Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydin kizlar, hayirli cumalar... Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin insallah...

Dualarımızın kabulü için kenzül arş

Dua listemiz:

15.10.: DESIGNER27 (Sema) Allah kabul etsin ♥
16.10.: H HLYELA (Hülya)
17.10.: @deeploneliness (Özlem)
18.10.: pink love (Kübra)
19.10.: -TubiSh- (Tuğba)
20.10.: LeYLa_21 (Leyla)
21.10.: E-brulim (Ebru)
22.10.: Veson (Tuğba)
23.10.: minnta (Fulya)
24.10.: Al_pi (Büşra)

Cnm o şöyle oluyor istemediğin için hamile kalıyorsun tecavüzde de korunursun de aman çocuk Olmasın diyorsun ama geliyor iştenak Olmasın diye Uğraş nasıl bebek geliyor gör

Rabbim hisslerini bosa cikarmasin canim, hayirli haberlerini aliriz insallah :)

canım bir gun surduyse mutlaka kan tahlilini tekrarla evet olasilik dusuktur ama olma olasiligi da vardir,
hep kahvemiydi yogunlugu ve rengi neydi canım ve lekelenme kac gun oldu devam edeli?
Yok canim tekrarlamayacagim, negatif oldugunu biliyorum... Hormonlar yüzünden kafasi karismis olabilir :) zaten clomene basladim is isten gecti :)

Aynen canım acaba diyorum bazen üstüne mi gördüm adeti
Kendi kendimizi kandiriyoruz iste, umutlarimiz tükenmiyor...

Hadi hayirlisi canim, 2 yumosunda sana bebis getirsin insallah :)

Gülüm su cok önemli, biraz olsun icmeye calis yada bitki cayi falan ic en azindan...
Hayir olsun, ne korkusu ki?

Amin insallah ♥

Canim nasipten ötesi yok. Illaki stresten dolayi etkileniyordur ama Rabbim ol dedikten sonra stres viz gelir tirs gider...
Bak benim arkadasim gecen ay bana geldi (yaklasik 6 aydir deniyorlar) ve agladi cocugum olmuyor diye. Kendisini teselli ettim, rahatlatmaya calistim... Giderken bana "keske bende senin gibi rahat olabilsem, su stresten bir kurtulabilsem" dedi... simdi test yapmis - sonuc pozitif. Takdir-i ilahi iste, Rabbim istedikten sonra stres bile vesile olur :)

Günaydın canım geldim eve öğ.sonra hormon tahlılının sonucunu alacagım oyle bir yol cizilecek .. Yeni doktorumu cok sevdım Veson kız senın dedıgın cıktı adetliyken alttan baktı
Hayirlisi olsun canim. Doktorunun iyi olmasina sevindim :)
Ne zaman cikacakmis sonuclarin?

DESIGNER27 günaydın canım .. Veson inşallah temiz cıkarda tedavıye hemen baslarım .. E-brulim 1:30 da cıkacak sonuc .. Walla gece hiç uyumadım strest yaptım ama cok rahat muayene oldu .. Hayatımdaki en rahat hastane maceramdı kan alması harıc mahvetti damarım şişti .. Oda nazar boncugu olsun .. Doktor hemen baslarız ted'e dedi gelsin iğneler

çok şükür cnm iğneli tedavimi başlanacak sen daha önce hep klomen kullanmıştın demi?

Canım yogun bir adetim yoktu ilk defa alttan muayene oldum bende adetliyken .. Bu engel degıl yumurtalıklarını daha rahat gormem acısından bakacagım dedı .. Karından pek goremedı yagım mı cok anlamadım
hahahah benimde öle cnm azlında zayıf sayılırım ama hafif ayva göbeğim var hep üstten zor görüyorlar hehehehhe:) çok su içinde gözüküyo

amin canm inşallah sagol :)

kızlar bat a 3 gün kaldı bugünden sonra bakalım bu ay ne bekliyor beni rabbim hayırlısını versin sağlıklıysa olsun o herşeyin doğrusunu bilir dün çok sinirlendim doktora gitmicem bi sorun olmadığı sürece bundan sonra bıktım doktorlardan:

ne bilşm kuzum ya valla gece gece olan işe bak eşşm uğraştı durdu
Gülüm annesi babasi müsade ediyor mu 33 yasinda sevgilisi olmasina?

Klomen vermeyecegine sevindim canim, insallah hayirli haberlerini aliriz. Heyecanlandim simdi böyle okuyunca :)

Kuzum Rabbim gönlüne göre versin. Test icin bata kadar bekleyecekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…