Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yok cnm henüz başlamadık. Nerden başlayacağımı nereden ne alacağımı hiç bilmiyorum.elimde bir liste var bayağı detaylı ama içinden çıkamıyorum işin.

İyi yapmışsın cnm.
Benim arada takip ettiğim biri var.pembekurdeleli belki duymuşsunuzdur. pink love @Saadetim33 ve tabi diğer kızlar. İçi sıkılan herkesin bir kerede olsa bakmasını isterim.
Ben bugün gördüklerim ve okuduklarimdan sonra bir kez daha bugünkü halime şükrettim.

Evet yaa biliyorum o kadını kanseri yenen di mi

Leylacım vardır bunda da bir hayır üzülme
Belki mayıs ayında kendiliğinden gelir bebişin, stres yapma sen yeter ki.

Hayırlısı olsun canım.
Önümüzdeki maçlara bakalım
Rabbim en güzel zamanda nasip etsin

Hakkında hayırlısı abla kendiliğinden gelir bebisin tedavisiz insaAllah üzülmek yok..
Aslinda Biliyorum biraz üzülüyorsun sonra geciveriyor ama. Önümüzdeki maçlara hazırlanmak lazim

LeYLa_21
Nasılsın ne yaptın canom testi
netim çok az giremedim..
sevgilerimle herkese..

♡♡♡
Sağolun kızlar. Hayırlısı böyle demekki.önümüze bakacaz.

Canim benim ben de bulabilirsem takibe alirim seni simdik.. hayirli olsun yeni sayfan ben de hep dusundum yapmayi boyle biseu ama cesaret edemedim simdilik.. insallah guzel haberler de verirsin sayfanda kuzum..

Amiin amin kuzum daima dua daima inanc Rabbim nasip edecek hayirli zamanda inaniyorum ki.. ♡♡♡
Kızlar bakın neler gelmiş

Yönetime sevgilerimi iletiyorum sıkılmıstık yenilik iyi oldu
bu gelenler de cok guzelmis yaa hakket yenilik sartti hani sunlar ne seker

Oh ne guzel esin yanindaa kiziniz var sagliklisiniz tabiki sukur ablacim Rabbim huzurunuzu daim etsin insallah..

Mutlaka bakacağım canım.. İyi geldi yazmak inşallah güzel haberlerde duyurabilirim...

Saol ablacım iyi geldi yazmak umarım güzel haberleri verdiğim günler de yaklaşacak onların da takibini yapacağım...

Evet yaa biliyorum o kadını kanseri yenen di mi
Evet cnm daha önce 2 kez yenmiş ve hamile kalmış. Ancak iki üç gün önce tekrar nuksetmis galiba. Bebeği daha 3 aylık bile değil. Gebelik süresinde karşımıza çıkan belki ufak belki de bizim gözümüzde büyük olan sorunlar karşısında nasıl kendimizi bıraktığımızı uzdugumuzu görüyorum. Hiç gerek yok strese . Hiç.

Aynen canım yaa bende okudum hayat hikayesini Rabbim yardımcısı olsun bizimki neyki di mi..
Herşeyin başı saglik..
İstemeye geldiklerinde damadı almış kızın babası bir şartla çocuğunuz olmayabilir kabuk edersen oğlan hersye raziyim demiş..
Ama kız hamile kalmış suann bebeği varr..nişandan sonraki gün meme kanseri olduğunu öğrenmiş oğlan hemen düğünü istemiş yoksa bi sene bekliceklermiss..
Çok duygulandim amazon kadınlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…