Aldiramasina bende cok üzüldüm, sonucta o sabinin bir sucu günahi yokaynen canım nasipten otesi yok gercektende , karsimda en canli ornegi yasadim
gorumcemde, korunarak ve ayrilik asamasinda hamile kaldi
ve aldirdi , aldirmasinada cok uzuldum , ama napalim herkesin hakkinda hayirlisi insallah
rabbim ne eylerse guzel eyler, insallah saglikli hayirli saglikla doguracagimiz evlatlar yesersin icimizde
bu konuda bi bilgim yok cnm haberleri olsa müsade etmezlerdiGülüm annesi babasi müsade ediyor mu 33 yasinda sevgilisi olmasina?
Rabbim beterinden korusun, öyle insanlarla bir daha karsilastirmasin insallah.bu konuda bi bilgim yok cnm haberleri olsa müsade etmezlerdi
inşllah cnm.. nasıl bi zmn a geldik böle dertler bitmio allahım tüm genç kızlarımızı korusunRabbim beterinden korusun, öyle insanlarla bir daha karsilastirmasin insallah.
Bide o var ayrilma asamasindayken ilişki sizin neyinize yazik oldu bebecigeesim dioki bu nasi is neden olmuo , dedimki ben kafama cok taktim hemde cok stresliyim ondan dedim
oda bana dioki ama bak dior ne stresli insanlar taniyoruz hamile kaliyor , yada en sacma ornek dior ; tecavuz edilen biri nasi hamile kalior? diyor bana , haklimi degilmi bilemedim
ama hakikaten, ilginc isler bunlar tamamen allahin takdiri
gorumcem aldirdi bebegini, gitti bebis
ve onlar ayrilma asamasindayken korunurken hamile kaldi,
ben anlamiyorum nasil olur
ben kocisle kavga etsem bile iliskiye girmiyorum giremiyorum
hamilelik nasi olucak :)
cnm sen kaç günde bir adet oluyosunki? neden 18.gün çağırdı ozamana kadar hiç gitmicenmi hiçbişi anlamadım benSlm kizlar ben hastaneden geldim. Dr ted basladi ancak benim kafamda cok sorular kaldi. Beni kontrole 18.gun cagirdi cok gec degilmi sizcede catlamismi catlamamis mi ona bakacagim dedi yani demekki igne yine vermeyecekti neden agirdan aliyor tedaviyi anlamiyorum. Usg de yumurtaliklarim cok guzel temiz dedi endo falan normal cikti cok sukur . Ve ben onun dedigi tatihte ankarada olacagim soyledim o zman siz gun asiri ilişkide bulunun dedi olmazsa 3.gunu gel dedi. Yine serephone yazdi klomen varken neden serephone yaziyo onuda anlamis değilim. İnofolic kullanayimmi dedim onu asiri kikoku ve tüylü hastalarıniza veriyoruz senin ihtiyacin yok ama kullanmak istesende kullan dedi usg yine karindan yapti alttan yapsa daha iyimi gorunurdu sorusu kaliyor aklimda ama bende gordum herseyi. Gittigimdede bir suru hamile vardi kimisinin ikinci cocuguydu her gitmemde psikolojim allak bullak oluyor. Sizce ben ne yapmaliyim ilaca baslayasim bile yok
18. gün bana da biraz gec geldi sanki canim, acaba sende mi doktoru degistirsen?Slm kizlar ben hastaneden geldim. Dr ted basladi ancak benim kafamda cok sorular kaldi. Beni kontrole 18.gun cagirdi cok gec degilmi sizcede catlamismi catlamamis mi ona bakacagim dedi yani demekki igne yine vermeyecekti neden agirdan aliyor tedaviyi anlamiyorum. Usg de yumurtaliklarim cok guzel temiz dedi endo falan normal cikti cok sukur . Ve ben onun dedigi tatihte ankarada olacagim soyledim o zman siz gun asiri ilişkide bulunun dedi olmazsa 3.gunu gel dedi. Yine serephone yazdi klomen varken neden serephone yaziyo onuda anlamis değilim. İnofolic kullanayimmi dedim onu asiri kikoku ve tüylü hastalarıniza veriyoruz senin ihtiyacin yok ama kullanmak istesende kullan dedi usg yine karindan yapti alttan yapsa daha iyimi gorunurdu sorusu kaliyor aklimda ama bende gordum herseyi. Gittigimdede bir suru hamile vardi kimisinin ikinci cocuguydu her gitmemde psikolojim allak bullak oluyor. Sizce ben ne yapmaliyim ilaca baslayasim bile yok
hakikaten endo ney:)18. gün bana da biraz gec geldi sanki canim, acaba sende mi doktoru degistirsen?
