ayy hadiii bakalımdugunum ağustosta insallah
Benimde acıyo hic acimadigini hatırlamıyorumkız pcosluyum adettt nerde kafasına ne zaman eserse benimki hatta ben zorlamazsam hiç gelmiyooo
bilmem mi kız zaten gene o yüzden bekledi adamcağız. yalnız bişey dicem belki inanmazsınız benim hala acır
Offf çok fena olacak pinkkk yakacan ortaligi
benim sanırım çatı darlığından dolayı doktor demişti çatın dar diye halbuki o kadar da kilolu etli butluyum :dbenimde acır rahim geriliğinden dolayı
BEN 12.HAFTADA ALTIMA İŞEMİŞTİM SUYUM GELDİ DİE ACİLE KOŞTUM ACİLDEKİ DOKTOR BANA GÜLDÜ :):):)::):):) 12.HAFTA KAŞIK KADAR SUYUN VAR NE SU GELMESİ DEDİ ALTINA YAPMIŞSINDIR DEDİ AHAHHAHA.CİDDENDE ALTIMA YAPMIŞIM:) O HAFTALARDA MESANE RAHİME ÇOK BASKI YAPIOMUŞ NORMALMİŞ DOKTOR BİDE SON AYLARDA ALTINA YAPACAKSIN SAKIN KORKMA DEDİ:) AHAHHAHAHAHA
ayy hadiii bakalımsıcakk daha da sıcak olacak
Hep ayik gezicenHadi ya:)) bana acilde ki doktor sordu. Su gibi akintin geldi mi hiç diye. Bazen sizinti şeklinde gelebiliyormus. Akinti Da olabiliyormuş.
Bu gebelik işi zor zanaat
inşallah doğumdan sonra kaybolur acı belki bir bağlantısı vardır kim bilir...Benimde acıyo hic acimadigini hatırlamıyorum. Sende mi bekarliktan pcosun cnm bnde öyleyim
Vıcık vıcık iyyy yapacak bisey yokk ta klima alacan yada vantilatör karşısina gececenn...bakalim yazinda yapisiyo be
Durumumuz ayniymis cnm bnde ilk adetimden beri biliyrum pco oldugumu . Ama tabi ozmnlar bisey yapmiyolar gerci simide yapmiyolar dk yazip postaaaa. Bnmde azaldi adet miktarım cnm evlilikle ne kdar alakali bu hormanlar hayret biseyinşallah doğumdan sonra kaybolur acı belki bir bağlantısı vardır kim bilir...
Ben 15 yaşımdan beridir biliyorum canım pcos olduğumu ilk adetimden beridir düzensiz bir de benim evlendikten sonra adet miktarım çok azaldı önceden 7 gün sürerdi dolu dolu artık artık 3-4 gün anca. günde değiştirmesem anca 1 ped dolar.
Herkese mutlu akşamlar kızlaarrr ben gellddiiimmmtabii her zamanki gibi akşam geldim ama siz yoksunuz.
Kusura bakmayın canlarım farkındayım gündüz muhabbetlerinize katılamıyorum ama beni de böyle idare edin,transfere kadar sanırım böyle devam edecek.Sürekli ya misafirim geliyor ya da ben bir yere gidiyorum,bugün halamlarda toplandık,haftasonu da eşimin teyzesinin kızı ve eşi ve onların kızı ve eşi ve çocukları gelecek,şimdiden ne yapsam pişirsem diye hesap kitap işine girdim.
Sizler nasılsınız,geçmişi uzun uzun okuyamadım ama etiketleme ve alıntılara cevap vereyim,lütfen sizlerde neler oldu neler bitti yazın,sakın sizi ihmal ediyorum gibi düşünmeyin canlarım,hepiniz aklımda yüreğimdesiniz
Hayır Ebruşum yok,babam gitmiş sadece ve sonra annem ve abimleride almış,ben orada doğdum ama okul için Türkiyeye göndermiş babam sonra.Zaten daha sonrada temelli dönüş yapmışlar.
Sağol canım,geçti gitti bile,sadece bacağımda derin olmayacak şekilde 2 kesik var o kadar,o da geçer zaten,küçükken badem ve incir ağaçlarının tepesinde az gezinmedim ben alışığım böyle yara berelere birşey olmazİşte temizlik yapayım diye çıkmıştım halıyla beraber sandalye kaydı.
Transfer tarihim hemen adet sonrası canım,ne zaman adet olursam artık,eğer geçen ay aldığım ilaçlar etkilemezse muhtemelen 10 mayıs civarı adet olurum canım.
Amin canım,çok sağol kuzum,Allah razı olsun.
Evet Antalyalıyım,nasıl bir otel istersiniz canım ve hangi aylar için düşünüyorsunuz,ben hem Alanya,hem Belek hem de Side Kumköy tarafındaki otellere gittim ve şunu diyebilirim ki en kaliteli oteller Belek otelleri,kaliteli bir tatil yapmak istiyorsan Belek tarafını tavsiye ederim canım ve otel ismi istersen de bizim sürekli gidip memnun kaldığımız Xanadu Belek Otel var,orayı bir de Limak Atlantisi tavsiye edebilirim.Eğer çok önemli değil dersen Side Kumköy otellerine de bakabilirsin ama bir belek otelleri kadar profosyenel değiller unutma.Alanya otellerini hiçbir şekilde tavsiye etmem.
Sadece otel için gelecekseniz Belek tarafı derim ama yok otel önemli değil biz zaten gezeceğiz otele akşamdan akşama gireceğiz dersen Belek tarafını değil aksine gezme tozma için Alanya tarafını tavsiye ederim.Otel tavsiyesi istersen Alanya içinde isim verebilirim.
Ikiside yok evimizde :)Vıcık vıcık iyyy yapacak bisey yokk ta klima alacan yada vantilatör karşısina gececenn...
Yanacak ortalık çünkü
Ben bennnne yapıyorsunuz kızlar,yakaladım sizi
Kim akrepmiş,bende akrep burcuyum
Bizde vantilatör var fakfakiriz ne yapakIkiside yok evimizde :)
maalesef canım pcosluların kaderiDurumumuz ayniymis cnm bnde ilk adetimden beri biliyrum pco oldugumu . Ama tabi ozmnlar bisey yapmiyolar gerci simide yapmiyolar dk yazip postaaaa. Bnmde azaldi adet miktarım cnm evlilikle ne kdar alakali bu hormanlar hayret bisey
Günaydınn kızlarrr
Bu sabah kahvaltıdan once tartıldım ve hayatımda ılk defa 59 kg gordum
şoklandım
hemen spora fılan baslayıp aldıgım kıloları vermem lazım
Bizde oda yokBizde vantilatör var fakfakiriz ne yapak
Yok canimmm sen kac kilosun gebelikten önce kactin ?59 ne kiz. Ben en son ortaokulda 50 li rakamları gördüm heral:)))
Yalan yaa hapi brakimca bir ay idare ediyo sadece kc kere kullandim . . . Dr a bak pzarlamaci gibi :)maalesef canım pcosluların kaderibir de bana en başta hep ağır dk yazıyolardı sonradan bir doktora gittim o uyardı kullanma bunlar ağır diye zaten benim bir önceki doktoru bırakma sebebim de oydu adam dedi sana bir ilaç yazıcam 3 ay kullancan bir daha böyle bir sorunun olmucak olursa gel paranı geri al diyodu ee sonuç yine aynı dk bırakınca adet yokk... Valla hormonlar nerde anlıyo böle şeyleri hiç bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?