naz degilde psikoljik olarak cökmüstümnazli karilar
bende bekarliktan pcoyum alti ay kadar duphaston kullandiktan sonra düzene girmisti benimki dis gebelikten sonra tekrar bozulduBenimde acıyo hic acimadigini hatırlamıyorum. Sende mi bekarliktan pcosun cnm bnde öyleyim
benim esimde senin gibi icmiyor su kiziyorum bende zorla iciriyorum aksamlari bi litre anca oluyor odaBende tam onu soracaktim, icmeyince ne gibi seyler olabilir diye? Canim su icmek aklima gelmiyor, susamiyorum
Bizi gören siz burali degilsiniz galiba diyor anliyorlar hemen gorunusten :))Ayyy aynen yaaa özellikle popolarr yakında ün salacak..
Benim evdeki sloganim sevdiklerinize su icirin oluyor esimde 1 bardak su icmez aklina bile gelmez her ictigimde onada veriyorum da oyle iciyor :-/naz degilde psikoljik olarak cökmüstümgüya ben evlenmeyecektim altima bi araba alip ülkeyi gezecektim amaa iste hersey bi kahveyle basladi
bende bekarliktan pcoyum alti ay kadar duphaston kullandiktan sonra düzene girmisti benimki dis gebelikten sonra tekrar bozuldu
benim esimde senin gibi icmiyor su kiziyorum bende zorla iciriyorum aksamlari bi litre anca oluyor oda
hatayli kadinlarda nasil sisman olmasin anam yemek kültürü adamlarin basli basina kalori üzerine kuruluSen Hatayliydin dimi
Burda genetik degil sehirtik herkes tonton
bu esler hep böyle demekki tam dayaklikBenim evdeki sloganim sevdiklerinize su icirin oluyor esimde 1 bardak su icmez aklina bile gelmez her ictigimde onada veriyorum da oyle iciyor :-/
Biz yasamak icin yiyoruz onlar yemek icin yasiyorhatayli kadinlarda nasil sisman olmasin anam yemek kültürü adamlarin basli basina kalori üzerine kurulu
O dayagin icine Ebruyu da koyalimbu esler hep böyle demekki tam dayaklik
Ya Büsra ne tatlisin sen ya, dedigini uygulayacagim., cok hosuma gitti :)Zorla iceceksin canin istemiyorsa bile iceceksin kus yine ic :))
Onemli su gebelikte ne kadar önemliyse normal hayattada önemli aslinda ..
Siseye yazi yaz bu suyu icmezsem kizim bana kuser beni sevmez de bak nasil iciyorsun
Ah ah ne olacak bizim bu halimiz :)enim esimde senin gibi icmiyor su kiziyorum bende zorla iciriyorum aksamlari bi litre anca oluyor oda
Ellerine saglikO dayagin icine Ebruyu da koyalim
Hergun bir yaziYa Büsra ne tatlisin sen ya, dedigini uygulayacagim., cok hosuma gitti :)
Ah ah ne olacak bizim bu halimiz :)
evet yaa zevk meselesi onlar icin yemek yemekBiz yasamak icin yiyoruz onlar yemek icin yasiyor
Hatayda kilo almazsaniz hic almazsiniz diyor herkes bize
bebis dogsun onuda döverizO dayagin icine Ebruyu da koyalim
alpinin söyledigi yöntem güzel canim dikat edersen olur bu is ben günlük en az iki litre su iciyorumYa Büsra ne tatlisin sen ya, dedigini uygulayacagim., cok hosuma gitti :)
Ah ah ne olacak bizim bu halimiz :)
Canimsin ♥ darisi hayirlisiyla sana insallah BüsramHergun bir yazi
Melegin icin
O yöntemi deneyecegim gülüm, ise yarayacagini umuyorum. Masallah ne güzel iciyorsun, diyet yaparken bende iciyordum da öküz öldü ortaklik bitti :)evet yaa zevk meselesi onlar icin yemek yemek
bebis dogsun onuda döveriz
alpinin söyledigi yöntem güzel canim dikat edersen olur bu is ben günlük en az iki litre su iciyorum
aynen öle o yüzden bıraktım bi de belki hatırlarsın çok moralimi bozmuştu dan dan her şeyi yüzüme vurdu ameliyat olmazsan olmucak diye bence onun derdi başka bişeydi...Yalan yaa hapi brakimca bir ay idare ediyo sadece kc kere kullandim . . . Dr a bak pzarlamaci gibi :)
sende mi takip ediyorsun sare
sen ciddi misin hayatımda hiç öle bi kilo görmedim bende heralde en son ortaokulda 51 kilo flndımYok canimmm sen kac kilosun gebelikten önce kactin ?
Ben 48 kiloyum oda bu iki senedir 48 öncesi 41dim evlendigimde
evet canım ya maalesef öle oldu benim hem bel hem de boyun fıtığım var zaten diken üstündeyim tam oldu bu daAferin sana. Yapmayın böyle şeyler. Ben bu şekilde temizlik yaparken hali silkelerken bel fıtığı oldum.aman dikkat .
benim hayatimin her döneminde su var canim is yerinde dalga gecerler hatta senden su parasinbi fazla alacaz diyeCanimsin ♥ darisi hayirlisiyla sana insallah Büsram
O yöntemi deneyecegim gülüm, ise yarayacagini umuyorum. Masallah ne güzel iciyorsun, diyet yaparken bende iciyordum da öküz öldü ortaklik bitti :)
Masallah canimbenim hayatimin her döneminde su var canim is yerinde dalga gecerler hatta senden su parasinbi fazla alacaz diye
evet canim iste bu faydalari sebebiyle sende icmeye basla aertikMasallah canimsu her seye faydali, insallah hic bir zaman bu aliskanligin degismez.
bende çok su içiyorum ya iki günde 5 lt den fazla içiyorumbenim hayatimin her döneminde su var canim is yerinde dalga gecerler hatta senden su parasinbi fazla alacaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?