Napiyim onlarin ogullariyaaa ben çok utanıyorum öylede olunca
vakti geldi mi bilemiyorum zira kvnin evi hep kalabalik biz sadece tatillerde gidince evde heryerden biri cikiyor cok riskliVakti gelmis. Biz 2.gun kv dede kldik gece onlar evden cikti biz yalniz kalalim diye . Ertesi gunde oyle yaptilar sabah geliyolardi benim saclar islak
Evde heryeerden biri çıkıyor güzeldi yaaa...vakti geldi mi bilemiyorum zira kvnin evi hep kalabalik biz sadece tatillerde gidince evde heryerden biri cikiyor cok riskli
hahahavalla genel olarak sakin ben daha cadıyım ama bazı olaylarda cidden garip bir sinir basıyor tabi ben hemen pıssss balayının sonlarına doğruu oldu 5 gün fln geçmişti. Bi de telde kayınvalide sen yeni evlisin çok havuza girme diye tembihliyo habire içimden diyorum hee oldu havuza girmesi kaldı...
Allah seni bildiği gibi yapsın kızz gülmekten öldümBence hic güzel degil küvetsuyun kaldirma kuvveti ile benim kaldirma kuvvetim yarışıyor
Ama çok heyecanli oluyovakti geldi mi bilemiyorum zira kvnin evi hep kalabalik biz sadece tatillerde gidince evde heryerden biri cikiyor cok riskli
canim hic sorma durumu en iyi bu söz anlatiyorEvde heryeerden biri çıkıyor güzeldi yaaa...
Allah seni bildiği gibi yapsın kızz gülmekten öldüm
az kaldı diyecektim o kadar söylemeyeislem basarisiz kaynanacigim deseydin . Iyi bekletmissin adami
benimkide bekledi bi hafta kadarislem basarisiz kaynanacigim deseydin . Iyi bekletmissin adami
ercekten cok heyecanli ama bana tersAma çok heyecanli oluyosessizce askimm kilodum nerde bilmiyorum telin isigini ac bi ne dedin anlamadim telin isigini diyorum ac bi
Dediklerini anlamasamda insallah evde olman ise yarar canim ..
Dinleneceksin bol bol guzelde besleneceksin bu acidan iyi oldu evde olman ..
Onunda olculdugunu bilmiyordum cnm. Iste kalkınca yine aynisi oluyor. Yat canim artık az kaldi sokalim disimizi uzulmeyelim. Benimkide en son 35 mm çıkmıştı cnm. Ben artik riskli gebelik dr una kontrol oluyorum ve bugun itibariylede insulinde baslandi.... moralini bozma sakin canim sen zaten risk grubunda degilsin sadece tedbir aliyoruz
Sağol cnm. Bol bol yatış artık.
evet canim hic sorma alelacele asilama bakalim neler olacak
bende geceleri cok korkarim alpi tek basima yatamam ..
aman yarabbim cok güzel bi haber canim bu senin durumunu hayal ediyorum yorucu ama mükemel bi duygu:)
hadi bakalim leyla ablacim bu sefer insallah gelsin bebis
gecmis olsun canim dikkatli kaldir indir yap beline yük verme.
gecmis olsun cani yat dinlen kendini yorma az kaldi insallah sag salim gelecek bebis
insülin mi baslandi canim sekerin yüksek mi cikiyor diyete ragmen
az kaldı diyecektim o kadar söylemeyevallahi oldu üzerine yaklaşık 2 hafta gene bekledi olamadı alışmam çoookk zor oldu benim
hele bekarlıktan sonra eminim daha da kuvvetlenicenben sudan daha kuvvetliyim
benimkide bekledi bi hafta kadar
ercekten cok heyecanli ama bana ters
hele bekarlıktan sonra eminim daha da kuvvetlenicen
Insallah canimm insallahh . Biri gelebilecekmi yanina cnm ? Yemegi sen yapacaksa oturarak yap herseyiEvet cnm evde yatayım biraz. Yemem içmem düzene girer en azından.
Aynen canım kalkmak bize yaramıyor. Bu arada doktor 35mm bile çok iyi demişti. Seninde gayet iyi cnm dediğin gibi az zamanımız kaldı. Sağ salim sonunu görelim inşallah.
Sağol cnm. Bol bol yatış artık.
Sağol cnm
Offf çok fena olacak pinkkk yakacan ortaligidugunum ağustosta insallah
kız pcosluyum adettt nerde kafasına ne zaman eserse benimki hatta ben zorlamazsam hiç gelmiyooomasallahh sonrada adet olmuşsundur ben hic bekletmedim namaz kilip dus aliyosunya ama dus alirken resmen hatim indirdim acicak diye
kız pcosluyum adettt nerde kafasına ne zaman eserse benimki hatta ben zorlamazsam hiç gelmiyooo
bilmem mi kız zaten gene o yüzden bekledi adamcağız. yalnız bişey dicem belki inanmazsınız benim hala acır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?