Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

naz degilde psikoljik olarak cökmüstüm güya ben evlenmeyecektim altima bi araba alip ülkeyi gezecektim amaa iste hersey bi kahveyle basladi
Benimde acıyo hic acimadigini hatırlamıyorum . Sende mi bekarliktan pcosun cnm bnde öyleyim
bende bekarliktan pcoyum alti ay kadar duphaston kullandiktan sonra düzene girmisti benimki dis gebelikten sonra tekrar bozuldu
benim sloganim
Bende tam onu soracaktim, icmeyince ne gibi seyler olabilir diye? Canim su icmek aklima gelmiyor, susamiyorum
benim esimde senin gibi icmiyor su kiziyorum bende zorla iciriyorum aksamlari bi litre anca oluyor oda

Benim evdeki sloganim sevdiklerinize su icirin oluyor esimde 1 bardak su icmez aklina bile gelmez her ictigimde onada veriyorum da oyle iciyor :-/

Zorla iceceksin canin istemiyorsa bile iceceksin kus yine ic :))
Onemli su gebelikte ne kadar önemliyse normal hayattada önemli aslinda ..
Siseye yazi yaz bu suyu icmezsem kizim bana kuser beni sevmez de bak nasil iciyorsun
Ya Büsra ne tatlisin sen ya, dedigini uygulayacagim., cok hosuma gitti :)
enim esimde senin gibi icmiyor su kiziyorum bende zorla iciriyorum aksamlari bi litre anca oluyor oda
Ah ah ne olacak bizim bu halimiz :)

Biz yasamak icin yiyoruz onlar yemek icin yasiyor
Hatayda kilo almazsaniz hic almazsiniz diyor herkes bize
evet yaa zevk meselesi onlar icin yemek yemek
O dayagin icine Ebruyu da koyalim
bebis dogsun onuda döveriz
Ya Büsra ne tatlisin sen ya, dedigini uygulayacagim., cok hosuma gitti :)

Ah ah ne olacak bizim bu halimiz :)
alpinin söyledigi yöntem güzel canim dikat edersen olur bu is ben günlük en az iki litre su iciyorum

Hergun bir yazi
Melegin icin
Canimsin ♥ darisi hayirlisiyla sana insallah Büsram
evet yaa zevk meselesi onlar icin yemek yemek

bebis dogsun onuda döveriz

alpinin söyledigi yöntem güzel canim dikat edersen olur bu is ben günlük en az iki litre su iciyorum
O yöntemi deneyecegim gülüm, ise yarayacagini umuyorum. Masallah ne güzel iciyorsun, diyet yaparken bende iciyordum da öküz öldü ortaklik bitti :)

Yalan yaa hapi brakimca bir ay idare ediyo sadece kc kere kullandim . . . Dr a bak pzarlamaci gibi :)
aynen öle o yüzden bıraktım bi de belki hatırlarsın çok moralimi bozmuştu dan dan her şeyi yüzüme vurdu ameliyat olmazsan olmucak diye bence onun derdi başka bişeydi...

Canimsin ♥ darisi hayirlisiyla sana insallah Büsram

O yöntemi deneyecegim gülüm, ise yarayacagini umuyorum. Masallah ne güzel iciyorsun, diyet yaparken bende iciyordum da öküz öldü ortaklik bitti :)
benim hayatimin her döneminde su var canim is yerinde dalga gecerler hatta senden su parasinbi fazla alacaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…