Yeni dua kismini cevaplayayim ebru yok 3 hafta izne cikiyor.. sanirim o dönene kadar baslamayiz yeni duaya hem takip acisindan hemde bu aralar cok kisinin yogunlugu var ..Slm kızlar nasılsınız.yarın miraç kandili akşam okunacak bir dua var mı yada nasıl bir program yapacaksınız :?
Bide yeni duaya ne zaman geçerz
Slm kızlar nasılsınız.yarın miraç kandili akşam okunacak bir dua var mı yada nasıl bir program yapacaksınız :?
Bide yeni duaya ne zaman geçerz
Sağol alpim.sen nasılsınYeni dua kismini cevaplayayim ebru yok 3 hafta izne cikiyor.. sanirim o dönene kadar baslamayiz yeni duaya hem takip acisindan hemde bu aralar cok kisinin yogunlugu var ..
Kaza namazı vs de kılsak olur mu canim
Iyiyim canim Sen nasilsinizSağol alpim.sen nasılsın
Olmaz mi cok guzel olur ben buna denk geldim gorunce yollayayim dedim bol bol kaza namazi kil yasin oku ..Kaza namazı vs de kılsak olur mu canim
Allah razı olsun Büşram, Amin inşallaha sizlere de nasip olsun hayırlısıylaSelammm Herkeslere
E-brulim biraz gec oldu ama duami bitirdim..
Rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Bizlerede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin en kisa sürede .. Amin
İyiyim şükür gülüm, hazırlıklarla uğraşıyorum. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?Aminnn ebrulimmm. Sen nasilsin
İyiyim kuzum uzanmakla geçiyor şükür :)Iyiyim canim Sen nasilsiniz
Kolay gelsin canimm. Gel tr azcik yakinlasalim :). Bende iyiyim cnm cok şükür . Birazdan yaticam bi gireyim dedim.Allah razı olsun Büşram, Amin inşallaha sizlere de nasip olsun hayırlısıyla
İyiyim şükür gülüm, hazırlıklarla uğraşıyorum. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
alpimmm eneeee bu kim kız:) takip edeyim bende
En azından aynı havayı soluyalım değil mi pinkim :)Kolay gelsin canimm. Gel tr azcik yakinlasalim :). Bende iyiyim cnm cok şükür . Birazdan yaticam bi gireyim dedim.
günaydınnn kızlarrrr
alpimmm eneeee bu kim kız:) takip edeyim bende
EbettGünaydın canlarım, hayırlı bol dualı kandiller
En azından aynı havayı soluyalım değil mi pinkim :)
eksikler var cnm genelde bebek bakım ürünlei banyo mazlemeleri ile ilgili kıyafet kısmını hallettik çok şükür sen ne yaptın?Amine gelin diye yanılmıyorsam. Sema sen başladın mı alışverişe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?