Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bencede devlete git sen 18. Gün iş işten gecmiş olcak catlamamışsa catlamıssa yada ne yapacak o
Yani ay hic böyle bisey beklemiyordum. Hatta kintrol gunu bnm hesabima gore evlilik yildönümünüze denk geliyodu guzel habe alrim ins diyordum herif tutmus 18.gune cagiriyor. Zaten 10 gun sonra ben adet olurum yani :)). Kacinci gun gideyim cnm dr a

Ben klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum gebelik oluşmadı iki Yum vardı tekrar regl 3 te gittim baktı dedi biri çatlamış ama diğeri kiste dönüşmüş bu ay tedaviye ara verelim dedi bir sonraki ay temizdi
Keske kist oluşma ihtimali olmasa ne iyi olur.

Ben klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum gebelik oluşmadı iki Yum vardı tekrar regl 3 te gittim baktı dedi biri çatlamış ama diğeri kiste dönüşmüş bu ay tedaviye ara verelim dedi bir sonraki ay temizdi
cnm sende bu ay hsg çekileceksin ya aynı zamanda iğneli tedavimi olsan acaba?

Bence degistirmen senin icin daha hayirli olacaktir, hic ilgilenmemis bastan savma gibi olmus...

Kocaman bi offf çekmemek icin zor tutuyorum kendimi ......
Kiyamam, Rabbim insallah güzel haberler almani nasip eder gülüm. Síkma canini Allah büyük

Bence degistirmen senin icin daha hayirli olacaktir, hic ilgilenmemis bastan savma gibi olmus...

Kiyamam, Rabbim insallah güzel haberler almani nasip eder gülüm. Síkma canini Allah büyük
Insallah canim . hayirlisi olsun bakalim

Bide o var ayrilma asamasindayken ilişki sizin neyinize yazik oldu bebecige

evet en cok sınır oldugum o oldu, hem ayrilmak istiosun hem iliski kuruosun , ben kavga etsek esimle iliski yasayamiorum ya, 10 haftalik bebise yazik oldu

Aldiramasina bende cok üzüldüm, sonucta o sabinin bir sucu günahi yok
Amin canim amin... insallah Rabbim bizede anne olmayi nasip eder.
evet canım 10 haftalik kalbi falan atiodu, bide gelisimi cok iyi falan demis dr, ama iste oldu olan, allah onlarinda haklarina hayir eylesin
amin canım allah bizede isteyen herkesede saglikli hayirli bebisler nasib etsin insallah :)

evet en cok sınır oldugum o oldu, hem ayrilmak istiosun hem iliski kuruosun , ben kavga etsek esimle iliski yasayamiorum ya, 10 haftalik bebise yazik oldu
hemde 10 haftalık biz onun için ne üzüntüler yaşıyoruz kaybettik die kendimizi harab ettik hasta olduk.şaka gibi ya cidden şaka gibi insna anlaşamadığı eşiyle nasıl ilişkiye girer ya ben küssem sırtımı dönüyom valla

canım aynen , biz 3 gundur limoniyiz iliskiye girmiyorum ki dusun ne kadar cocuk istiyorum ona ragmen iliskiye giremiyorum
evet canım ben ilk yumurtami gordugumde bile hickira hickira aglamistim bebegimmi olucak belkide diye
ve gorumcem hamileyim dediginde onun adina cok mutlu oldum sonra korunurken oldu aldiricam falan deyince mahvoldum ben hem kendimi kotu hissettim hemde bebise uzuldumve gercekten de aldirdi evet hemde 10 haftalik ben kalp atisini duysam olurum onun icin olurum, ama o aldirmadan once kendi caninin riskte oldugundan bahsediodu, evet yasadiklarini bilemeyiz ama kendimi onun yerine koyuyorumda ben kiyamazdim yavruma kocam istemese bile aldirmazdim

ama iste insan sahip oldugu seyi cok rahat birakiyor, sahip olamamak ne demek onu bilenlerse degerini cok daha iyi bilior...

