- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
PROGESTERON KULLANIOMUSUN CNM?Kizlar slm ben sali gunu hcg yaptrmistm 371 cimsti bugn tekrar yaptrdm 961 cikti doktor ultrasonla bakmadi 1000 olmadn gornmez falan dedi .bi de bekledgmden fazla artms ikiz olablr mi dedi ama progesteron 8.34 insallah bebegme bi sey olmz
Yaa cnim bak ben bu iste calistim cidden gittigin dr en ala prof da olsa bazen atladigi seyler olabiliyor. Ve onlar basit düşünmüyor progesteron hormonu cok basit bisey bunun bakilmasi lazim ama onlar daha hic adini sanini duymadigimiz seyleri arastirip bir prob olmadigina karar veriyorlar. Insan cidden yoruluyor arastira arastira ve dr a söyleyince bazenters tepiyorCNM BENİM BEN EVLENMEDEN ÖNCE SONRA GEBELİKTEN SONRA HEP BAKTIRMIŞTIM GAYET SAĞLIKLI YUMURTLADIĞIMI SÖLÜYOLAR BELİRGİN Bİ ŞEKİLDE HİSSEDİYORUM YUMURTLADIĞIMI SALGILARIM VS.AMA BU HORMON YÜKSEK OLMAS İSE GEBELİK 12 HAFTAYA KADAR DEVAM EDEMİYOMUŞ SONRA ZATEN PLASENTA OLUŞUNCA BU HORMONUN ÖNEMİ KALMIYO PLESANTA OLUŞANA KADAR PROGESTERON BESLİYO GELİŞMESİNİ SAĞLIYO BEBEĞİN BU DOKTORLARIN HEPSİ KÖTÜ OLABİLİRMİ YA TEKRARLAYAN DÜŞÜK YAPTIM DİE İSTANBULUN EN İYİ DOKTORLARINA GİTTİM ARAŞTIRIP BİTANESİ GEL SANA ŞU HORMON TESTİNİ YAPALIMDA DÜŞÜKLÜK VARMI DEMEDİ.BENİM KROMOZOMLARIMA KADAR İNCELEDİLER YA KAN PIHTILAŞMASI GENETİK FAKTÖRLER LUPUS TESTİNE KADAR YAPILDI BİŞİ ÇIKMADI SEBEPSİZ DEDİLER.NASIL SEBEPSİZ SEBEP ORTADA İŞTE BENİM HORMON YETERSİZLİĞİM VAR BENMİ BULCAM BUNU YA BEN MERAKLIMIYIM SİTE SİTE GEZMEYE SEBEP ARAMAYA ÇOK YORULDUM CNMRESMEN DOLDUM
cnm peki bu progestron denen şeyin normli ne kdr olması lzm ve ne kadr önmli düşük olan biri hep mi düşük yapar?CNM BU PAZARTESİ BEKLENEDEN ADET GÜNÜM OZAMANA KADAR KAN TESTİ FELAN YAPMAK İSTEMİYORUM AÇIKÇASI KİMYASAL OLUYO ÇIKIYO SONRA HÜSRAN ASIL BEN OZAMAN ÇÖKÜYORUM.BEKLERİM İDRARDA POZİTİF ÇIKARSA KAN YAPTIRIRIM ODA POZİTİF ÇIKARSA DOKTORA GİDERİM PROGESTERONUMUN DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖLERİM ODA HERHALDE HORMON VERİR YİNE BEKLENİR DEVAM EDECEKMİ GEBELİK ETMEYECEKMİ BİRTÜRLÜ HAMİLE KALSAMDA SEVİNEMİCEM SANIRIM BEN CNMSİZDE BAKTIRIN KIZLAR BEN TAM 2 SENE SONUNDA ÇIRPINARAK BU SONUCA ULAŞTIM
Allah gonlune göre sagliklisini hayirlisini nasip etsin cnm. Ne zmn gideceksin bi daha coktan bini gecmis olur kese gorunur bence annesi sen canini sikma guzel dusun guzel olsunKizlar slm ben sali gunu hcg yaptrmistm 371 cimsti bugn tekrar yaptrdm 961 cikti doktor ultrasonla bakmadi 1000 olmadn gornmez falan dedi .bi de bekledgmden fazla artms ikiz olablr mi dedi ama progesteron 8.34 insallah bebegme bi sey olmz
6,5 İN ALTI OLDUKÇA TEHLİKELİ DEMEKMİŞ CNM NORMALDE 10 UN ÜZERİNDE GEBELERDE 20 ÜZERİ OLMASI LAZIM ERKEN ÖNLEM ALIP PROGESTERON KULLANMAN LAZIM CNM VERDİMİ DOKTORUN SANA.EĞER AŞIRI DÜŞÜKSE 1-3 GİBİ FELAN KULLANSANDA İŞE YARAMIYOMUŞ 7 OLUP BİLE SAĞLIKLA DOĞURAN VAR AMA HEPSİNİN KANAMASI OLMUŞ VE İĞNE JEL VS KULLANMIŞLAR SENDE KULLAN MUTLAKAcnm peki bu progestron denen şeyin normli ne kdr olması lzm ve ne kadr önmli düşük olan biri hep mi düşük yapar?
