Aferin sana. Yapmayın böyle şeyler. Ben bu şekilde temizlik yaparken hali silkelerken bel fıtığı oldum.aman dikkat .Günaydın kızlarr ben bugün de işe gidemedim çünkü dün kabahat işledimperdeleri fln yıkıyodum düm camları da sildim sanırım biraz yorunca belimi en son balkon yıkarken belim kitlendi iki büklüm kaldım
Biraz erken gülüm ama baska türlü denk getiremedik, malum sonra ramazan geliyor.
Antalyada 1 hafta kalacagiz akabinde 1 hafta istanbulgünesi görmeye gidiyorum
Çok zayifsinizz yaa ne güzellYok canimmm sen kac kilosun gebelikten önce kactin ?
Ben 48 kiloyum oda bu iki senedir 48 öncesi 41dim evlendigimde
Cnm sen kac litre su iciyosun günlükCnm sen yine de ekstra dikkat et kendine. Bol su içmeyi unutma . Bol bol dinlenmeyi ihmal etme.
Ederim gülüm sagol ♥ Su önemli, onu düzene sokmam sart.Cnm sen yine de ekstra dikkat et kendine. Bol su içmeyi unutma . Bol bol dinlenmeyi ihmal etme.
Bende gordum bunu amine gelin
3.aydan sonra su miktarininartirmak cok faydali ebrulim gunluk 3 litre icmek lazm. Ben 3 litre tamamlanincaya kadar yatmıyorum . Erken doğumu onlemede buyuk katkisi varEderim gülüm sagol ♥ Su önemli, onu düzene sokmam sart.
Iki gun yemek yiyemeyeyim hop dusuyorum 45in altina ..Çok zayifsinizz yaa ne güzell
Ben evlendim 10kilo aldım aslında hamilelik için ilaçlar bitkisel kurler aldırdı banaa özellikle baltarcincorekotu,karışımlarr..
Bi kaç gün oldu yürüyüşe başladım
Devamı gelir insaAllah.. Kilo almaya çok müsait bir yapım var zaten
Bende tam onu soracaktim, icmeyince ne gibi seyler olabilir diye? Canim su icmek aklima gelmiyor, susamiyorum3.aydan sonra su miktarininartirmak cok faydali ebrulim gunluk 3 litre icmek lazm. Ben 3 litre tamamlanincaya kadar yatmıyorum . Erken doğumu onlemede buyuk katkisi var
Yaninda sise olursa aklina gelir benim her kosede su sisesi var uyaninca ilk isim su icmek oluyor yoksa kahvalti yapamam walla..Bende tam onu soracaktim, icmeyince ne gibi seyler olabilir diye? Canim su icmek aklima gelmiyor, susamiyorum
Valla genetik bizimki ailecek TOmbis yapimiz varrIki gun yemek yiyemeyeyim hop dusuyorum 45in altina ..
Ben kendimi bildim bileli zayifim zaten
Havalar cok guzel tam yuruyus havasi aksam gunes batmadan esim gelirse bizde yuruyoruz :)
Sen Hatayliydin dimiValla genetik bizimki ailecek TOmbis yapimiz varr
Sağlık açısından iyi olur.. Ama zayıflama artikçok pis kiskanirim
Evet cnm gunde 1 doz insulin basladilar. sabah aclik ve tokluk 1 saat yuksek cikiyor .gece aclik suresi uzun oldugu icin galiba. Eve hemsire gelip anlaticak cok heyecanliyim daha seker olcemeye tam alışamadım igne yapıcam kendimebu gebelik sonunda bende kadin dogum uzm olucam :))
Ayyy aynen yaaa özellikle popolarr yakında ün salacak..Sen Hatayliydin dimi
Burda genetik degil sehirtik herkes tonton
Sise var gülüm, bir ara ne güzel alistirmistim kendimi iciyordum sonra ne olduysa birden suyla aramiza kara kedi girdi :)Yaninda sise olursa aklina gelir benim her kosede su sisesi var uyaninca ilk isim su icmek oluyor yoksa kahvalti yapamam walla..
Sende siseyle gezeceksin bir parca limon at icine onu daha rahat icersin
bizimde sehir disiydi ama biz otelde kaldik ilk gece odayi gorunce zaten kendiliğinden
Kk da ayıp olmaz:))) bu arada geriden geliyorum anlattıysan bu mesajı ciddiye almayinizYok kizz anlatamam bosverr
Zorla iceceksin canin istemiyorsa bile iceceksin kus yine ic :))Sise var gülüm, bir ara ne güzel alistirmistim kendimi iciyordum sonra ne olduysa birden suyla aramiza kara kedi girdi :)
Is yerinde yine zorluyorum kendimi evde daha kötü gözüm görsede canim istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?