Endo ney kizlar?
Canim bugun 3.gun pazar gununilaca baslicam gun asiri iliski ted yontemi bu. Ben pcoluyum duzensiz adetim ama 18.gun kontrole cagirdi .18.gun catlatma ignesimi olur igne verme taraftari degil dr umcnm sen kaç günde bir adet oluyosunki? neden 18.gün çağırdı ozamana kadar hiç gitmicenmi hiçbişi anlamadım ben
Bende degistiricem sanirim cnm en fazla bi kere daha bu dr a giderim baska gitmen hic igne vermiyor bana yaa. Ya catlamiyosa . İlkindede vermedi catlamaya baslamis dedi olmadi . Bu ikinci ted olacak bundada teee 18.gun çağıriyo o esnada sormak akkima gekmedi hocam gec degilmi diye18. gün bana da biraz gec geldi sanki canim, acaba sende mi doktoru degistirsen?
Endo ney kizlar?
belki bu ay olur cnm ya umutsuzluğa kapılma hemen eğer bu seferde olmaz ise değiştirirsin.sen inofolic kullanmaya ne zaman başladınKocaman bi offf çekmemek icin zor tutuyorum kendimi ......
Bilmiyorum canim ama ted plani hic hosuma gitmedi. Ben daha baslamadim inofolice buda kalite yumurta sagliyor ister kullan ister kullanma dedi. Birazda dokunuyor ben sasirdim ne yapacagimi. Ama ank gidince kontrole gidebilirim yumurta buyumusmus diye en azindan onu bilirim. Bostan yere hormon almak istemiyorum ne kadar yan etki yapmıştı bana gunlerce hamile modunda dolastim sonu husrandi.belki bu ay olur cnm ya umutsuzluğa kapılma hemen eğer bu seferde olmaz ise değiştirirsin.sen inofolic kullanmaya ne zaman başladın
18. gün bana da biraz gec geldi sanki canim, acaba sende mi doktoru degistirsen?
Endo ney kizlar?
Endometrium rahim duvarıhakikaten endo ney:)
18. Gün Anladığım çatlama olmuş mu diye kontrole çağırıyor.çatlama iğnesi vermeyi düşünmüyor anlaşılnCanim bugun 3.gun pazar gununilaca baslicam gun asiri iliski ted yontemi bu. Ben pcoluyum duzensiz adetim ama 18.gun kontrole cagirdi .18.gun catlatma ignesimi olur igne verme taraftari degil dr um
biraz saçma gibi ama vardır bi bildiği çatlamaz ise nolacak peki?18. Gün Anladığım çatlama olmuş mu diye kontrole çağırıyor.çatlama iğnesi vermeyi düşünmüyor anlaşıln
Bana gecenkindede igne vermedi cnm kendi catlamaya baslamis dedi. Bende hocam niye igne vermiyo sunuz dedim baska ted yöntemleri var igne kullanma hakkimiz sinirli buda çatlatmaya baslamis zaten o yuzden vermiyorum dedi ama 18.gun kontrol cok sacma geldi bana oncekinde bu kadar gec cagirmamisti. Gözümden düştü dr . Ben kendimde alip baslardim ilaca ne gerek vardi gitmeye su asamada ...biraz saçma gibi ama vardır bi bildiği çatlamaz ise nolacak peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?