HEMDE NASIL TERS TEPİYOR ÇOK NETE BAKIOSUNUZ DİOLAR NETTEKİ HERŞEY DOĞRU OLSA FELAN DİE SÖLÜYOLAR.EVET CNM ÇOK BASİT BİŞİ EN BASİT DÜŞÜK SEBEBİ OLDUĞU İÇİN DÜŞÜK TEHLİKESİ OLANADA OLMAYANADA VERİOLAR.VALLAHİ GEBELİK TESTİ YAPILDIĞINDA BUNUNDA YAPILMASI GEREKİYO BENCE CNM.Yaa cnim bak ben bu iste calistim cidden gittigin dr en ala prof da olsa bazen atladigi seyler olabiliyor. Ve onlar basit düşünmüyor progesteron hormonu cok basit bisey bunun bakilmasi lazim ama onlar daha hic adini sanini duymadigimiz seyleri arastirip bir prob olmadigina karar veriyorlar. Insan cidden yoruluyor arastira arastira ve dr a söyleyince bazenters tepiyor. Herseyden once Rabbim bizi iyi drlarla karsilastirsin cidden cok zor isler...
bnm 10.7 çıktı evet kanama yaşadım iğne yaptı ve ilaç verdi6,5 İN ALTI OLDUKÇA TEHLİKELİ DEMEKMİŞ CNM NORMALDE 10 UN ÜZERİNDE GEBELERDE 20 ÜZERİ OLMASI LAZIM ERKEN ÖNLEM ALIP PROGESTERON KULLANMAN LAZIM CNM VERDİMİ DOKTORUN SANA.EĞER AŞIRI DÜŞÜKSE 1-3 GİBİ FELAN KULLANSANDA İŞE YARAMIYOMUŞ 7 OLUP BİLE SAĞLIKLA DOĞURAN VAR AMA HEPSİNİN KANAMASI OLMUŞ VE İĞNE JEL VS KULLANMIŞLAR SENDE KULLAN MUTLAKA
Insaallh canm evet kullanyrm 200 mg rabbim bize bagslasnPROGESTERON KULLANIOMUSUN CNM?
DÜZENLİ KULLAN CNM İLAÇLARINI ALLAH BAĞIŞLASIN SANA 12.HAFTAYA KADAR KULLANILIYOMUŞ SONRA GEREK KALMIYO ZATEN KULLANMAYAbnm 10.7 çıktı evet kanama yaşadım iğne yaptı ve ilaç verdi
Dogru diyorsun cnm. Suan hamile olan ark sonucu 6 7 falan olanlar kendi bile alip kullanabilir bence. Baska topikten ark degeri az az artark ilerliyordu ve progesteronuda dusuktu dr progestan vermedi ve noldu kimyasal gebelik dedi kanama leke hala ugrasiyor. . Progesteron ile destekleseydi dr belki gebelik devam edecekti cunku yükseliyordu ama dr un insiyatifi ile tatsiz bir durum yasandi. Ben hamile kalirsam kesinlikle baktiricam ....HEMDE NASIL TERS TEPİYOR ÇOK NETE BAKIOSUNUZ DİOLAR NETTEKİ HERŞEY DOĞRU OLSA FELAN DİE SÖLÜYOLAR.EVET CNM ÇOK BASİT BİŞİ EN BASİT DÜŞÜK SEBEBİ OLDUĞU İÇİN DÜŞÜK TEHLİKESİ OLANADA OLMAYANADA VERİOLAR.VALLAHİ GEBELİK TESTİ YAPILDIĞINDA BUNUNDA YAPILMASI GEREKİYO BENCE CNM.
