan niye bu kadar zor geçiyor diye dert yanıyordum.akşama ölüm çıkıyordu resmen
Cnm değer tam olarak kaç demiştin
Iste cnm herkeson inandigi bir sey var. Yani hicmi belirti vermez hic bisey yokBen de hep hamile kalırsam göğüslerin etkilenecek diye düşünüyorum 1,5 senedir göğüsler her ay yumuşacık Ağrı falan yok bakalım mevlam neylerse güzel eyler
Benimki mayışıp kalıyorbir kez Üzerimde uyuyakaldı amanın bir de ağır nefes alamayacaktım
![]()
Hahahajajhaha bnmki iyice üstğme abanıo bşde ağır içim çıkıcak gibi haha![]()
Allah sizi iyi etsin emi .. Hiç gülecegim yoktuRhatlayinca tabi direk uyku basiyor zaten benimkide yanima yatar hemen bazen onada bacaklarini kaldirttiriyorum bana destek olsun diye
![]()
öle yap :)Hahahajajbende bacaklarimi kenetliyimde cikamasin
![]()
29 Yaşında anne oldum varikosel ameliyatı kızdan önce oldu yani 4 seneyi geçti.dr aslında ameliyata gerek yok dedi ama eşim Israr etti arada Şüphe Kalsın istemedi.değerlere bir sene falan oldu tekrar baktık biraz bana düşük gibi geldi 2-3 hafta sonra tekrarlartım orda daha iyiydi Dr da iyi dedi sorun yok yanibu işlerde en güsel şey cahillik kaç yaşında hamile kaldın kızına cnm.varikoseli varmış düzeldi dimi değerleri en son ne zaman bakıldı değerlerine?
gerçekler kuzumAllah sizi iyi etsin emi .. Hiç gülecegim yoktu![]()
Allah sizi iyi etsin emi .. Hiç gülecegim yoktu![]()
Darısı bana 29 bitmeden yetişeyim :)29 Yaşında anne oldum varikosel ameliyatı kızdan önce oldu yani 4 seneyi geçti.dr aslında ameliyata gerek yok dedi ama eşim Israr etti arada Şüphe Kalsın istemedi.değerlere bir sene falan oldu tekrar baktık biraz bana düşük gibi geldi 2-3 hafta sonra tekrarlartım orda daha iyiydi Dr da iyi dedi sorun yok yani
Cnm tam değer söylenmemiş o zaman o işaret ikiden küçük değil ikiden büyük anlamına gelir neden tam değer yazılmamış anlamadım cnm bir hafta kadar daha bekle regl gelmezse tekrarlarsıncanım >2 (küçük 2) --- boyle yazmislar canım sifir degil dimi dedim yo degil dediler ama negatif tabi yinede
öle yap :)![]()
Cnm belki belirti vardı ama diyorum ya cahillik saflık ben vücudumu hiç dinlemedim o zamanlar o Yüzden farketmediğimi düşünüyorumIste cnm herkeson inandigi bir sey var. Yani hicmi belirti vermez hic bisey yok![]()
benim eşimdede varikosel var solda ama yapmadı doktor ameliyat değerler kötü değil hamileliğe engel değil dedi zaten kalmışsın 2 kere dedi dedim düşükler ondan kaynaklanırmı hayır dio sağlıksız spermin yumurtayı döllemesi çok zor dio29 Yaşında anne oldum varikosel ameliyatı kızdan önce oldu yani 4 seneyi geçti.dr aslında ameliyata gerek yok dedi ama eşim Israr etti arada Şüphe Kalsın istemedi.değerlere bir sene falan oldu tekrar baktık biraz bana düşük gibi geldi 2-3 hafta sonra tekrarlartım orda daha iyiydi Dr da iyi dedi sorun yok yani