Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

En son gebelik testi ne zaman yapmıştın cnm
Dün yaptım canım .. Gecen ay iki gün kahverengı gelmişti hatırlatsanız hatta test yap demıstınız gelir demiştim .. Yarın gidicem doktora zaten bugun bekliycem ..

CNM ARADIM HASTANEYİ AYY NE SALAKLAR TELEFONDA SONUÇ SÖLEMİYOLARMIŞ GELİP ALABİLİRSİNİZ DEDİ MANYAK KARI YAAA

Birsey olmaz yarın sabah gidecegim .. Hayırlısı olsunda beklerim bir iki ay da ..

CNM ARADIM HASTANEYİ AYY NE SALAKLAR TELEFONDA SONUÇ SÖLEMİYOLARMIŞ GELİP ALABİLİRSİNİZ DEDİ MANYAK KARI YAAA
Evet yasak telde sonuc soylemek ben okuldayken gecen yıl beta dussun dıye kan verıyordum sonucu soylemıyorlardı zor ikna ettim saglık ocagını arayınca ogrendım daha sonraları

Sanki dev
Evet yasak telde sonuc soylemek ben okuldayken gecen yıl beta dussun dıye kan verıyordum sonucu soylemıyorlardı zor ikna ettim saglık ocagını arayınca ogrendım daha sonraları
devlet Sırrı altı üstü gebelik testi

TAMAM CNMM SEN BİLİRSİN BİŞİ OLUCAĞINDAN DEĞİL ADETİN İLK GÜNÜ BAŞLANIYOR DİE DEDİM BEN SENİN İYİLİĞİN İÇİN CNM
Eşim işe gitti benim tek gidebilecegim yer degıl zaten sende hiç iyi konuşmuyorsun ki hep bir yerlere baglıyorsun işi .. Korkutuyorsun biraz güzel düşüncelerini paylaş ki umudumuz kırılmasın

Eşim işe gitti benim tek gidebilecegim yer degıl zaten sende hiç iyi konuşmuyorsun ki hep bir yerlere baglıyorsun işi .. Korkutuyorsun biraz güzel düşüncelerini paylaş ki umudumuz kırılmasın
Bak ben iyi konuşacağım benim kızda Günlerce kanamam oldu regl oldum diye orucu NAMAZI bıraktım ama diğer aylardan çok daha farklı idi ve hamile idim inşallah seninki de öyle olur

Insan bazen ümitlendirmek istemiyor o Yüzden öyle konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…