- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
maşşallahh cnmm ya rabbim yardımcın olsun.ayy biliormusun kısmetse bende kızımın adını sare inci koyacağım çok severim inci ismini:) nasıl karıştırmıyosun cnm bebekleri yaaa:)İsimler isra-nur-inci-semih canim. ..bu arada Hamis olmuşsun Tebrikler:))
Hoşbuldum canim benim iyiyim çok şükür yorgun ve uykusuz aynı zamanda:)) sende durumlar nasil cnm
Allah razi olsun canım öpüyorum hepinizi
Brn hala inanamadım ki şaka gibi tempodan gece gündüz bir oldu benim. ..sütü fırsat buldukça sagip eşit şekilde paylastiriyorum emzirmek uzun sürüyor canim
Oyy oyy masallah kuzulara yaa cok guzel minik bir kresin var evdeGecen hafta bu gün geldiler canim. . Alıştık birbirimize 1 haftada 500 gr aldırdim yawrularıma :)) ölürüm kurban olurum verene bi tatlilar bi güzeller ki ömür verilir 2 saate bir besliyorum gece gündüz...hepsini mama yedir altını değiştir derken diğer beslenme vaktine yarım saat kalıyor hobaaa baştan basla:))) günde 2 saat anca uyuyorum ama çok güzel hiç şikayetçi değilim 1 hafta tek basima baktım Kayinvalidem kutahyaya dönmüştü doğumdan sonra çocuklar gelince gelirim demişti hemen gelemedi dün geldi annem aksamlari gelip ev ile ilgilendi gece eşimle vardiyalı baktık :)) benim için hızlandırılmis annelik eğitimi gibi bise oldu :)))
Canim afedersin ama camasirina geliyorya hani onun nereye denk gekdigine bak bi yani idrar deligimi vajinami onu anlamaya calis. Kokusu nasil benimde arada oluyor su gibi akinti semaninda oluyordu gebelikte normal canım korkma hele enfeksiyon varsa o zmn cok sık geliyorcnm bulunduğum civardaki medicalciyi de aradım buralarda zor bulursun dedi. yani elim boş çıktım.
cnm su gibi akıntım var. normal akıntım oluyordu. fitil kullanmaya başladım. su gibi oldu akıntım. sabahtan beri azar azar geliyor. bende amnıyon sıvısı mı acaba diye bunu tespit eden pedler varmış ona bakıyordum ama bulamadım.
SU DEĞİL O AKINTI:)Canim afedersin ama camasirina geliyorya hani onun nereye denk gekdigine bak bi yani idrar deligimi vajinami onu anlamaya calis. Kokusu nasil benimde arada oluyor su gibi akinti semaninda oluyordu gebelikte normal canım korkma hele enfeksiyon varsa o zmn cok sık geliyor
CisSU DEĞİL O AKINTI:)
ÇİŞTE OLMASI MUHTEMEL ODA OLABİLİR BENİM HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ SU GİBİ ÇAMAŞIRIMIN ÖNÜ HEP ISLAK BEBEK PAMUĞU KOYUYORUM:)
ÇİŞTE OLMASI MUHTEMEL ODA OLABİLİR BENİM HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ SU GİBİ ÇAMAŞIRIMIN ÖNÜ HEP ISLAK BEBEK PAMUĞU KOYUYORUM:)
BEN 12.HAFTADA ALTIMA İŞEMİŞTİM SUYUM GELDİ DİE ACİLE KOŞTUM ACİLDEKİ DOKTOR BANA GÜLDÜ :):):)::):):) 12.HAFTA KAŞIK KADAR SUYUN VAR NE SU GELMESİ DEDİ ALTINA YAPMIŞSINDIR DEDİ AHAHHAHA.CİDDENDE ALTIMA YAPMIŞIM:) O HAFTALARDA MESANE RAHİME ÇOK BASKI YAPIOMUŞ NORMALMİŞ DOKTOR BİDE SON AYLARDA ALTINA YAPACAKSIN SAKIN KORKMA DEDİ:) AHAHHAHAHAHAsemos bendede oluyo yapıcak bisey yok seninkinin ayagi benimkinin kafasi orda bi bastirdilarmi kacak olabilir
BEN 12.HAFTADA ALTIMA İŞEMİŞTİM SUYUM GELDİ DİE ACİLE KOŞTUM ACİLDEKİ DOKTOR BANA GÜLDÜ :):):)::):):) 12.HAFTA KAŞIK KADAR SUYUN VAR NE SU GELMESİ DEDİ ALTINA YAPMIŞSINDIR DEDİ AHAHHAHA.CİDDENDE ALTIMA YAPMIŞIM:) O HAFTALARDA MESANE RAHİME ÇOK BASKI YAPIOMUŞ NORMALMİŞ DOKTOR BİDE SON AYLARDA ALTINA YAPACAKSIN SAKIN KORKMA DEDİ:) AHAHHAHAHAHA
AHAHHAHA BENİM Bİ ARKADAŞIM BANA GÜLDÜ 12.HAFTADA ŞARR DİE DIŞARDA ALTINA YAPMIŞ:)senle ne zaman bu konulari konuşsak altima iseyecek gibi oluyorum ins altima yapmam kv dede durucam milletin evini batirmak istemem
AHAHHAHA BENİM Bİ ARKADAŞIM BANA GÜLDÜ 12.HAFTADA ŞARR DİE DIŞARDA ALTINA YAPMIŞ:)
Bİ BİZ VARIZ GALİBA TOPİKTE:) BİRAZ BOŞLUK BULDUM İŞTEN KAYTARDIMayyyy cok fecii
hala kımsecikler yokkBİ BİZ VARIZ GALİBA TOPİKTE:) BİRAZ BOŞLUK BULDUM İŞTEN KAYTARDIM
Burdayım.... Millet kösem yada survivor izliyor galiba
Herkes cay kahve icip meyve yiyordur ondan buralar bos :)Burdayım.... Millet kösem yada survivor izliyor galiba
Olur inşallah ablacım hem bak adet sancısı da zannedilebiliyormuş umut vermek istemem ama pozitif düşünelimtükürük testi hiç çıkmıyor ona boşa para verdik..kaç aydır yüzüne bile bakmıyorum valla...az önce toplantım vardı ordan geldim koltuğuma oturdum sol kasığımda acayip ağrı var şuan...nefesimi tutuyorum resmen alpim ya....inşallah 30 una niyetlendim ama yarında ateş yüksek çıkarsa sabah ezanıyla yaparım...
inşallah yarın sabah ezanıyla yaparım canım ama ağrılarım var yani..oda beni umutsuzluğa sürüklüyor ablacım...
Bende merak ediyorum canım..inşallah müjdeli haber vermek nasip olur gülüm...
testler hep moralimi bozduğu için yapasım gelmiyor canım ya...hayatımda bir kez çift çizgiyi gördüm ondada kızıma hamileydim...inşallah yine görmek nasip olur canımcım..
Herkes cay kahve icip meyve yiyordur ondan buralar bos :)
Yavas yavas geliyor herke uyku saatine dogru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?