Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim bugun 3.gun pazar gununilaca baslicam gun asiri iliski ted yontemi bu. Ben pcoluyum duzensiz adetim ama 18.gun kontrole cagirdi .18.gun catlatma ignesimi olur igne verme taraftari degil dr um
peki cnm çatlatma iğnesi vermiyor çatlamaz ise kist oluşma tehlikesi var ama yanlışmı düşünüyorum.doktorunun vermeme sebebi yumurta uygun olgunluğa ulaştığında vucudunun bunu kendisi yapması gerektiğidir heralde daha doğal bi süreç işlerse başarı artıyomuş çünkü okumuştum biyerlerde ama pcoda durum biraz farklı gibi sürekli kontrol etmek lazım en azından iğne vermesede 3 günde 1 baksa neoluyor ne bitiyor

Çatlamayan Yum kistendönüşmüştü bende bir ay tedaviye hormonlara ara verdik kendiliğinden geçti
Adetle atilmiyor mu cnim oluşan kist. Adet olurum zaten yine giderim ayni dr a baskada gitmem ona .

Dr da kendiliginden olsun istiyor igneden yana degil ama bu defa hic kontrole gitmemis olucam sacma degilmi cnm. Ben ankarada olucam dedim orda git diyebilirdi yada once gel hic oyle bisey demedi. Normalda 13.gunu falan cagirmiyomu dr olmazsa devletteki dr a giderim

Adetle atilmiyor mu cnim oluşan kist. Adet olurum zaten yine giderim ayni dr a baskada gitmem ona .
çok büyümez ise adetle atlıyor cnm benimde aşılamada 4 olgun yumurtam vardı biri küçük.4ü çatladı küçük olan adetle atıldı.cnm sen bu ay son kez dene olmazsa git sen başka doktora bide ne dicem bence bundan sonra sen aşılama tedavisine geç cnm

Tedaviden önce de muhakkak kontrol etmeli kist var mı yok mu diye yoksa ilaçlar kisti büyütür

O ne biçim doktor oyalama beni dese idin ben acık acık dedım kı artık oyalandıgımı hissediyorum ben iğne istiyorum tamam dedi hersey güzelse baslarız hemen iğneye .. Ölüyorum sancıdan kanamam basladı gidince bi iğnede sancı için istiycem ortalıgı bosuna telasa verdım yıne iki gun sonra geldi kırmızılar

Tedaviden önce de muhakkak kontrol etmeli kist var mı yok mu diye yoksa ilaçlar kisti büyütür
Ona bakti cnim kist olumamış dedi. Pco goruntusu sagda solda hakim o zaten hic gecmiyorda ekstra kist yok. Benim canimi sikan sey teee 18. Gun cagirmasi gitsemde gitmesemde bisey degismicek

Duruma gire karar vericem cnm. Ama bu klomen ted dogru duzgun denememis olucam asilamaya geçersem hic igne olmadim çünkü. Belki caylamasi igneyke olsa garanti olacak gebelik? Rahim filmi isticem bide.

Bencede devlete git sen 18. Gün iş işten gecmiş olcak catlamamışsa catlamıssa yada ne yapacak o

ahhh şu pis kırmızılar evde bir paket açılmamış pedim var umarım kullanmak nasip olmaz 9 ayyyyy:):):):

C
cnm çatlama iğnesinde kesin Yum çatlar diye birşey yok maalesef kontrol etse iyi elbet ama benimki iğne vurulmama. Rağmen iki Yum vardı biri Çatladı diğeri kist oldu

Adet olup gidersem bende dicem cnm hocam daha fazla oyanlanmak istemiyorum diye . Benim yaşimımi küçük görüyor acaba yeni yontwm falan mi deniyoki . Sen basladin mi cnm simdi ted seninkide hayirli olsun bu arada cnm

C

cnm çatlama iğnesinde kesin Yum çatlar diye birşey yok maalesef kontrol etse iyi elbet ama benimki iğne vurulmama. Rağmen iki Yum vardı biri Çatladı diğeri kist oldu
cnm sen hangi iğneden kaç ml oldun?kaç gün kullandın?

Ben klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum gebelik oluşmadı iki Yum vardı tekrar regl 3 te gittim baktı dedi biri çatlamış ama diğeri kiste dönüşmüş bu ay tedaviye ara verelim dedi bir sonraki ay temizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…