Insallah canim . hayirlisi olsun bakalim
Burada kimsenin üzülmesin dayanamiyorum, icim gidiyor

evet canım 10 haftalik kalbi falan atiodu, bide gelisimi cok iyi falan demis dr, ama iste oldu olan, allah onlarinda haklarina hayir eylesin
amin canım allah bizede isteyen herkesede saglikli hayirli bebisler nasib etsin insallah :)
Gercekten cok üzüldüm... imtihan iste isteyene vermiyor istemeyene veriyor, o da onlarin imtihani

Ona bakti cnim kist olumamış dedi. Pco goruntusu sagda solda hakim o zaten hic gecmiyorda ekstra kist yok. Benim canimi sikan sey teee 18. Gun cagirmasi gitsemde gitmesemde bisey degismicek
İlaçlara ben kendim de başlarsın dedin ya o Yüzden dedim cnm sadece gidersen 18. Gün Yum Çatladı mı acaba sorusu kafandan kalkar o kadar

CNM AYRILSA BİLE EŞİ OLMADAN BÜYÜTEYECEĞİ EVLAT ONUN BELKİDE İMTİHANIYDI MANİ OLDU ŞUAN İMTİHANINA.BELKİ BAŞKA BİRİYLE EVLENECEK SORNA BUSEFERDE ÇOCUĞU OLMAYACAK BEN BÖLE VAKALAR ÇOK DUYUYORUM ÇOK OKUYORUM

cnm sen hangi iğneden kaç ml oldun?kaç gün kullandın?
Cnm ben klomen kullandım iğne değil ardından çatlatma iğnesi pregnil iki toz bir su mu bir toz iki su mu öyle birşeydi

Bugün ateş topiğinde bir arkadaş gonalf kullanmış ardından pregnil çatlatma iğnesi iğne vurulalı beş gün olmuş ve beş gündür Ateş'i hep 36,2 çıkıyormuş o da pco lu dedim Yum çatlamamış çok üzüldü büyük Olasılık onun ki de kist olmuş.küçük bir yerde yaşıyorum çok fazla Dr şansım yok iğnenin 3. Gün Dr a gittim bakalım çatlamış mı Demiş Dr kesin çatlamıştır diye muayene etmeden başından savmış Dr a Hakk'ımı helal etmiyorum diyor üzülüyordu.allah vicdanlı Dr larla karşılaştırsın inşallah

cnm sende bu ay hsg çekileceksin ya aynı zamanda iğneli tedavimi olsan acaba?
İğneli tedavi derken klomen yerine iğne kastediyorsun sanırım bilmiyorum ki cnm hsg regl biter bitmez çekilecek tedavi için sanırım o zaman geç kalınmış Ölür hele bir hsg den ne çıkacak bakalım

BELKİDE YUMURTA ÇATLAMIŞTIR AMA PROGESTERON YÜKSELMEMİŞTİR CNM ZATEN PCOLULAR ÇOK FAZLA DÜŞÜK YAPIYOR VEYA DÜŞÜK TEHLİKESİ ATLATIYOR SENDE DUYMUŞSUNDUR TOPİKLERDE ÇOK GÖRÜYORUM BAŞINA GELEN BİKAÇ TANIDIĞIMDA VAR CNM BENDE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM BEN HAMİLE KALDIM.BANA AIDS TESTİNE KADAR YAPILDI AKLINA NE GELİRSE DÜNYA KADAR ÖZEL SİGORTAMIZ VAR DİE İSTEDİ BABAM İSTEDİ BE GERİZEKALI KADIN PROGESTERONA NEEDEN BAKMIYOSUN

Cnm kız saha önce de birçok kez ateş ölçen birisi daha önce 36,2 lerdeki Ateş'i 36,5 -36.6 lara çıkıyordu diyor progesteron düşük olsa da bir miktar kıpırdanma Olmalı idi 36,2 çıkmış hep 5 gündür belliki çatlamamış

AAA OZAMAN EVET BENCEDE ÇATLAMAMIŞ CNM BENİM ÇATLADIĞI GÜN BARİZ Bİ ISI DÜŞÜSÜ VARDI 36. İDİ BU SABAH 36.6 DAHA ÖNCEKİ GÜNLERDE 36.5 36.4 36.3 FELANDI HEP AMA BURDA ANLADIĞIM EN BÜYÜK NOKTO YUMURTLAMA OLDUĞU GÜN BARİZ Bİ DÜŞÜS VE SONRASINDA ANİ Bİ YÜKSELİŞ VAR ISI YÜKSELMEDEN İÇERDE SPERM OLMASI DOĞRU ANLAMIŞIM DEĞİLMİ?

Aynen cnm sen bu işi kaptın.o ovulasyon Düşüşü her zaman olmayabilir ama genellikle oluyır

Aynen cnm sen bu işi kaptın.o ovulasyon Düşüşü her zaman olmayabilir ama genellikle oluyır
BİRAZ YORUCU BİR YÖNTEM AMA EN AZINDAN BOŞUNA GEBELİK TESTİ YAPMAN GEREKMİYOR O AÇIDAN AZ MALİYETLİ TESTLERE VERDİĞİM PARA OVUALSYON TESTLERİ BİLMEMNE:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…