Dün yaptım canım .. Gecen ay iki gün kahverengı gelmişti hatırlatsanız hatta test yap demıstınız gelir demiştim .. Yarın gidicem doktora zaten bugun bekliycem ..En son gebelik testi ne zaman yapmıştın cnm
CNM ARADIM HASTANEYİ AYY NE SALAKLAR TELEFONDA SONUÇ SÖLEMİYOLARMIŞ GELİP ALABİLİRSİNİZ DEDİ MANYAK KARI YAAAEvet cnm o Yüzden ufak da olsa Ümit var ama her ay aynı şeyi Yaşadığım için çok da ümitlenmek istemiyorum.hiç başka belirti de yok her ay gibi.dpo9 dayım Hayırlısı sen ne durumdasın cnm ne yaptın sonuç yarın mı çıkacak test falan yaptın mı ovulasyon ya da gebelik????
cnm ya tedavi de bebeği getirmiyor ki ne yapalım Hayırlısı yapacak birşey yok
SAĞOL CNM AĞZINA SAĞLIKGünaydın bugünki duamı okudum allah kabul etsin..
hayırlı mutlu günleerrr
naptın cnm nasılsın bugün?SAĞOL CNM AĞZINA SAĞLIK
Birsey olmaz yarın sabah gidecegim .. Hayırlısı olsunda beklerim bir iki ay da ..CNM BENİM YAŞADIĞIM ŞEYİ ANLATIYORSUN BİREBİR SEN YA KANAMANIN ŞİDDETİ BOZULUYO Bİ KANIYODURUYO TEKRARKIRMIZI KIRMIZI GELİYO HORMONLARIN BOZULMUŞ BEKLEME GİT DİORUM HORMONLARIN DÜZELMESİ İÇİN MECBUREN 1 AY DOĞUM KONTROL HAPI VERİCEK ODA ADETİN İLK GÜNÜ BAŞLANIYO LÜTFEN DİNLE BENİ BEKLEME GİT!!!!!!!
Cnm netten bak devlet mi Tubish biliyordu nasıl bakıldığınıCNM ARADIM HASTANEYİ AYY NE SALAKLAR TELEFONDA SONUÇ SÖLEMİYOLARMIŞ GELİP ALABİLİRSİNİZ DEDİ MANYAK KARI YAAA
Herşeyin Hayırlısı bari designer güzel haber versin bu ayBirsey olmaz yarın sabah gidecegim .. Hayırlısı olsunda beklerim bir iki ay da ..
Evet yasak telde sonuc soylemek ben okuldayken gecen yıl beta dussun dıye kan verıyordum sonucu soylemıyorlardı zor ikna ettim saglık ocagını arayınca ogrendım daha sonralarıCNM ARADIM HASTANEYİ AYY NE SALAKLAR TELEFONDA SONUÇ SÖLEMİYOLARMIŞ GELİP ALABİLİRSİNİZ DEDİ MANYAK KARI YAAA
DEVLET DEĞİL CNM YA ÖZELCnm netten bak devlet mi Tubish biliyordu nasıl bakıldığını
devlet Sırrı altı üstü gebelik testiEvet yasak telde sonuc soylemek ben okuldayken gecen yıl beta dussun dıye kan verıyordum sonucu soylemıyorlardı zor ikna ettim saglık ocagını arayınca ogrendım daha sonraları
Söyle mail göndersinlerDEVLET DEĞİL CNM YA ÖZEL
TAMAM CNMM SEN BİLİRSİN BİŞİ OLUCAĞINDAN DEĞİL ADETİN İLK GÜNÜ BAŞLANIYOR DİE DEDİM BEN SENİN İYİLİĞİN İÇİN CNMBirsey olmaz yarın sabah gidecegim .. Hayırlısı olsunda beklerim bir iki ay da ..
Yapacak bişi yokSanki dev
devlet Sırrı altı üstü gebelik testi
YOK GÖNDERMİYOLAR CNM YA ZATEN GEBELİK TESTİ DEĞİL CNM PROGESTERON TESTİ YAPTIRDIM BEN.Söyle mail göndersinler
Eşim işe gitti benim tek gidebilecegim yer degıl zaten sende hiç iyi konuşmuyorsun ki hep bir yerlere baglıyorsun işi .. KorkutuyorsunTAMAM CNMM SEN BİLİRSİN BİŞİ OLUCAĞINDAN DEĞİL ADETİN İLK GÜNÜ BAŞLANIYOR DİE DEDİM BEN SENİN İYİLİĞİN İÇİN CNM
Biliyorum cnm gebelik testini de göndermiyorlar o Yüzden dedimYOK GÖNDERMİYOLAR CNM YA ZATEN GEBELİK TESTİ DEĞİL CNM PROGESTERON TESTİ YAPTIRDIM BEN.
Bak ben iyi konuşacağım benim kızda Günlerce kanamam oldu regl oldum diye orucu NAMAZI bıraktım ama diğer aylardan çok daha farklı idi ve hamile idim inşallah seninki de öyle olurEşim işe gitti benim tek gidebilecegim yer degıl zaten sende hiç iyi konuşmuyorsun ki hep bir yerlere baglıyorsun işi .. Korkutuyorsunbiraz güzel düşüncelerini paylaş ki umudumuz kırılmasın
GELEN SONUÇ ZATEN GEBE KALDIĞIMI GÖSTERMEYECEKTE MERAK EDİYORUM GÜZEL YUMURTLADIMMI DİE:)Biliyo
Biliyorum cnm gebelik testini de göndermiyorlar o Yüzden dedim
İnşallah güzel sonuç alırsın gebelik yada ovulasyon testi yaptın mıGELEN SONUÇ ZATEN GEBE KALDIĞIMI GÖSTERMEYECEKTE MERAK EDİYORUM GÜZEL YUMURTLADIMMI DİE:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?