Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

baska bır doktora bak canım derım ben ıhmal etme masallah epey buyumussunuz ters bısey olmasın

baska bır doktora bak canım derım ben ıhmal etme masallah epey buyumussunuz ters bısey olmasın

cnm bu 3. doktor böyle umursamayan bu konuyu.
en son testi alacam kendi başımın çaresine kendim bakacam.
acilde ki asistan doktor bu gittiklerimden daha iyi çıktı bebeğin suyu sınırda daha önce su gibi akıntın oldumu demişti. alttan muayene de bir şey yok demişti.
en son testi yapıp perinatoloğa gidecem yine.

bu arada cnm sana bir şey soracam . acildeyken bana CRP testi de yapmışlar. şimdi araştırırken karşıma çıktı.
sonucum 0,81 çıkmış. referans aralığı 0-0,5 diyor zaten yanında da H yazıyor yani sınırdan yüksek.
sanırım kanda enfeksiyonu gösteriyormuş. bu konu ile ilgili hiçbir şey dememişlerdi acilde. acaba çok yüksek değil diye mi?

ama o testte bısı cıkmaz kı yanı o sureklı su gelmezse gelıyor olsa ya da ara ara gelmeyle turnusolu tutturabılırmısına caba bılemedım sımdı seye sorsana rahım agzı yetmezlıgı yuzunden erken dogumyapanlar sanırım bu kagıdı onlar kullanıyor sanırım

evet cnm alacağım inşallah bulurum. pek kolay bulunmuyormuş galiba.
İnternette filan da vardır da tabi gelmesi biraz sürer.
Medikalcilere de sorun bence canım, onlarda olabilir.

Canım crp enfeksiyon ve başka romatizmal tarzı hastalıklarda vs de yükselebilir ama seninki çok anlamlı değil bence. Enfeksiyon bulgun da yoksa yani Ateş, halsizlik, öksürük, idrar yaparken yapma filan gibi çok da anlamlı değildir. Zaten önemli bişi olsa acilde tahlili isteyen doktor da derdi.
Acile gitme şikayetin neydi ki?

Insallahh canım. Hehehe cnm valla mecbur giriliyo yani duramiyosun zaten cisli

Ayy evet hastane tuvaleti oldugu icin zaten pis gitmek istemiyorsun birde sira
Asilama gunu wcye gideyim son kez dedim girdim kokuyor ögure ögüre ciktim gozlerimden yas geldi ..

Cok pis huyum var azcik bir koku duyayim cikartiyorum :-/
Iyyy alpi tam mikrop yuvasi oluyo hastane wcleri . Ama mecbur kalinc giriliyor iste .

cnm zaten birkaç yeri aradım hiçbir yerde yok.

anladım cnm. sağ tarafım da ağrım vardı o yüzden gitmiştim. böbrek büyümesi çıktı. gebelikten kaynaklı.

four dahlia Bebisler geldimi eve .. Sanirim kavustunuz ve artik kafani kasiyacak vaktin yok .♡♡♡♡
Gecen hafta bu gün geldiler canim. . Alıştık birbirimize 1 haftada 500 gr aldırdim yawrularıma :)) ölürüm kurban olurum verene bi tatlilar bi güzeller ki ömür verilir 2 saate bir besliyorum gece gündüz...hepsini mama yedir altını değiştir derken diğer beslenme vaktine yarım saat kalıyor hobaaa baştan basla:))) günde 2 saat anca uyuyorum ama çok güzel hiç şikayetçi değilim 1 hafta tek basima baktım Kayinvalidem kutahyaya dönmüştü doğumdan sonra çocuklar gelince gelirim demişti hemen gelemedi dün geldi annem aksamlari gelip ev ile ilgilendi gece eşimle vardiyalı baktık :)) benim için hızlandırılmis annelik eğitimi gibi bise oldu :)))

anladım cnm. sağ tarafım da ağrım vardı o yüzden gitmiştim. böbrek büyümesi çıktı. gebelikten kaynaklı.

