Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Vakti gelmis . Biz 2.gun kv dede kldik gece onlar evden cikti biz yalniz kalalim diye . Ertesi gunde oyle yaptilar sabah geliyolardi benim saclar islak
vakti geldi mi bilemiyorum zira kvnin evi hep kalabalik biz sadece tatillerde gidince evde heryerden biri cikiyor cok riskli

islem basarisiz kaynanacigim deseydin . Iyi bekletmissin adami

vakti geldi mi bilemiyorum zira kvnin evi hep kalabalik biz sadece tatillerde gidince evde heryerden biri cikiyor cok riskli
Ama çok heyecanli oluyo sessizce askimm kilodum nerde bilmiyorum telin isigini ac bi ne dedin anlamadim telin isigini diyorum ac bi

Dediklerini anlamasamda insallah evde olman ise yarar canim ..
Dinleneceksin bol bol guzelde besleneceksin bu acidan iyi oldu evde olman ..

Evet cnm evde yatayım biraz. Yemem içmem düzene girer en azından.

Aynen canım kalkmak bize yaramıyor. Bu arada doktor 35mm bile çok iyi demişti. Seninde gayet iyi cnm dediğin gibi az zamanımız kaldı. Sağ salim sonunu görelim inşallah.

C cornella canim iyi istirahatler, güzelce dinlen ♥
Sağol cnm. Bol bol yatış artık.

Sağol cnm

az kaldı diyecektim o kadar söylemeye vallahi oldu üzerine yaklaşık 2 hafta gene bekledi olamadı alışmam çoookk zor oldu benim
masallahh sonrada adet olmuşsundur ben hic bekletmedim namaz kilip dus aliyosunya ama dus alirken resmen hatim indirdim acicak diye

Insallah canimm insallahh . Biri gelebilecekmi yanina cnm ? Yemegi sen yapacaksa oturarak yap herseyi

masallahh sonrada adet olmuşsundur ben hic bekletmedim namaz kilip dus aliyosunya ama dus alirken resmen hatim indirdim acicak diye
kız pcosluyum adettt nerde kafasına ne zaman eserse benimki hatta ben zorlamazsam hiç gelmiyooo
bilmem mi kız zaten gene o yüzden bekledi adamcağız. yalnız bişey dicem belki inanmazsınız benim hala acır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…