Aynen öyle ..Bak ben iyi konuşacağım benim kızda Günlerce kanamam oldu regl oldum diye orucu NAMAZI bıraktım ama diğer aylardan çok daha farklı idi ve hamile idim inşallah seninki de öyle olur
Insan bazen ümitlendirmek istemiyor o Yüzden öyle konuşuyor
Çok Haklısın ama burdaki arkadaşlardan hiç kimsenin kötü niyetli olmadığını hepimiz biliyoruz.hiç kimse yaZdığı şeyleri kötü niyetle yazmıyor bundan eminim ama hassas dönemlerden geçiyoruz özellikle regl ilk Günler'de Rabbim yardımcımız olsunAynen öyle ..bende kimseye bos yere ümit vermem ama birazda yapıcı olmak lazım kötü anılarını baskasının üstünde degerlendırmemek lazım ki biliyorum kötü niyetle konuşmuyor benım iyliğim için konusuyor ama bu sefer gece uyuyamıyorum acaba kotu birsey mi var dıye ..
AŞKOLSUN CNM YAAEşim işe gitti benim tek gidebilecegim yer degıl zaten sende hiç iyi konuşmuyorsun ki hep bir yerlere baglıyorsun işi .. Korkutuyorsunbiraz güzel düşüncelerini paylaş ki umudumuz kırılmasın
Seni anlıyorum canım .. Sadece inankiAŞKOLSUN CNM YAAÜZÜLDÜM ŞİMDİ NİE İYİ KONUŞMAYAYIM VESONUN DEDİĞİ İHTİMALDE OLABİLİR AMA ÇATLIYORUM BURDA MERAK EDİYORUM DURUMUNU GİT DİE YAPIYORUM BEN.BEN ANLATAYIM SANA OLAYI. BENİM BİKAÇ AY BÖLE REGL GÜNLERİM GECİKİYODU ALDIRIŞ ETMEDİM KANAMA MİKTARI ANORMALDİ BENDE GEBELİĞE YORDUĞUM ANLAR OLDU.Bİ KANIYODU Bİ DURUYODU OVULASYON TESTİ YAPTIM O AY YUMURTLAMA GÜNÜMDE NEGATİF SONRA POZİTİF OLDU ADETE KADAR BEN SONRAKİ AY BİR DOKTORA GİTTİM.ADAM 65 YAŞINDA PROFESÖR BİDE BAKTI ETTİ NORMAL FELAN DEDİMKİ BEN ADETİN 21.GÜNÜ PROGESTERON TESTİ YAPTIRMAK İSTİYORUM GEREK YOK ZATEN GEBE KALIOSUN FELAN GİBİ ŞEYLER İSTİYOSAN YAPALIM DEDİ.NESE ZAMAN GEÇTİ BENİM SONUÇ 3,5 GİBİ BİŞİ.ARADIM DOKTORU SEMACIM ŞÜPHENDE HAKLIYMIŞSIN YUMURTLAMAMIŞSIN ADETİN3. GÜNÜ GEL KLOMENLE YUMURTLAMA TEDAVİSİ BAŞLAYALIM SANA DEDİ TAMAM DEDİM ADETİ BEKLEDİM.YOK ANAM ADET FELAN FELMİYOR TEST YAPTIM NEGATİF.SONRA YİNE GİTTİM DOKTOR DEDİKİ ELBETTE ADET OLACAKSIN DEDİ BAKMADI ULTRASONLA.VERDİ BANA İLACI GÖNDERDİ BEN ALDIM ECZANEDEN OKUDUM İÇERİĞİNİ FELAN KİST VARSA KESİNLİKLE BAŞLANMAMALI FELAN DİO ALLAHIM BU BENİM KAFAMA TAKILDI EN YAKIN DOKTORA GİTTİM.BAKTI AFERİN SANA DEDİ O İLACA BAŞLASAYDIM YUMURTALIKLARIN NASIL OLURDU DEDİ HORMONLARIN BOZULMUŞ KİST YAPMIŞ AMA 6,5 CM KİST BİLE HAMİLELİĞE ENGEL DEĞİLDİR AMA DEDİ 1 AY KULLANDIM TÜM ŞİKAYETLER GEÇTİ.EĞER BEN ORDA İLACIN YAN ETKİLERİNİ OKUYUP GİTMESEM ADETİN3.GÜNÜ O KİSTLE KLOMENE BAŞLASAM HASTANELİK OLURDUM.BEN SENİ KORKUTMAK İSTERMİYİM YA BEN ÖNEMSE DİE UYARIYORUM SADECE LÜTFEN ÖLE DÜŞÜNME BEN SENİN İYİLİĞİNİ İSTİYORUM CNM BENİMMMMM
