Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Haklısın cnm ama yinede guzel gorunuyor agaclar falan aaa canim valla kacinci gunu cagiriyorlar yam bilmiykrum ama 11.gun gec gibi gelmedi bana en fazka kendi catlamaya baslar gun asiri iliski der bisey kaybetmezsiniz bence. Valla canim bi denicem yakiyi zaten 2gun yakiyo dayanirim napiyim yeterki saglikla sihatle hayirlisi ile gelsin annesine .diyettemi yapiyosun cnm ayni zamanda.

Bende hazırlıgımı yaptım dosyamı hazırladım sabah 8de dırek dalacagım randevu almadım inşallah cok sıra yokturdur .. Yeni doktor bakalım ne yol ızleyecek
Hadi bakakim cnim ben daha dosya hazirlamadim birazdan dus alip hazirliycam .insallahh hayırlı hanerler aliriz cnim. Tedavimiz ayni gidecek asagi yukari insalah guzel seyler duyariz çok stresliyim suan

Bilmiyorum hayırlısı olsun artık, bekleyip göreceğiz.

Amin inşallah canım inşallah... Stres yapma kendine, ALLAH büyük, hayalimizde ki olumlu sonuca kavuşuruz inşallah.

Artık pek yapmıyorum canım ama aslında bir 4 kilo daha vermek istiyordum. Her şeyden sıkılmış durumdayım :)

Bence pzt yap canim yarinn yaparsan negatif cikarsa yine uzuleceksin ve yine bi umut olacak ben senin yerinde olsam bat da yapardim .....

bende ayni sekilde dusunuyorum hem bu arada adetimde gelirse bosuna 50 tl bayilmamis olurum :) cok saol canım

yok cnm bnm burdakonusup dertleşmeyecegizde nerde detleşicez cnm tabiki haklısın cnm kızın için üzülüyorsun evlat işete bak biz evlat duygusu ne yasamadam neler yasıyoz sen tatmışssın tabki onu düşünüp 2 isteyeceksin becil degilsin cnm ...
rabbim bizlerede nasip etsin inşşş kuzum

canım cok saol cevabin icin
ben en iyisi pazartesi yaptiriyim dioruum cunku dddigin gibi adetini kendin gormek cok daha kolay bir ogrenme yolu

Âmin cnm.

canım cok saol cevabin icin
ben en iyisi pazartesi yaptiriyim dioruum cunku dddigin gibi adetini kendin gormek cok daha kolay bir ogrenme yolu
Bize güzel haberler vermeni çok istiyorum :) Rabbim hayırlısını nasip etsin gülüm...

Öyle yapıyorum canım evler buz gibi yakında yakarız petekleri sizin oraya erken yağmış kar bende yakı aldım bu ay bende yapıştırıcam inşallah

Öyle yapıyorum canım evler buz gibi yakında yakarız petekleri sizin oraya erken yağmış kar bende yakı aldım bu ay bende yapıştırıcam inşallah
Bizim burada yok henüz ama yakınlara yağmış. Eli kulağında yakında buraya da yağar :)

Hadi hayırlısı, inşallah yakı vesilemiz olsun. Sende hem beline hem göbeğine mi yapıştırmayı düşündün?

Evet canım iki tane aldım ama bende farklı bir durum var adet oldum ama kasıklarımda batma hala var ya acaba üşüttüm mü?

Evet canım iki tane aldım ama bende farklı bir durum var adet oldum ama kasıklarımda batma hala var ya acaba üşüttüm mü?
Iş yerinde üşüyorum diyorsun, belki üşütmüşsündür canım? Benimde adetim 1 gün sürdü bu sefer :/ kahverengi leke oluyor arada ama o da bitti sayılır... Kafası karışıyor insanın böyle olunca.

Bize güzel haberler vermeni çok istiyorum :) Rabbim hayırlısını nasip etsin gülüm...

ay insallah canım ya , bugun karin alt kismimda sislik gaz oldu yani belirti aramiyorum keisnlikle ama hissediyorum baya gaz var karnimin altinda
goguslerde falan hicbi deggsiiklik yok :)
bakalim bakalim :)
ama biliomusun kendimi cok hamile gibi hissediyorum belirti falan yok aramiyorumda ama boyle sanki hamileymisim gibi hissediyorum cok fazlla, sonra diorumki kendime :) negatifi aldin kocaman hala neyin gebeligi diorum guluyorum kendime
yani tahminim cok istedigimden kendimi hamile hissediyorumdur :)))))

canım bir gun surduyse mutlaka kan tahlilini tekrarla evet olasilik dusuktur ama olma olasiligi da vardir,
hep kahvemiydi yogunlugu ve rengi neydi canım ve lekelenme kac gun oldu devam edeli?

ARKADAŞLAR BEN BUGÜN DE NÖBETTEYİM.HAZIR NÖBETTEYKEN K DOĞUM DR UNA MUA OLDUM.BUGUN ADETİN 15.GÜNÜ 2 TANE YUMUS OLMUS BUGÜN YARIN ÇATLAR DEDİ. DÜZENLİ İLİŞKİ ONERDİ.(AMA SİZE SÖYLEYECEĞİM ASIL SEY DR BEY LE KONUSTUGUMUZDA BANA KESİN VE KESİNLİKLE GEBELİK YADA BEBEK DÜŞÜNCESİYLE İLİŞKİYE GİRMEYİN BİLİNÇ ALTI ÇOK ETKİLİYOR TAMAMEN BU DÜŞÜNCEDEN UZAKLASARAK İLİŞKİ ÖNERİYOR.BUNUN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU VURGULADI) HENÜZ 5 AYLIK EVLİ OLDUĞUM İÇİNDE HSG Yİ ÖNERMEDİ 1 SENEYE TAMAMLAYIN DÜZENLİ İLİŞKİ İLE ONDAN SONRA HSG CEKTİREBİLİRSİN AMA İLLA Kİ OLSUN İSTİYOSAN 1 AY SONRA HORMON TAHLİLLERİ HSG VE SPERMİYOGRAM YAPTIRABILIRSIN. AMA BUNLARI YAPTIRIPTA BEBEK DENEMESİ YAPARSAN PSİKOLOJİK DAHA COK ETKİLENEBİLİRSİN O SEBEPTEN DOLAYI 1 SENE GECTİKTEN SONRA YAPTIRMAK DAHA SAĞLIKLI OLDUGUNU SÖYLEDİ.

canım yumoslarin icin cok sevindi hadi hayirlisiyla saglikli bebislere donusurler

bunu benim doktorumda soyledi ama ben beceeremiyorum ;/ aklimda hep var cikaramiyorumki yok şu pzoisyon dhaa iyi yok bitince ayaklari havaya kaldir yok şu yok bu hep aklimda , nasi becericez bu kafadan atma isini

bende ayni sekilde dusunuyorum hem bu arada adetimde gelirse bosuna 50 tl bayilmamis olurum :) cok saol canım
Gunaydin cnm. 50 tl ile kendine bisey alirsin cnim ayrica git saglik ocaginda ver kani oglene cikiyor sonuc

Gunaydin ebrulimmm . Insallah hayırlı haberi bubay veririz . Valla al bendende o kadr cnm 55 e düştüm ama saldim yine kendimi hic dikkat etmiyorum su icmem lazim icemiyorum havada soguduya hic cnm istemiyo bogulacak gibi oluyorum icimde garip bi korku var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…