Tüh pedlerden bulursun inşallah.
Böbrek büyümesi olayını biliyordum canım, inşallah doğumdan sonra düzelecek.
Crpyi takma, zaten gebelik bile etkiliyor değerleri :)

Cnm sen ne ariyorsunda bulamadin? .benegin suyu surekli degisiyor cnm sen bol su ic benegin suyu ictigimiz su miktari ole degismuyor tabi ama 3saatte bir degistigi ocin degisimini destekliyormus bide havuc suyu ic cogaliyormus. Bi dr bulamadik hayret bişey ya

Ay maşallah satu :)
Minikler geldi eve ne güzel
İsimleri ne oldu?

ayyy cnmm çok şükür yavrularına kavuşmuşsunnn ne güsel ya şuan hayal ettim halini resmen:) maşşallah kuzulara.zor ama müthiş bir duygudur tam 4 tane şaka gibi:) anne sütü veriyormusun cnm

Masallah Rabbim korusun onlari, seninde yardimcin olsun canim♥♥♥
Biraz büyüyünce ne tatli olurlar

Tüh pedlerden bulursun inşallah.
Böbrek büyümesi olayını biliyordum canım, inşallah doğumdan sonra düzelecek.
Crpyi takma, zaten gebelik bile etkiliyor değerleri :)

cnm bulunduğum civardaki medicalciyi de aradım buralarda zor bulursun dedi. yani elim boş çıktım.

cnm su gibi akıntım var. normal akıntım oluyordu. fitil kullanmaya başladım. su gibi oldu akıntım. sabahtan beri azar azar geliyor. bende amnıyon sıvısı mı acaba diye bunu tespit eden pedler varmış ona bakıyordum ama bulamadım.

tükürük testi hiç çıkmıyor ona boşa para verdik..kaç aydır yüzüne bile bakmıyorum valla...az önce toplantım vardı ordan geldim koltuğuma oturdum sol kasığımda acayip ağrı var şuan...nefesimi tutuyorum resmen alpim ya....inşallah 30 una niyetlendim ama yarında ateş yüksek çıkarsa sabah ezanıyla yaparım...
LeYLa_21 ablacım daha önce hep bekledin bence bu sefer yapsan da olur değişik bir totem olsun vallahi meraktan çatlıyorummm
inşallah yarın sabah ezanıyla yaparım canım ama ağrılarım var yani..oda beni umutsuzluğa sürüklüyor ablacım...
Ablaa ya ben asilamadan 13 gun sonra idrarde öğrenmiştim adetime 5 gun vardi yapsana yaaa ha şimdi ha o zaman merak ediyorm valla
Bende merak ediyorum canım..inşallah müjdeli haber vermek nasip olur gülüm...
testler hep moralimi bozduğu için yapasım gelmiyor canım ya...hayatımda bir kez çift çizgiyi gördüm ondada kızıma hamileydim...inşallah yine görmek nasip olur canımcım..

Ay maşallah satu :)
Minikler geldi eve ne güzel
İsimleri ne oldu?
İsimler isra-nur-inci-semih canim. ..bu arada Hamis olmuşsun Tebrikler:))

four dahlia oy canım
hoşgeldin
bebişlerin iyi olmasına sevindim..
sen nasılsın♡♡♡♡
Hoşbuldum canim benim iyiyim çok şükür yorgun ve uykusuz aynı zamanda:)) sende durumlar nasil cnm
Masallah Rabbim korusun onlari, seninde yardimcin olsun canim♥♥♥
Biraz büyüyünce ne tatli olurlar
Allah razi olsun canım öpüyorum hepinizi
ayyy cnmm çok şükür yavrularına kavuşmuşsunnn ne güsel ya şuan hayal ettim halini resmen:) maşşallah kuzulara.zor ama müthiş bir duygudur tam 4 tane şaka gibi:) anne sütü veriyormusun cnm

Brn hala inanamadım ki şaka gibi tempodan gece gündüz bir oldu benim. ..sütü fırsat buldukça sagip eşit şekilde paylastiriyorum emzirmek uzun sürüyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…