kıyamam yaaKIZLAR TEST SONUCUM 7,64 BUKADAR UZAYAN AKINTI BUKADAR AĞRILI YUMURTLAMA SONUCU BİLE Kİ BÖLE OLMASININ SEBEBİ GEÇEN AY AŞILAMA İĞNELERİ KULLANMAM O HALDE BİLE BU AY 7,64 BEN KALİTELİ YUMURTLAMIYORUM ARKADAŞLAR BUYÜZDEN GEBEDE KALAMIYORUM KALSAMDA DÜŞÜYOR BENİM KENDİME KOYDUĞUM TEŞHİSTE DOĞRUYMUŞ TAMDA TAHMİN ETTİĞİM GİBİ
Peki simdi ne olacak cnmKIZLAR TEST SONUCUM 7,64 BUKADAR UZAYAN AKINTI BUKADAR AĞRILI YUMURTLAMA SONUCU BİLE Kİ BÖLE OLMASININ SEBEBİ GEÇEN AY AŞILAMA İĞNELERİ KULLANMAM O HALDE BİLE BU AY 7,64 BEN KALİTELİ YUMURTLAMIYORUM ARKADAŞLAR BUYÜZDEN GEBEDE KALAMIYORUM KALSAMDA DÜŞÜYOR BENİM KENDİME KOYDUĞUM TEŞHİSTE DOĞRUYMUŞ TAMDA TAHMİN ETTİĞİM GİBİ
BİLMİYORUMKİ CNM GEBE OLUP OLMADIĞIM BELLİ DEĞİL DAHA AMA BU HORMON GEBE KALMAYIDA GEBELİĞİN DEVAM ETMESİNİDE SAĞLAYAN EN ÖNEMLİ HORMONPeki simdi ne olacak cnm
Cnm bence bi gebelik testi yap. Korkuyordun malesef korktugun sonucu aldin ama gebelik durumunu kesinlestirip ona gore adim atman lazim artikBİLMİYORUMKİ CNM GEBE OLUP OLMADIĞIM BELLİ DEĞİL DAHA AMA BU HORMON GEBE KALMAYIDA GEBELİĞİN DEVAM ETMESİNİDE SAĞLAYAN EN ÖNEMLİ HORMON
CNM BU PAZARTESİ BEKLENEDEN ADET GÜNÜM OZAMANA KADAR KAN TESTİ FELAN YAPMAK İSTEMİYORUM AÇIKÇASI KİMYASAL OLUYO ÇIKIYO SONRA HÜSRAN ASIL BEN OZAMAN ÇÖKÜYORUM.BEKLERİM İDRARDA POZİTİF ÇIKARSA KAN YAPTIRIRIM ODA POZİTİF ÇIKARSA DOKTORA GİDERİM PROGESTERONUMUN DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖLERİM ODA HERHALDE HORMON VERİR YİNE BEKLENİR DEVAM EDECEKMİ GEBELİK ETMEYECEKMİ BİRTÜRLÜ HAMİLE KALSAMDA SEVİNEMİCEM SANIRIM BEN CNMCnm bence bi gebelik testi yap. Korkuyordun malesef korktugun sonucu aldin ama gebelik durumunu kesinlestirip ona gore adim atman lazim artik(benim fikrim)
Anladim cnm cok haklisin ne diyim madem oyle gununu bekle insalalhh saglikli bir gebelik vardr cnmCNM BU PAZARTESİ BEKLENEDEN ADET GÜNÜM OZAMANA KADAR KAN TESTİ FELAN YAPMAK İSTEMİYORUM AÇIKÇASI KİMYASAL OLUYO ÇIKIYO SONRA HÜSRAN ASIL BEN OZAMAN ÇÖKÜYORUM.BEKLERİM İDRARDA POZİTİF ÇIKARSA KAN YAPTIRIRIM ODA POZİTİF ÇIKARSA DOKTORA GİDERİM PROGESTERONUMUN DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖLERİM ODA HERHALDE HORMON VERİR YİNE BEKLENİR DEVAM EDECEKMİ GEBELİK ETMEYECEKMİ BİRTÜRLÜ HAMİLE KALSAMDA SEVİNEMİCEM SANIRIM BEN CNMSİZDE BAKTIRIN KIZLAR BEN TAM 2 SENE SONUNDA ÇIRPINARAK BU SONUCA ULAŞTIM
CNM BENİM BEN EVLENMEDEN ÖNCE SONRA GEBELİKTEN SONRA HEP BAKTIRMIŞTIM GAYET SAĞLIKLI YUMURTLADIĞIMI SÖLÜYOLAR BELİRGİN Bİ ŞEKİLDE HİSSEDİYORUM YUMURTLADIĞIMI SALGILARIM VS.AMA BU HORMON YÜKSEK OLMAS İSE GEBELİK 12 HAFTAYA KADAR DEVAM EDEMİYOMUŞ SONRA ZATEN PLASENTA OLUŞUNCA BU HORMONUN ÖNEMİ KALMIYO PLESANTA OLUŞANA KADAR PROGESTERON BESLİYO GELİŞMESİNİ SAĞLIYO BEBEĞİN BU DOKTORLARIN HEPSİ KÖTÜ OLABİLİRMİ YA TEKRARLAYAN DÜŞÜK YAPTIM DİE İSTANBULUN EN İYİ DOKTORLARINA GİTTİM ARAŞTIRIP BİTANESİ GEL SANA ŞU HORMON TESTİNİ YAPALIMDA DÜŞÜKLÜK VARMI DEMEDİ.BENİM KROMOZOMLARIMA KADAR İNCELEDİLER YA KAN PIHTILAŞMASI GENETİK FAKTÖRLER LUPUS TESTİNE KADAR YAPILDI BİŞİ ÇIKMADI SEBEPSİZ DEDİLER.NASIL SEBEPSİZ SEBEP ORTADA İŞTE BENİM HORMON YETERSİZLİĞİM VAR BENMİ BULCAM BUNU YA BEN MERAKLIMIYIM SİTE SİTE GEZMEYE SEBEP ARAMAYA ÇOK YORULDUM CNMAnladim cnm cok haklisin ne diyim madem oyle gununu bekle insalalhh saglikli bir gebelik vardr cnmuzulmeni hic istemem . Cnm ben zaten pco luyim yani yumurtlama hep 0 cikiyor yarin gidicem bakalim baslicakmi tedaviye
Hesabım doğru tuttu demekki ins. hizla artarkızlar
b.hcg 228 çıktı doktor güzel dedi
progesteron miydi neydi oda 10.7 çıkmış doktor düşük ama çok düşük değil iyi dedi
ilacını folik asidini kullanmaya devam et dedi sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
Canım gecmis olsun maalesefki cogumuz kendi doktorumuz oluyoruz burda pregesteron sağlıklı yumurtlayip yumurtlamadigini mi gosteriyor? Evlenmeden önceki değerlerin daha mi iyiydi?CNM BENİM BEN EVLENMEDEN ÖNCE SONRA GEBELİKTEN SONRA HEP BAKTIRMIŞTIM GAYET SAĞLIKLI YUMURTLADIĞIMI SÖLÜYOLAR BELİRGİN Bİ ŞEKİLDE HİSSEDİYORUM YUMURTLADIĞIMI SALGILARIM VS.AMA BU HORMON YÜKSEK OLMAS İSE GEBELİK 12 HAFTAYA KADAR DEVAM EDEMİYOMUŞ SONRA ZATEN PLASENTA OLUŞUNCA BU HORMONUN ÖNEMİ KALMIYO PLESANTA OLUŞANA KADAR PROGESTERON BESLİYO GELİŞMESİNİ SAĞLIYO BEBEĞİN BU DOKTORLARIN HEPSİ KÖTÜ OLABİLİRMİ YA TEKRARLAYAN DÜŞÜK YAPTIM DİE İSTANBULUN EN İYİ DOKTORLARINA GİTTİM ARAŞTIRIP BİTANESİ GEL SANA ŞU HORMON TESTİNİ YAPALIMDA DÜŞÜKLÜK VARMI DEMEDİ.BENİM KROMOZOMLARIMA KADAR İNCELEDİLER YA KAN PIHTILAŞMASI GENETİK FAKTÖRLER LUPUS TESTİNE KADAR YAPILDI BİŞİ ÇIKMADI SEBEPSİZ DEDİLER.NASIL SEBEPSİZ SEBEP ORTADA İŞTE BENİM HORMON YETERSİZLİĞİM VAR BENMİ BULCAM BUNU YA BEN MERAKLIMIYIM SİTE SİTE GEZMEYE SEBEP ARAMAYA ÇOK YORULDUM CNMRESMEN DOLDUM
saol cnm inşllahHesabım doğru tuttu demekki ins. hizla artar
YOK EVLENMEDEN YADA DÜŞÜKLERDEN SONRA DEĞERE HİÇ BAKILMADI CNM BEN İSRARLARIMLA DOKTORLARDAN İSTEDİM.DAHA ÖNCESİNDE YUMURTALIKLARIMA BAKTIRMIŞTIM HEP OLMASI GEREKEN ÖLÇÜDE ÇATLIYORDU ADETİM HERZAMAN ÇOK DÜZENLİYDİ FELAN FİSTAN HİÇ BUNDAN ŞÜPHE ETMEDİ KİMSECanım gecmis olsun maalesefki cogumuz kendi doktorumuz oluyoruz burda pregesteron sağlıklı yumurtlayip yumurtlamadigini mi gosteriyor? Evlenmeden önceki değerlerin daha mi iyiydi?
bnmde 228e çıktı cnm progesteron 10.7 çıktı bende senle aynı durumdayım inşllh tutunur bebeklerimiZKizlar slm ben sali gunu hcg yaptrmistm 371 cimsti bugn tekrar yaptrdm 961 cikti doktor ultrasonla bakmadi 1000 olmadn gornmez falan dedi .bi de bekledgmden fazla artms ikiz olablr mi dedi ama progesteron 8.34 insallah bebegme bi sey olmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?