Ya bakk yaaa hemen rüşvet haaa anlatma kiz bisey ben anlatirim hihh
çok komik bir ani aslinda otel odasindayken banyodan su basti mi artik ne yaptiiysak
Allahım gelinlik falan aldik elimize huraaaaa başka odayaa lan orda da bastı mı suu dedim otelin suçu rezil olduk anlayacaginiz
en son odada artık banyomuzu yapabildik yattik
Çok utandim laaa
Evet dus cok problem oluyogetireyim bende gezmis olurum ohh ne güzel
sessiz moddan ziyade ertesi gün dus falan problem herkes anliyor gibime geliyoryoksa sesslide ssessizde calisiriz canim
Tekme attimda noldu zaten yeni girmişti cikarmis oldumbenim canım çok tatlı yaa hemen ağrır her yerim. ayy ben tekme atsaydım orda kavga çıkardıen sinir olduğu şeydir kocamın. neyse ki fazla uzun sürmedi
Ayyy aynı benn çok zorlaniyorum onun icinnsessiz moddan ziyade ertesi gün dus falan problem herkes anliyor gibime geliyoryoksa sesslide ssessizde calisiriz canim
o iyi taktikmis banyoda köpüklü kalmayacagimi bilsem bi denerim belkiEvet dus cok problem oluyosaçımi yikayip geliyorum diyip hemen abdest alip çıkıyorum ben
Ay cok kotu bende bi kere soguk suyla dus aldimpink love bide esimin memleketinde su sorunu var dusa girince köpüklü kalma riskin cok yüksek hic risk almiyorum o yüzden
canim en iyisi benim gibi yap prensibimdir kimsenin evinde olmazAyyy aynı benn çok zorlaniyorum onun icinn
Sen yap yeterki ben sana tiyo veririmo iyi taktikmis banyoda köpüklü kalmayacagimi bilsem bi denerim belki
Komikkk pinkkkkkkEvet dus cok problem oluyosaçımi yikayip geliyorum diyip hemen abdest alip çıkıyorum ben
evet evet oda geldi basima o yüzden cesaret edemiyorumAy cok kotu bende bi kere soguk suyla dus aldim
kv evinde daha hic yaa 4 senedirSen yap yeterki ben sana tiyo veririm
Hahahaha ilk geceden kuvet fantazisi elinizde patlamışYa bakk yaaa hemen rüşvet haaa anlatma kiz bisey ben anlatirim hihh
çok komik bir ani aslinda otel odasindayken banyodan su basti mi artik ne yaptiiysak
Allahım gelinlik falan aldik elimize huraaaaa başka odayaa lan orda da bastı mı suu dedim otelin suçu rezil olduk anlayacaginiz
en son odada artık banyomuzu yapabildik yattik
Çok utandim laaa
Vakti gelmiskv evinde daha hic yaa 4 senedir
He canım oylee olduu biraz ne yapak kismett boyleymis cici pinkkkkHahahaha ilk geceden kuvet fantazisi elinizde patlamış
Vakti gelmis. Biz 2.gun kv dede kldik gece onlar evden cikti biz yalniz kalalim diye . Ertesi gunde oyle yaptilar sabah geliyolardi benim saclar islak
Bence hic güzel degil küvetHe canım oylee olduu biraz ne yapak kismett boyleymis cici pinkkkk
hahahaTekme attimda noldu zaten yeni girmişti cikarmis oldum. Eniste sinirli kac gun sonra oldu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?