AMİNNN CNM RABBİM TEKRAR YAŞATMASIN SENDE YENİMİ ÖLÇTÜRDÜN?Insaallh canm evet kullanyrm 200 mg rabbim bize bagslasn
saol cnm kullanıorum ztn..DÜZENLİ KULLAN CNM İLAÇLARINI ALLAH BAĞIŞLASIN SANA 12.HAFTAYA KADAR KULLANILIYOMUŞ SONRA GEREK KALMIYO ZATEN KULLANMAYA
CNM BEN HİÇ BİLMEDİĞİM İÇİN KENDİM ALMADIM TABİ BİLSEM BENDE ÖLÇTÜRÜRR DOKTORA SORUP KULLANIRDIM AMA MALESEFKİ KENDİM TECRÜBE EDEREK ÜZÜLEREK YAŞAYARAK ÖĞRENMEM GEREKİYOMUŞDogru diyorsun cnm. Suan hamile olan ark sonucu 6 7 falan olanlar kendi bile alip kullanabilir bence. Baska topikten ark degeri az az artark ilerliyordu ve progesteronuda dusuktu dr progestan vermedi ve noldu kimyasal gebelik dedi kanama leke hala ugrasiyor. . Progesteron ile destekleseydi dr belki gebelik devam edecekti cunku yükseliyordu ama dr un insiyatifi ile tatsiz bir durum yasandi. Ben hamile kalirsam kesinlikle baktiricam ....
Bu bilgilerin icin sagol canim. Bakalim zaman neyi gösterecekCNM BEN HİÇ BİLMEDİĞİM İÇİN KENDİM ALMADIM TABİ BİLSEM BENDE ÖLÇTÜRÜRR DOKTORA SORUP KULLANIRDIM AMA MALESEFKİ KENDİM TECRÜBE EDEREK ÜZÜLEREK YAŞAYARAK ÖĞRENMEM GEREKİYOMUŞSEN BAKTIR CNM
CNM BENİM HERŞEY ALLAHTAN O OL DERSE OLUR ELBET AMA BİLE BİLE DE LADES OLMAZ YANİ BİR MUAYENEYE 450 TL ALMASINI BİLİYORLARDA ADAM GİBİ İSTESİNLER HERŞEYİ MİLYARLIK TESTLER İSTEMEYİ BİLİOLAR 30 LİRALIK TESTE BAKMIYOLAR GEREKÇE ŞU HAMİLE KALIOSUN NE GEREK VAR GEREK VAR DEMEKKİ BURDA KAÇ ARKADAŞ TOPİKLERDE KİMYASAL GEBELİK 5 HAFTALIK DÜŞÜK VS VS YAŞAMIŞ SONRA TESADÜFEN HORMON TESTLERİ YAPIOLAR PROGESTERON YERLERDE OKADAR ÇOK İNSAN VARKİ BENİMLE AYNI SKINTIYI YAŞAYAN BUNLARI BİLEREK YAZIYORUMKİ ARAŞTIRMA YAPANLAR GÖRSÜNDE BELKİ FAYDAM OLUR ONLARABu bilgilerin icin sagol canim. Bakalim zaman neyi gösterecek
Ne saçma uygulama yaaa insanlar robot zatenbu aralar benim calıstıgım yerdede bi soguk rüzgarlar esiyokii. dısarda ki hava günlük gülüstanlık kalıo :) yaaa sağlık calısanlarının 10 saatlik mesai saatlerinde hava almaları mola vermeleri dısarı kantine çıkmalara yasaklandi. böyle bi sistem mi olur 1 haftadır herşey yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?