- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
EVET CNM BEN NAMAZDAN SONRA OKUYORUM BAYADIR ÖZELLİKLE MEALİNİ OKUDUĞUNDA AĞLIYORUMSemacım duanı okudum .. Rabbim kabul etsın sana hayırlı bir evlat nasip etsin .. Anlamı harika dua'nın ..
Dogru diyorsun cnmCNM BENİM HERŞEY ALLAHTAN O OL DERSE OLUR ELBET AMA BİLE BİLE DE LADES OLMAZ YANİ BİR MUAYENEYE 450 TL ALMASINI BİLİYORLARDA ADAM GİBİ İSTESİNLER HERŞEYİ MİLYARLIK TESTLER İSTEMEYİ BİLİOLAR 30 LİRALIK TESTE BAKMIYOLAR GEREKÇE ŞU HAMİLE KALIOSUN NE GEREK VAR GEREK VAR DEMEKKİ BURDA KAÇ ARKADAŞ TOPİKLERDE KİMYASAL GEBELİK 5 HAFTALIK DÜŞÜK VS VS YAŞAMIŞ SONRA TESADÜFEN HORMON TESTLERİ YAPIOLAR PROGESTERON YERLERDE OKADAR ÇOK İNSAN VARKİ BENİMLE AYNI SKINTIYI YAŞAYAN BUNLARI BİLEREK YAZIYORUMKİ ARAŞTIRMA YAPANLAR GÖRSÜNDE BELKİ FAYDAM OLUR ONLARA
Ben de duanı okudum cnm Rabbim kabul etsinEVET CNM BEN NAMAZDAN SONRA OKUYORUM BAYADIR ÖZELLİKLE MEALİNİ OKUDUĞUNDA AĞLIYORUM
Nbr alpissSemacım duanı okudum .. Rabbim kabul etsın sana hayırlı bir evlat nasip etsin .. Anlamı harika dua'nın ..
AMİNNN CNM AĞZINA SAĞLIKKK RABBİM HEPİİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİNBen de duanı okudum cnm Rabbim kabul etsin
İyi canım yarın doktor günü heyecanlıyım nasıl bir yol izleyecek bakalım ? Sen nasılsın yarın sabah mı gitceksinNbr alpiss
Kalın giyin canım, bilhassa ayaklarımızı sıcak tutmamız lazım :)Amin canım hepimize havalar bi iyi bi kötü ya işyerim çok soğuk malum dolapların soğuğu yetiyor
Sağ ol canım, Rabbim gönüllerine göre versin inşallah.Hayirli olsun Allah bir yastikta kocatsinve onlara hemen bir bebis versin
Canım inan artık nasıl giyineceğimi şaşırdım evden çıkarken sıcak işyeri morg gibiiKalın giyin canım, bilhassa ayaklarımızı sıcak tutmamız lazım :)
Sağ ol canım, Rabbim gönüllerine göre versin inşallah.
-TubiSh- beyazgulosqe gözünüz aydın kızlar inşallah değerleriniz daha da artar ve sağlıcakla meleklerinizi kucağınıza alırsınız.
DESIGNER27 canım duanı şimdi okuyacağım. Rabbim kabul etsin inşallah...
Aynen cnm bende senin gibi heyecanliyim ve birazda korku var . Hazirligimi yaptim bekliyorumİyi canım yarın doktor günü heyecanlıyım nasıl bir yol izleyecek bakalım ? Sen nasılsın yarın sabah mı gitceksin
Bence pzt yap canim yarinn yaparsan negatif cikarsa yine uzuleceksin ve yine bi umut olacak ben senin yerinde olsam bat da yapardim .....kizlar kizlar nasilsiniz
simdi doktorum yarin kan testi istemisti ama beklenen (yani beklenmeyen) adetim 19'unda sizce yarin yapiyimmi kan testini yoksa pazartesi 19'undami yapsam? sizinde goruslerinizi almak istiyorum :)
Yanına hırka al bari canım... Yakında dışarısı da soğuyacakCanım inan artık nasıl giyineceğimi şaşırdım evden çıkarken sıcak işyeri morg gibii
Canım doktorun yarın istediyse yarın git yaptır bence ama tabi yinede sen bilirsin. Eğer çok üzülürüm çıkmazsa diyorsun adet gününü bekle. Adetinin geldiğini görmek yabancı bir insandan "maalesef negatif" sözcüklerini duymak kadar acıtmıyor. Inşallah güzel ve hayırlı haberler alırsın.kizlar kizlar nasilsiniz
simdi doktorum yarin kan testi istemisti ama beklenen (yani beklenmeyen) adetim 19'unda sizce yarin yapiyimmi kan testini yoksa pazartesi 19'undami yapsam? sizinde goruslerinizi almak istiyorum :)
Cnm nasil gecti nikahYanına hırka al bari canım... Yakında dışarısı da soğuyacakalmanyaya kar bile yağdı
Canım doktorun yarın istediyse yarın git yaptır bence ama tabi yinede sen bilirsin. Eğer çok üzülürüm çıkmazsa diyorsun adet gününü bekle. Adetinin geldiğini görmek yabancı bir insandan "maalesef negatif" sözcüklerini duymak kadar acıtmıyor. Inşallah güzel ve hayırlı haberler alırsın.
Güzel geçti canım. Baş göz ettik geldik :))) bizde dün yaktık, donuyoruz... Daha da soğuyacak ne yapacağız bilmemCnm nasil gecti nikahoraya kis gelmiş artik sende dikkt et cnm. Bende haftaya baslarim petek leri yakmaya
Tekrar hayırlı olsun canimGüzel geçti canım. Baş göz ettik geldik :))) bizde dün yaktık, donuyoruz... Daha da soğuyacak ne yapacağız bilmem
Canım bu ay tekrar yakı yapıştıracaksın değil mi?
ALLAH razı olsun canım :)Tekrar hayırlı olsun canim. Cok merak ediyorm oralari . Evet cnm yapistiricm ama bu defa catlama vakti nasilsa ted görücem ya kontrole gidince yumurtam oluşmuş sa hemen alirim o gun aksam yapistirirm bundefa gibegimede yapistircam dua topiginde yaseminmiydi o oyle yapmıştı cnm adini tam hatirlayamadimda . Corek otu tarcin balda yapacaktim ondan vaz geçtim biraz mideme dokunmustu belki daha sonra gerek kalirsa . Sen basladinmi yeni tedaviye cnm
Aynen cnm bende senin gibi heyecanliyim ve birazda korku var . Hazirligimi yaptim bekliyorum10.15te cnm randevum .sen kacta gideceksin
Bende hazırlıgımı yaptım dosyamı hazırladım sabah 8de dırek dalacagımAynen cnm bende senin gibi heyecanliyim ve birazda korku var . Hazirligimi yaptim bekliyorum10.15te cnm randevum .sen kacta gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?