Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aferin sana. Yapmayın böyle şeyler. Ben bu şekilde temizlik yaparken hali silkelerken bel fıtığı oldum.aman dikkat .

Yok canimmm sen kac kilosun gebelikten önce kactin ?
Ben 48 kiloyum oda bu iki senedir 48 öncesi 41dim evlendigimde
Çok zayifsinizz yaa ne güzell
Ben evlendim 10kilo aldım aslında hamilelik için ilaçlar bitkisel kurler aldırdı banaa özellikle baltarcincorekotu,karışımlarr..
Bi kaç gün oldu yürüyüşe başladım
Devamı gelir insaAllah.. Kilo almaya çok müsait bir yapım var zaten

Iki gun yemek yiyemeyeyim hop dusuyorum 45in altina ..
Ben kendimi bildim bileli zayifim zaten
Havalar cok guzel tam yuruyus havasi aksam gunes batmadan esim gelirse bizde yuruyoruz :)

3.aydan sonra su miktarininartirmak cok faydali ebrulim gunluk 3 litre icmek lazm. Ben 3 litre tamamlanincaya kadar yatmıyorum . Erken doğumu onlemede buyuk katkisi var
Bende tam onu soracaktim, icmeyince ne gibi seyler olabilir diye? Canim su icmek aklima gelmiyor, susamiyorum

Bende tam onu soracaktim, icmeyince ne gibi seyler olabilir diye? Canim su icmek aklima gelmiyor, susamiyorum
Yaninda sise olursa aklina gelir benim her kosede su sisesi var uyaninca ilk isim su icmek oluyor yoksa kahvalti yapamam walla..
Sende siseyle gezeceksin bir parca limon at icine onu daha rahat icersin

Iki gun yemek yiyemeyeyim hop dusuyorum 45in altina ..
Ben kendimi bildim bileli zayifim zaten
Havalar cok guzel tam yuruyus havasi aksam gunes batmadan esim gelirse bizde yuruyoruz :)
Valla genetik bizimki ailecek TOmbis yapimiz varr

Sağlık açısından iyi olur.. Ama zayıflama artik çok pis kiskanirim

Eve hemsire de mi geliyormuş. İyiymiş hizmette sınır yok . Doktor anlatıyor ya hiç yabancı gelmiyor konuştukları çünkü her şeyi önceden okuyoruz:) diplomasız doktorlar

Yaninda sise olursa aklina gelir benim her kosede su sisesi var uyaninca ilk isim su icmek oluyor yoksa kahvalti yapamam walla..
Sende siseyle gezeceksin bir parca limon at icine onu daha rahat icersin
Sise var gülüm, bir ara ne güzel alistirmistim kendimi iciyordum sonra ne olduysa birden suyla aramiza kara kedi girdi :)
Is yerinde yine zorluyorum kendimi evde daha kötü gözüm görsede canim istemiyor.

Sise var gülüm, bir ara ne güzel alistirmistim kendimi iciyordum sonra ne olduysa birden suyla aramiza kara kedi girdi :)
Is yerinde yine zorluyorum kendimi evde daha kötü gözüm görsede canim istemiyor.
Zorla iceceksin canin istemiyorsa bile iceceksin kus yine ic :))
Onemli su gebelikte ne kadar önemliyse normal hayattada önemli aslinda ..
Siseye yazi yaz bu suyu icmezsem kizim bana kuser beni sevmez de bak nasil iciyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…