günaydın cnmm . aktaksiyonlar bitmio . gecenin on iki buçunda kocişi halası aradı kızını dövmüşler hastanelik etmişlergünaydınnn alpimmm:)
allah allah nedenki?günaydın cnmm . aktaksiyonlar bitmio . gecenin on iki buçunda kocişi halası aradı kızını dövmüşler hastanelik etmişler
kız 15 yaşında.. sevgilisi dövmüş adam 33 yaşındaymış .. psikopatmış birazda.. anlycanallah allah nedenki?
Cnm o şöyle oluyor istemediğin için hamile kalıyorsun tecavüzde de korunursun de aman çocuk Olmasın diyorsun ama geliyor işteesim dioki bu nasi is neden olmuo , dedimki ben kafama cok taktim hemde cok stresliyim ondan dedim
oda bana dioki ama bak dior ne stresli insanlar taniyoruz hamile kaliyor , yada en sacma ornek dior ; tecavuz edilen biri nasi hamile kalior? diyor bana , haklimi degilmi bilemedim
ama hakikaten, ilginc isler bunlar tamamen allahin takdiri
gorumcem aldirdi bebegini, gitti bebis
ve onlar ayrilma asamasindayken korunurken hamile kaldi,
ben anlamiyorum nasil olur
ben kocisle kavga etsem bile iliskiye girmiyorum giremiyorum
hamilelik nasi olucak :)
Hadi inşallah sonuçlar temiz çıkarGünaydın canım geldim eve öğ.sonra hormon tahlılının sonucunu alacagım oyle bir yol cizilecek .. Yeni doktorumu cok sevdımVeson kız senın dedıgın cıktı adetliyken alttan baktı
adetliyken neden alltan bakıyolar kiHadi inşallah sonuçlar temiz çıkar
Rabbim hisslerini bosa cikarmasin canim, hayirli haberlerini aliriz insallah :)ay insallah canım ya , bugun karin alt kismimda sislik gaz oldu yani belirti aramiyorum keisnlikle ama hissediyorum baya gaz var karnimin altinda
goguslerde falan hicbi deggsiiklik yok :)
bakalim bakalim :)
ama biliomusun kendimi cok hamile gibi hissediyorum belirti falan yok aramiyorumda ama boyle sanki hamileymisim gibi hissediyorum cok fazlla, sonra diorumki kendime :) negatifi aldin kocaman hala neyin gebeligi diorum guluyorum kendime
yani tahminim cok istedigimden kendimi hamile hissediyorumdur :)))))
Yok canim tekrarlamayacagim, negatif oldugunu biliyorum... Hormonlar yüzünden kafasi karismis olabilir :) zaten clomene basladim is isten gecti :)canım bir gun surduyse mutlaka kan tahlilini tekrarla evet olasilik dusuktur ama olma olasiligi da vardir,
hep kahvemiydi yogunlugu ve rengi neydi canım ve lekelenme kac gun oldu devam edeli?
Kendi kendimizi kandiriyoruz iste, umutlarimiz tükenmiyor...Aynen canım acaba diyorum bazen üstüne mi gördüm adeti
Hadi hayirlisi canim, 2 yumosunda sana bebis getirsin insallah :)ARKADAŞLAR BEN BUGÜN DE NÖBETTEYİM.HAZIR NÖBETTEYKEN K DOĞUM DR UNA MUA OLDUM.BUGUN ADETİN 15.GÜNÜ 2 TANE YUMUS OLMUS BUGÜN YARIN ÇATLAR DEDİ. DÜZENLİ İLİŞKİ ONERDİ.(AMA SİZE SÖYLEYECEĞİM ASIL SEY DR BEY LE KONUSTUGUMUZDA BANA KESİN VE KESİNLİKLE GEBELİK YADA BEBEK DÜŞÜNCESİYLE İLİŞKİYE GİRMEYİN BİLİNÇ ALTI ÇOK ETKİLİYOR TAMAMEN BU DÜŞÜNCEDEN UZAKLASARAK İLİŞKİ ÖNERİYOR.BUNUN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU VURGULADI) HENÜZ 5 AYLIK EVLİ OLDUĞUM İÇİNDE HSG Yİ ÖNERMEDİ 1 SENEYE TAMAMLAYIN DÜZENLİ İLİŞKİ İLE ONDAN SONRA HSG CEKTİREBİLİRSİN AMA İLLA Kİ OLSUN İSTİYOSAN 1 AY SONRA HORMON TAHLİLLERİ HSG VE SPERMİYOGRAM YAPTIRABILIRSIN. AMA BUNLARI YAPTIRIPTA BEBEK DENEMESİ YAPARSAN PSİKOLOJİK DAHA COK ETKİLENEBİLİRSİN O SEBEPTEN DOLAYI 1 SENE GECTİKTEN SONRA YAPTIRMAK DAHA SAĞLIKLI OLDUGUNU SÖYLEDİ.
Gülüm su cok önemli, biraz olsun icmeye calis yada bitki cayi falan ic en azindan...Gunaydin ebrulimmm. Insallah hayırlı haberi bubay veririz . Valla al bendende o kadr cnm 55 e düştüm ama saldim yine kendimi hic dikkat etmiyorum su icmem lazim icemiyorum havada soguduya hic cnm istemiyo bogulacak gibi oluyorum icimde garip bi korku var.
