- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Teşekkürler canım :) sanırım gördüm seni bir şey diyeceğim ayrıca senin şimdiki soyadın benim kızlık soyadım sanırım tesadüfe bakkk
Aynen şaşırdım tesadüfe:) iyi geceler canımGüzel bi tesadüf olmus sankim deee kuzum :)
Hayirli gecelerr ♡♡
Aynen şaşırdım tesadüfe:) iyi geceler canım
İnşallah Ebru'm, Rabbim hayırlısıyla nasip etsinİnşallah canım... O günler de gelecek umarım...Belki ben de bebiş hazırlıklarımı paylaşacağım devamında...
O zaman söyledikleri tamamen sallama :) ilk duyduğumda aslında bende atıyor bunlar diye düşündüm sonra bende öyle olunca inandım gibi :)))Seyirmeleri sayarsak 12 cnm ama 16 17 de tek tuk hissetmeye baslamistim. Bazisi öyle diyoda cnm bebekler 7.haftada harekete basliyor ilk hareketi hissetmek anne vuducu ile ilgili birazda masalah cnm eltin kac aylik oldu
Yok kuzum bir topik açılmıştı istediğiniz emojileri ekleyin diye, sağolsun Vesonda beni haberdar etti, aklıma gelenleri ekledim. Herkesin eklediklerinden bir karma oluşturmuşlar :)Senmi getirdin bu guzelleri :)) bendede var şaşırdım
Onu zaten biliyodum da soyadı baya şaşırttı:)Allah rahatlık versin kuzum.. insallah guzel haberler verirken de yasarız boyle guzel anlar birliktee :) hem adaşız da sankim :)
Örgü vs ör gülüm güzel olur.mesela battaniye ör hem uzun sürer vakit geçer.Evet cnm evdeyim artık. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum kendimi kitap okumaya verdim şimdilik.
Kuzum çok merak ettim ama topiği bulamadım linki atar mısın zahmet olmasaİyi yapmışsın cnm.
Benim arada takip ettiğim biri var.pembekurdeleli belki duymuşsunuzdur. @pink love M M_atruska ve tabi diğer kızlar. İçi sıkılan herkesin bir kerede olsa bakmasını isterim.
Ben bugün gördüklerim ve okuduklarimdan sonra bir kez daha bugünkü halime şükrettim.
Abliş Rabbim nasip eder inşallah en kısa zamanda.demek bebiş nazlanıyor Rabbim gönlünden geçenin en güzelini nasip etsin insallahSağolun kızlar. Hayırlısı böyle demekki.önümüze bakacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?