Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

çok şükür cnm iğneli tedavimi başlanacak sen daha önce hep klomen kullanmıştın demi?
Hersey yolundaysa iğneye baslanacak ilk degıl canım 6 ay klomen kullanıp sonra iğne kullanıyordum iğnede hamile kalıyordum sonra yine aynı sekilde kullandım yine hamile kaldım

Hersey yolundaysa iğneye baslanacak ilk degıl canım 6 ay klomen kullanıp sonra iğne kullanıyordum iğnede hamile kalıyordum sonra yine aynı sekilde kullandım yine hamile kaldım
demekki sende iğne işe yarıyor gonal f mi kullanıosun peki?

hahahah benimde öle cnm azlında zayıf sayılırım ama hafif ayva göbeğim var hep üstten zor görüyorlar hehehehhe:) çok su içinde gözüküyo
Ben cok su içerim aslında da korktum sıra coksa sıkısırım diye kız beni üflesen uçarım ;

bende aşılamada önce 3 gün 150 merional sonra 75 liik kullanmıştım
Sema cnm bat a az kaldı inşallah güzel haberlerle gelirsin ben bu aydan ümidimi kestim dpo10 dayım ben de ama artık vücudumu çok iyi tanıyorum.sen ne yaptın ateş ölçmeyi bıraktın mı? Ne zaman test günün

cnm taşlar yerine oturdu vesaoncum benim progesteron az die ateşim yükselmiyor canım bence:) ondan böle ordanda anlaşılıyomuş eksiklik salı günü test günüm bu ay acayip belirti var anlamadım gitti.hadi diğer belirtiler psikolojik olsunda yumurtlamadan 1 hafta sonraki kahverengi akıntı neyin nesi .birde yenileri eklendi ağız kuruluğu ve burun kaşıntısı var hafif çok hafif burnum akıyor ama grip değilim bunu biliyorum ayyy valla sıtkım sıyrıldı heeeee:) inşallah tanıdığın vuucudun sana oyun oynar cnm bebişin inş seninledir:)

evet cnm bekleyeceğim sonra hüsrannn oluyor kırmızılar tek çizgi kadar üzmüyor

Olabilir cnm Ateş'in yükselmesini progesteron sağlıyor Dediğin gibi eksiklikten ötürü aşırı yükselme olmayabilir.umarım hamilesindir yarın dpo12 desin sanırım keşke sabah bir test yapsan belki önlem Amaçlı progesteron başlar dr

cumartesi eczaneden gebelik testi alıcam cnm pazar sabah ilk idrarla yaparım dedim.aynı şey aklıma geldi cnm geceleri 1 tane progestan 100 mg içmeye dün gece başladım gebelik yoksa keserim zaten.kimyasal da olabilir hiçte olmayabilir bu kadar fazla belirti hissedince insan ister istemez olduğunu düşünüyor

Peki senin gebelikler nasıl omuştu hangi tedavide tutmuştu

benim tedavisiz oldu ilk korunmadığım gece.cnm o aşırı kanamadan dolayı 7 haftalık düştü kalp atışı vardı.sonra ben çok ağır hastalandım cnm akciğerlerim iltihaplandı 8 ay tedavi gördüm sonra bu tedavinin sonlarına doğru benim hafif adet düzensizlerim oldu regl günümden 3gün önce lekelenme yaşıodum böle bişi hiç olmadı daha önce heralde ağır antibiyotikler sonrası progesteronumu iyice düşürdü. sonra tedavim bitince doktor akciğerdeki iltihap tüpleri tıkamış olabilir dedi fil istedi çektirdim temiz çıktı.sonraki ay yine korunmadığımda yine hamile kaldım kimyasal olarak düştü kendiliğinden ağrılı bi şekilde.gebelik varmı die doktor bakarken prolaktinde istemişti beta yükselince tabi oda yükselmiş sonra düşükten sonra düzelmedi demekki benim hormonlar altüst oldu cnm adet düzensizlerim başladı bölelikle 10aydır gebe kalmadım bidaha

evet cnm bekleyeceğim sonra hüsrannn oluyor kırmızılar tek çizgi kadar üzmüyor
Insallah öyle bir sey olmayacak, yani ümitlendirmek istemiyorum ama icimde ki his olumlu. Insallah öyle de olur. Rabbim hakkinda hayirlisini versin kuzum.

Insallah öyle bir sey olmayacak, yani ümitlendirmek istemiyorum ama icimde ki his olumlu. Insallah öyle de olur. Rabbim hakkinda hayirlisini versin kuzum.
aminn cnm hepimizin hakkında hayırlısını versin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin hamile kalmakta yetmiyorki

aminn cnm hepimizin hakkında hayırlısını versin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin hamile kalmakta yetmiyorki
Öyle gülüm haklisin, hamile kalmakla bitmiyor is asil korkular hamile kaldiktan sonra basliyor

az once idrar testi yaptim kaset testlerden
negatif cikti tabikide :)
pazarteside kan da baktirip doktora gidicem :)
negatif cikacaksada cok umrumda degil artik
dusun dusun kalbim yoruldu :)
rabbim ne eylerse guzle eyler raziyim

aynen canım nasipten otesi yok gercektende , karsimda en canli ornegi yasadim
gorumcemde, korunarak ve ayrilik asamasinda hamile kaldi
ve aldirdi , aldirmasinada cok uzuldum , ama napalim herkesin hakkinda hayirlisi insallah
rabbim ne eylerse guzel eyler, insallah saglikli hayirli saglikla doguracagimiz evlatlar yesersin icimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…