ALLAH iyilik versin canım, bende iyiyim şükür. Ay dikkat et kendine hasta olma, sizin orda havalar nasıl bilemem ama burası çok soğuk. Kış geldi donuyoruzÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın? Biraz kırgınlık var üstümde hasta olmasam iyi işe gidip geliyorum başka da sıkıntı yok
Amin canım hepimize havalar bi iyi bi kötü ya işyerim çok soğuk malum dolapların soğuğu yetiyorGünaydın geleceğin hamişleri
Kızlar bugün kaynım nikahlanıyor, ondan ortalarda olmayacağım haberiniz olsun.DESIGNER27 duanı (meâlini) akşam okuyacağım gülüm, ALLAH kabul ederse inşallah.
ALLAH iyilik versin canım, bende iyiyim şükür. Ay dikkat et kendine hasta olma, sizin orda havalar nasıl bilemem ama burası çok soğuk. Kış geldi donuyoruz
bu aralar benim calıstıgım yerdede bi soguk rüzgarlar esiyokii. dısarda ki hava günlük gülüstanlık kalıo :) yaaa sağlık calısanlarının 10 saatlik mesai saatlerinde hava almaları mola vermeleri dısarı kantine çıkmalara yasaklandi. böyle bi sistem mi olur 1 haftadır herşey yasakAmin canım hepimize havalar bi iyi bi kötü ya işyerim çok soğuk malum dolapların soğuğu yetiyor
GÜNAYDINNN CNMMMGünaydın şekerler..
saol cnm atlattım çok şükür dün çok fena idim gebelik şüphesinden dolayı ilaç da alamadım ben de hep bat beklerken migren tutar bir nevi regl belirtisi yani
hemen öyle düşünme cnm ya dur bakalım baş ağrısı aynı zamandada gebelik belirtiside diyolarN
saol cnm atlattım çok şükür dün çok fena idim gebelik şüphesinden dolayı ilaç da alamadım ben de hep bat beklerken migren tutar bir nevi regl belirtisi yanihormonlar tetikliyor Hayırlısı artık
İyi çok şükür sevındım iyi olmanaN
saol cnm atlattım çok şükür dün çok fena idim gebelik şüphesinden dolayı ilaç da alamadım ben de hep bat beklerken migren tutar bir nevi regl belirtisi yanihormonlar tetikliyor Hayırlısı artık
cnm ne zaman gidiceksin doktoraİyi çok şükür sevındım iyi olmanahayırlısı olsun canım zaten hepimiz bu ayı doktorsuz gecırmıstık demekki doktora gıtmek sartmış bize öyle süprız falan olmuyormus tedavı sartmıs
Hayirli olsun Allah bir yastikta kocatsinGünaydın geleceğin hamişleri
Kızlar bugün kaynım nikahlanıyor, ondan ortalarda olmayacağım haberiniz olsun.DESIGNER27 duanı (meâlini) akşam okuyacağım gülüm, ALLAH kabul ederse inşallah.
ALLAH iyilik versin canım, bende iyiyim şükür. Ay dikkat et kendine hasta olma, sizin orda havalar nasıl bilemem ama burası çok soğuk. Kış geldi donuyoruz
Allah Allah yaa sacmaliga bak. Wc de yasak mibu aralar benim calıstıgım yerdede bi soguk rüzgarlar esiyokii. dısarda ki hava günlük gülüstanlık kalıo :) yaaa sağlık calısanlarının 10 saatlik mesai saatlerinde hava almaları mola vermeleri dısarı kantine çıkmalara yasaklandi. böyle bi sistem mi olur 1 haftadır herşey yasak
Aynen oyle cnmİyi çok şükür sevındım iyi olmanahayırlısı olsun canım zaten hepimiz bu ayı doktorsuz gecırmıstık demekki doktora gıtmek sartmış bize öyle süprız falan olmuyormus tedavı sartmıs
Ona henüz yasak gelmedi :) ama görev yerini 5 dk dan fazla boş bırakırsak gelebilir :)Allah Allah yaa sacmaliga bak. Wc de yasak mi
Ona henüz yasak gelmedi :) ama görev yerini 5 dk dan fazla boş bırakırsak gelebilir :)
Bilmiyorum walla kanama durdu damla seklınde geliyor oda wc ye gittikce artmasını beklıyorum bugun .. Artmasada gıderım heralde yarın bi baktırayım ayarlar bozuldu :)cnm ne zaman gidiceksin doktora
CNM BENİM YAŞADIĞIM ŞEYİ ANLATIYORSUN BİREBİR SEN YA KANAMANIN ŞİDDETİ BOZULUYO Bİ KANIYODURUYO TEKRARKIRMIZI KIRMIZI GELİYO HORMONLARIN BOZULMUŞ BEKLEME GİT DİORUM HORMONLARIN DÜZELMESİ İÇİN MECBUREN 1 AY DOĞUM KONTROL HAPI VERİCEK ODA ADETİN İLK GÜNÜ BAŞLANIYO LÜTFEN DİNLE BENİ BEKLEME GİT!!!!!!!Bilmiyorum walla kanama durdu damla seklınde geliyor oda wc ye gittikce artmasını beklıyorum bugun .. Artmasada gıderım heralde yarın bi baktırayım ayarlar bozuldu :)
Evet cnm o Yüzden ufak da olsa Ümit var ama her ay aynı şeyi Yaşadığım için çok da ümitlenmek istemiyorum.hiç başka belirti de yok her ay gibi.dpo9 dayım Hayırlısı sen ne durumdasın cnm ne yaptın sonuç yarın mı çıkacak test falan yaptın mı ovulasyon ya da gebelik????hemen öyle düşünme cnm ya dur bakalım baş ağrısı aynı zamandada gebelik belirtiside diyolar
cnm ya tedavi de bebeği getirmiyor ki ne yapalım Hayırlısı yapacak birşey yokİyi çok şükür sevındım iyi olmanahayırlısı olsun canım zaten hepimiz bu ayı doktorsuz gecırmıstık demekki doktora gıtmek sartmış bize öyle süprız falan olmuyormus tedavı sartmıs
En son gebelik testi ne zaman yapmıştın cnmBilmiyorum walla kanama durdu damla seklınde geliyor oda wc ye gittikce artmasını beklıyorum bugun .. Artmasada gıderım heralde yarın bi baktırayım ayarlar bozuldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?