Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kız pcosluyum adettt nerde kafasına ne zaman eserse benimki hatta ben zorlamazsam hiç gelmiyooo
bilmem mi kız zaten gene o yüzden bekledi adamcağız. yalnız bişey dicem belki inanmazsınız benim hala acır
Benimde acıyo hic acimadigini hatırlamıyorum . Sende mi bekarliktan pcosun cnm bnde öyleyim

Hadi ya:)) bana acilde ki doktor sordu. Su gibi akintin geldi mi hiç diye. Bazen sizinti şeklinde gelebiliyormus. Akinti Da olabiliyormuş.
Bu gebelik işi zor zanaat

Benimde acıyo hic acimadigini hatırlamıyorum . Sende mi bekarliktan pcosun cnm bnde öyleyim
inşallah doğumdan sonra kaybolur acı belki bir bağlantısı vardır kim bilir...
Ben 15 yaşımdan beridir biliyorum canım pcos olduğumu ilk adetimden beridir düzensiz bir de benim evlendikten sonra adet miktarım çok azaldı önceden 7 gün sürerdi dolu dolu artık artık 3-4 gün anca. günde değiştirmesem anca 1 ped dolar.

Durumumuz ayniymis cnm bnde ilk adetimden beri biliyrum pco oldugumu . Ama tabi ozmnlar bisey yapmiyolar gerci simide yapmiyolar dk yazip postaaaa. Bnmde azaldi adet miktarım cnm evlilikle ne kdar alakali bu hormanlar hayret bisey

Kesinlikle katılıyorum yıllarca Alanya da yaşamış biri olarak merkezdeki oteller çok kötü. Ancak Alanya ya 30 dk uzaklıktaki oteller iyi. Gezmek isterseniz kesinlikle Alanya ama konaklama için bir şey diyemicem

Durumumuz ayniymis cnm bnde ilk adetimden beri biliyrum pco oldugumu . Ama tabi ozmnlar bisey yapmiyolar gerci simide yapmiyolar dk yazip postaaaa. Bnmde azaldi adet miktarım cnm evlilikle ne kdar alakali bu hormanlar hayret bisey
maalesef canım pcosluların kaderi bir de bana en başta hep ağır dk yazıyolardı sonradan bir doktora gittim o uyardı kullanma bunlar ağır diye zaten benim bir önceki doktoru bırakma sebebim de oydu adam dedi sana bir ilaç yazıcam 3 ay kullancan bir daha böyle bir sorunun olmucak olursa gel paranı geri al diyodu ee sonuç yine aynı dk bırakınca adet yokk... Valla hormonlar nerde anlıyo böle şeyleri hiç bilmem

Yalan yaa hapi brakimca bir ay idare ediyo sadece kc kere kullandim . . . Dr a bak pzarlamaci gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…