Kuzum çok merak ettim ama topiği bulamadım linki atar mısın zahmet olmasa
Kuzum pardon ben kk da sandım :)Cnm instagram da baktın değil mi.
Amin gülüm ♥ inşallah...Abliş Rabbim nasip eder inşallah en kısa zamanda.demek bebiş nazlanıyor Rabbim gönlünden geçenin en güzelini nasip etsin insallah
Cnm beni oyle seyler daha olumsuz etkiliyor. O yüzden uzak kalmaya calisiyorum olumsuzluklardan . Bu arada cnm inanki iki gunde hallediliyor sadece 2magaza ile isimi hallettim
Masallah cnm oda büyümüş. Allah herkesin yavrusunu kucagina almayi nasip etsin aminnn. Hehehehe guzel bir karisim olmuss ohh:)Hayırlı pazarlar
İnşallah Ebru'm, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
O zaman söyledikleri tamamen sallama :) ilk duyduğumda aslında bende atıyor bunlar diye düşündüm sonra bende öyle olunca inandım gibi :)))
Eltimle aramızda 1 hafta var pinkim, 22 haftalık Allah'ın izniyle.
Yok kuzum bir topik açılmıştı istediğiniz emojileri ekleyin diye, sağolsun Vesonda beni haberdar etti, aklıma gelenleri ekledim. Herkesin eklediklerinden bir karma oluşturmuşlar :)
Cnm beni oyle seyler daha olumsuz etkiliyor. O yüzden uzak kalmaya calisiyorum olumsuzluklardan . Bu arada cnm inanki iki gunde hallediliyor sadece 2magaza ile isimi hallettimstrese girme
Amin canimmmDoğru diyorsun cnm insan üzülüyor. Rabbim şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun.
Allah razı olsun pinkim, Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah.Masallah cnm oda büyümüş. Allah herkesin yavrusunu kucagina almayi nasip etsin aminnn. Hehehehe guzel bir karisim olmuss ohh:)
merhaba kızlar nasılsınız bugün neden kimsecikler yok
Aminnn ebrulimmmGünaydın kızlar
Allah razı olsun pinkim, Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah.
yok cnm hiçbizararı yok spermin hızlıca yumurtaya ulaşmasını sağlıyor spermi koruyucuetkisi var evet pahalı bayağ 140 tl felandı sanırım ben aldığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?