Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Dogru diyorsun cnm en basittwn en zora gidilmesi gerekirken en oahalu hangisiyse onu istiyolar . ALLAH MADDI MANEVI YARDIMCIMIZ OLSUN muayene ucreti 40 tl ona bile cnm sıkılıyor inanki sanki bostan yere gidyormus gibi kesinlikle hamile kalmam lazimmis gibi uzerimde bir stres oluşuyor maddi manevi emeklerim bosa gitmesinden korkuyorum ki 40 tl hic bisey yani esim lafini bile etmez ama ben kendimi bazen yük gibi hissetmekten alikoyamiyorum

Amin canım hepimize havalar bi iyi bi kötü ya işyerim çok soğuk malum dolapların soğuğu yetiyor
Kalın giyin canım, bilhassa ayaklarımızı sıcak tutmamız lazım :)

Hayirli olsun Allah bir yastikta kocatsin ve onlara hemen bir bebis versin
Sağ ol canım, Rabbim gönüllerine göre versin inşallah.

-TubiSh- beyazgulosqe gözünüz aydın kızlar inşallah değerleriniz daha da artar ve sağlıcakla meleklerinizi kucağınıza alırsınız.

DESIGNER27 canım duanı şimdi okuyacağım. Rabbim kabul etsin inşallah...

kizlar kizlar nasilsiniz

simdi doktorum yarin kan testi istemisti ama beklenen (yani beklenmeyen) adetim 19'unda sizce yarin yapiyimmi kan testini yoksa pazartesi 19'undami yapsam? sizinde goruslerinizi almak istiyorum :)

Canım inan artık nasıl giyineceğimi şaşırdım evden çıkarken sıcak işyeri morg gibii

İyi canım yarın doktor günü heyecanlıyım nasıl bir yol izleyecek bakalım ? Sen nasılsın yarın sabah mı gitceksin
Aynen cnm bende senin gibi heyecanliyim ve birazda korku var . Hazirligimi yaptim bekliyorum 10.15te cnm randevum .sen kacta gideceksin

kizlar kizlar nasilsiniz

simdi doktorum yarin kan testi istemisti ama beklenen (yani beklenmeyen) adetim 19'unda sizce yarin yapiyimmi kan testini yoksa pazartesi 19'undami yapsam? sizinde goruslerinizi almak istiyorum :)
Bence pzt yap canim yarinn yaparsan negatif cikarsa yine uzuleceksin ve yine bi umut olacak ben senin yerinde olsam bat da yapardim .....

Canım inan artık nasıl giyineceğimi şaşırdım evden çıkarken sıcak işyeri morg gibii
Yanına hırka al bari canım... Yakında dışarısı da soğuyacak almanyaya kar bile yağdı

kizlar kizlar nasilsiniz

Canım doktorun yarın istediyse yarın git yaptır bence ama tabi yinede sen bilirsin. Eğer çok üzülürüm çıkmazsa diyorsun adet gününü bekle. Adetinin geldiğini görmek yabancı bir insandan "maalesef negatif" sözcüklerini duymak kadar acıtmıyor. Inşallah güzel ve hayırlı haberler alırsın.

Cnm nasil gecti nikah oraya kis gelmiş artik sende dikkt et cnm. Bende haftaya baslarim petek leri yakmaya

Cnm nasil gecti nikah oraya kis gelmiş artik sende dikkt et cnm. Bende haftaya baslarim petek leri yakmaya
Güzel geçti canım. Baş göz ettik geldik :))) bizde dün yaktık, donuyoruz... Daha da soğuyacak ne yapacağız bilmem
Canım bu ay tekrar yakı yapıştıracaksın değil mi?

Güzel geçti canım. Baş göz ettik geldik :))) bizde dün yaktık, donuyoruz... Daha da soğuyacak ne yapacağız bilmem
Canım bu ay tekrar yakı yapıştıracaksın değil mi?
Tekrar hayırlı olsun canim . Cok merak ediyorm oralari . Evet cnm yapistiricm ama bu defa catlama vakti nasilsa ted görücem ya kontrole gidince yumurtam oluşmuş sa hemen alirim o gun aksam yapistirirm bundefa gibegimede yapistircam dua topiginde yaseminmiydi o oyle yapmıştı cnm adini tam hatirlayamadimda . Corek otu tarcin balda yapacaktim ondan vaz geçtim biraz mideme dokunmustu belki daha sonra gerek kalirsa . Sen basladinmi yeni tedaviye cnm

ALLAH razı olsun canım :)
Al bak şuan burası böyle, yani hiç merak edilecek bir tarafı yok :)))

Bizim diyet takımında ki kızlar yürüyüşe çıktıklarında çiçek resimleri falan paylaşıyorlardı, bir gün bende heves ettim ama çekecek hiç bir şey bulamadım :) anlayacağın burası Türkiye'min yanında halt etmiş :) elbette ki güzel yerler var ama yinede insanın kendi ülkesi gibi olmuyor.

Bende çatlatma günü yapıştırmayı düşünüyorum. Geçen ay regl'in 9. günü 19 mm'lik bir yumurtam vardı hemen ertesi gün aşılama oldum bu ay 11. güne randevu verdiler, şimdide acaba geç mi olur düşüncesiyle tutuştu bir tarafım :) hayırlısı artık...

Kız hem beline hem göbeğine yakmasın seni? Hoş evlat için insan her şeye katlanır

Aynen cnm bende senin gibi heyecanliyim ve birazda korku var . Hazirligimi yaptim bekliyorum 10.15te cnm randevum .sen kacta gideceksin
Bende hazırlıgımı yaptım dosyamı hazırladım sabah 8de dırek dalacagım randevu almadım inşallah cok sıra yokturdur .. Yeni doktor bakalım ne yol ızleyecek

Güzel sonuclar alırsam inşallah hersey yolundaysa yanı bende catlatma iğnesini vurulunca yapısturcam yakıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…