Ohh cnm ne guzel olusmus yumurtalrinARKADAŞLAR BEN BUGÜN DE NÖBETTEYİM.HAZIR NÖBETTEYKEN K DOĞUM DR UNA MUA OLDUM.BUGUN ADETİN 15.GÜNÜ 2 TANE YUMUS OLMUS BUGÜN YARIN ÇATLAR DEDİ. DÜZENLİ İLİŞKİ ONERDİ.(AMA SİZE SÖYLEYECEĞİM ASIL SEY DR BEY LE KONUSTUGUMUZDA BANA KESİN VE KESİNLİKLE GEBELİK YADA BEBEK DÜŞÜNCESİYLE İLİŞKİYE GİRMEYİN BİLİNÇ ALTI ÇOK ETKİLİYOR TAMAMEN BU DÜŞÜNCEDEN UZAKLASARAK İLİŞKİ ÖNERİYOR.BUNUN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU VURGULADI) HENÜZ 5 AYLIK EVLİ OLDUĞUM İÇİNDE HSG Yİ ÖNERMEDİ 1 SENEYE TAMAMLAYIN DÜZENLİ İLİŞKİ İLE ONDAN SONRA HSG CEKTİREBİLİRSİN AMA İLLA Kİ OLSUN İSTİYOSAN 1 AY SONRA HORMON TAHLİLLERİ HSG VE SPERMİYOGRAM YAPTIRABILIRSIN. AMA BUNLARI YAPTIRIPTA BEBEK DENEMESİ YAPARSAN PSİKOLOJİK DAHA COK ETKİLENEBİLİRSİN O SEBEPTEN DOLAYI 1 SENE GECTİKTEN SONRA YAPTIRMAK DAHA SAĞLIKLI OLDUGUNU SÖYLEDİ.
Aslinda bakarsan daha iyi pozisyon falan yok Allah ol demedikten sonra bacaklar havada sabaha kadar beklesen ne faydacanım yumoslarin icin cok sevindi hadi hayirlisiyla saglikli bebislere donusurler
bunu benim doktorumda soyledi ama ben beceeremiyorum ;/ aklimda hep var cikaramiyorumki yok şu pzoisyon dhaa iyi yok bitince ayaklari havaya kaldir yok şu yok bu hep aklimda , nasi becericez bu kafadan atma isini
ben onun için kocişe kıs bebeği istıyorum dedim calısmaları o zaman sıklastıralım suan hamile kalırsam yaza denk gelir ben bu aralar ıstemiorum diye bilinç altımdan sılmeye calıstım.normalde bu ay hiç birsey yapmadım.ama dun geceki dr u çok severim arkadas gibiyim onunla hem konustuk fikir aldım konuştuktan sonra gel bi bakalım usg ne ne durum dasın dedı.hatta nöbette oldugumdan dolayı sen bugün git esını bı uyandır bu geceyi degerlendir boş gecırme dedi :)canım yumoslarin icin cok sevindi hadi hayirlisiyla saglikli bebislere donusurler
bunu benim doktorumda soyledi ama ben beceeremiyorum ;/ aklimda hep var cikaramiyorumki yok şu pzoisyon dhaa iyi yok bitince ayaklari havaya kaldir yok şu yok bu hep aklimda , nasi becericez bu kafadan atma isini
evet canım cok haklisin :) bugun sabah kalktim diorumki aman yoruldum artik olucaksa olur dedim işe oturdum kafam boş şu an cok sukur :)Aslinda bakarsan daha iyi pozisyon falan yok Allah ol demedikten sonra bacaklar havada sabaha kadar beklesen ne faydaAllah ol dedikten sonra korunurkende oluyor sadece surtunmeylede oluyor cokda dusenmemek lazim ama insaniz istiyoruz suan bizim icin en önemli sey belkide bebek sahibi olabilmek ...... Allah hayirlisini versin cnm kendini hamile gibi hissetmek istemenden daha dogal bisey yok ama kendine yapma bunu insan belirti yasayip olmayinca daha cok üzülüyor bedenine kiziyo sende boyle yapip beni kandirirsan isimiz var diyo. Insallah hamilesindir ama degilsen de yipratma kendini karalari bağlama canim umutlar hic bir zaman tukenmemeli sabir ve dua ile bekleyeceğiz
ben onun için kocişe kıs bebeği istıyorum dedim calısmaları o zaman sıklastıralım suan hamile kalırsam yaza denk gelir ben bu aralar ıstemiorum diye bilinç altımdan sılmeye calıstım.normalde bu ay hiç birsey yapmadım.ama dun geceki dr u çok severim arkadas gibiyim onunla hem konustuk fikir aldım konuştuktan sonra gel bi bakalım usg ne ne durum dasın dedı.hatta nöbette oldugumdan dolayı sen bugün git esını bı uyandır bu geceyi degerlendir boş gecırme dedi :)
amin*Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.
rabbim hepimizin gönlündekini versin inşşş kızlar hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinn
( AmİnNn )
Trend konularda okudumda 20 yasinda 5hf hamile evli degil sevgilide askermis. Korunurken hamile klmis .bizde ellerimizi bacaklarimizi havaya dikelim
şu korunurken hamile kalanlara hastayım:)Trend konularda okudumda 20 yasinda 5hf hamile evli degil sevgilide askermis. Korunurken hamile klmis .bizde ellerimizi bacaklarimizi havaya dikelim
canım stres ten kastı günlük yasanılan iş ev yada maddiyat değil. tamamen bebeğe odaklı bebek için çalısmalrı soyluyoresim dioki bu nasi is neden olmuo , dedimki ben kafama cok taktim hemde cok stresliyim ondan dedim
oda bana dioki ama bak dior ne stresli insanlar taniyoruz hamile kaliyor , yada en sacma ornek dior ; tecavuz edilen biri nasi hamile kalior? diyor bana , haklimi degilmi bilemedim
ama hakikaten, ilginc isler bunlar tamamen allahin takdiri
gorumcem aldirdi bebegini, gitti bebis
ve onlar ayrilma asamasindayken korunurken hamile kaldi,
ben anlamiyorum nasil olur
ben kocisle kavga etsem bile iliskiye girmiyorum giremiyorum
hamilelik nasi olucak :)
bende gördim biraz sert konuştım terbyesiz yazmış kız(söylediğimde bu asker eğlencesi olmuşsun işte). bende dedim evlilik dışı çocuk yapan biri olarak çok güzel ahlak dersi veriosun ..şu korunurken hamile kalanlara hastayım:)
Destek lazımsa gelelimbende gördim biraz sert konuştım terbyesiz yazmış kız(söylediğimde bu asker eğlencesi olmuşsun işte). bende dedim evlilik dışı çocuk yapan biri olarak çok güzel ahlak dersi veriosun ..
desteğe gerek yok tek başıma yeterim ben onla büyük ihtimal daha ergen bu bide yaznış 7yıllık sevgilim ztn evlecez falan filan ya konu fake yada bu daha lise bebesiDestek lazımsa gelelim
günaydınnn alpimmm:)Destek lazımsa gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?