Amin insallah ♥*Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.
rabbim hepimizin gönlündekini versin inşşş kızlar hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinn
( AmİnNn )
Canim nasipten ötesi yok. Illaki stresten dolayi etkileniyordur ama Rabbim ol dedikten sonra stres viz gelir tirs gider...esim dioki bu nasi is neden olmuo , dedimki ben kafama cok taktim hemde cok stresliyim ondan dedim
oda bana dioki ama bak dior ne stresli insanlar taniyoruz hamile kaliyor , yada en sacma ornek dior ; tecavuz edilen biri nasi hamile kalior? diyor bana , haklimi degilmi bilemedim
ama hakikaten, ilginc isler bunlar tamamen allahin takdiri
gorumcem aldirdi bebegini, gitti bebis
ve onlar ayrilma asamasindayken korunurken hamile kaldi,
ben anlamiyorum nasil olur
ben kocisle kavga etsem bile iliskiye girmiyorum giremiyorum
hamilelik nasi olucak :)
Hayirlisi olsun canim. Doktorunun iyi olmasina sevindim :)Günaydın canım geldim eve öğ.sonra hormon tahlılının sonucunu alacagım oyle bir yol cizilecek .. Yeni doktorumu cok sevdımVeson kız senın dedıgın cıktı adetliyken alttan baktı
gecmis olsunda 15 yasinda kizin 33 yasinda ki adamla ne isi varkız 15 yaşında.. sevgilisi dövmüş adam 33 yaşındaymış .. psikopatmış birazda.. anlycan
ne bilşm kuzum ya valla gece gece olan işe bak eşşm uğraştı durdugecmis olsunda 15 yasinda kizin 33 yasinda ki adamla ne isi var
Canım yogun bir adetim yoktu ilk defa alttan muayene oldum bende adetliyken .. Bu engel degıl yumurtalıklarını daha rahat gormem acısından bakacagım dedı .. Karından pek goremedı yagım mı cok anlamadımadetliyken neden alltan bakıyolar ki
çok şükür cnm iğneli tedavimi başlanacak sen daha önce hep klomen kullanmıştın demi?DESIGNER27 günaydın canım .. Veson inşallah temiz cıkarda tedavıye hemen baslarım .. E-brulim 1:30 da cıkacak sonuc .. Walla gece hiç uyumadım strest yaptım ama cok rahat muayene oldu .. Hayatımdaki en rahat hastane maceramdı kan alması harıc mahvetti damarım şişti .. Oda nazar boncugu olsun .. Doktor hemen baslarız ted'e dedi gelsin iğneler
hahahah benimde öle cnm azlında zayıf sayılırım ama hafif ayva göbeğim var hep üstten zor görüyorlar hehehehhe:) çok su içinde gözüküyoCanım yogun bir adetim yoktu ilk defa alttan muayene oldum bende adetliyken .. Bu engel degıl yumurtalıklarını daha rahat gormem acısından bakacagım dedı .. Karından pek goremedı yagım mı cok anlamadım
amin canm inşallah sagol :)Kalın giyin canım, bilhassa ayaklarımızı sıcak tutmamız lazım :)
Sağ ol canım, Rabbim gönüllerine göre versin inşallah.
-TubiSh- beyazgulosqe gözünüz aydın kızlar inşallah değerleriniz daha da artar ve sağlıcakla meleklerinizi kucağınıza alırsınız.
DESIGNER27 canım duanı şimdi okuyacağım. Rabbim kabul etsin inşallah...
Canım yogun bir adetim yoktu ilk defa alttan muayene oldum bende adetliyken .. Bu engel degıl yumurtalıklarını daha rahat gormem acısından bakacagım dedı .. Karından pek goremedı yagım mı cok anlamadım[/anladm cnm banada 3 günü baktılar ama üzsten bakıldı. bide adetin 12 günü cagırıyo ondada yumurtanın büyümesine bakılıyor
Alttan daha net Görülüyor benim Dr kist galan bar mı rahim kalınlığı nasıl onlara BAKIYOR regl 3 teadetliyken neden alltan bakıyolar ki
anladm cnm üssten baktılar bana ama zaten rahm filmide cektirdiğim için belki ondan bakmamıştır alttan bu ayAlttan daha net Görülüyor benim Dr kist galan bar mı rahim kalınlığı nasıl onlara BAKIYOR regl 3 te
Gülüm annesi babasi müsade ediyor mu 33 yasinda sevgilisi olmasina?ne bilşm kuzum ya valla gece gece olan işe bak eşşm uğraştı durdu
Klomen vermeyecegine sevindim canim, insallah hayirli haberlerini aliriz. Heyecanlandim simdi böyle okuyunca :)DESIGNER27 günaydın canım .. Veson inşallah temiz cıkarda tedavıye hemen baslarım .. E-brulim 1:30 da cıkacak sonuc .. Walla gece hiç uyumadım strest yaptım ama cok rahat muayene oldu .. Hayatımdaki en rahat hastane maceramdı kan alması harıc mahvetti damarım şişti .. Oda nazar boncugu olsun .. Doktor hemen baslarız ted'e dedi gelsin iğneler
Kuzum Rabbim gönlüne göre versin. Test icin bata kadar bekleyecekmisin?kızlar bat a 3 gün kaldı bugünden sonra bakalım bu ay ne bekliyor beni rabbim hayırlısını versin sağlıklıysa olsun o herşeyin doğrusunu bilir dün çok sinirlendim doktora gitmicem bi sorun olmadığı sürece bundan sonra bıktım doktorlardan:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?