Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

maşşallahh cnmm ya rabbim yardımcın olsun.ayy biliormusun kısmetse bende kızımın adını sare inci koyacağım çok severim inci ismini:) nasıl karıştırmıyosun cnm bebekleri yaaa:)

@SaTu ST canım çok çok sevindim çok sukur gelmiş bebislerin eve Rabbim sağlık sıhhat versin yavrucuklara,sana insaAllah.
Şöyle bir hayal ettim cidden acayip bir mutluluk ve sabır ggrekticek duygu bu.. MasaAllah masaAllah
İsimleride çok güzel.. Rabbim adıyla büyütsün..

Oyy oyy masallah kuzulara yaa cok guzel minik bir kresin var evde
Zaten tek bakarim diyordun ya bakmis oldun :) Artik evlerine geldiklerine göre bol bol beslenip kocaman olurlar hemen annesi .. 10 yil sonra sana is kalmayacak hepsini kucuk mucizelerin yapacak ❤

Canim afedersin ama camasirina geliyorya hani onun nereye denk gekdigine bak bi yani idrar deligimi vajinami onu anlamaya calis. Kokusu nasil benimde arada oluyor su gibi akinti semaninda oluyordu gebelikte normal canım korkma hele enfeksiyon varsa o zmn cok sık geliyor

SU DEĞİL O AKINTI:)

semos bendede oluyo yapıcak bisey yok seninkinin ayagi benimkinin kafasi orda bi bastirdilarmi kacak olabilir
BEN 12.HAFTADA ALTIMA İŞEMİŞTİM SUYUM GELDİ DİE ACİLE KOŞTUM ACİLDEKİ DOKTOR BANA GÜLDÜ :):):)::):):) 12.HAFTA KAŞIK KADAR SUYUN VAR NE SU GELMESİ DEDİ ALTINA YAPMIŞSINDIR DEDİ AHAHHAHA.CİDDENDE ALTIMA YAPMIŞIM:) O HAFTALARDA MESANE RAHİME ÇOK BASKI YAPIOMUŞ NORMALMİŞ DOKTOR BİDE SON AYLARDA ALTINA YAPACAKSIN SAKIN KORKMA DEDİ:) AHAHHAHAHAHA

senle ne zaman bu konulari konuşsak altima iseyecek gibi oluyorum ins altima yapmam kv dede durucam milletin evini batirmak istemem

Olur inşallah ablacım hem bak adet sancısı da zannedilebiliyormuş umut vermek istemem ama pozitif düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…