Bi kaç gündür durgun buralar nazar mı değdi ne anlamadım.hayirli kandiller kizlar gioremedim ne zamandir nasilsiniz
iyiym canim sagol nöbetten ciktim eve zor geldim 5 günde 3. nöbet bu artik dayanacak hal kalmadi bende.. tedavi bu ay iptal canim yumurtalar ilaca iyi cevap vermediBi kaç gündür durgun buralar nazar mı değdi ne anlamadım.
Ben iyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsun tedavi nasıl gidiyor
Allah yardımcın olsun canım yaa zor iss kaç gün tatil yapacan ya şimdi :)iyiym canim sagol nöbetten ciktim eve zor geldim 5 günde 3. nöbet bu artik dayanacak hal kalmadi bende.. tedavi bu ay iptal canim yumurtalar ilaca iyi cevap vermedi
amin canim insallah.. iki gün evdeyim canim sonra gene nöbetAllah yardımcın olsun canım yaa zor iss kaç gün tatil yapacan ya şimdi :)
Hayırlısı canım tedavisiz gelir insaAllah hiç beklemediğin bir anda
canim adet gelirse eger mayisin 21i olmasi lazim tabi pcodan gelmeyedebilir. hesaplayinca asilama zamani evet haziranin basina denk gelir haklisin..Gunaydin .. Hayirli Kandiller Herkese..
Rabbim dualarinizi Kabul etsin ..
Saye- diger ay ramazandan once olmuyor mu ramazanda sonucu ögrenmis oluyorsun sanirim..
Yada ben karistiriyorum :) Benimde Ramazan sonuna kalir ikinci asilama sanirimSonucu ögrenmedim ama umutsuzum sivilcelerim cikti ates dustu :-/
Cnm herseyde bir hayir vardir . Ama keske igne verseydi sonucta sen ona durumunu anlattin. Belkide kendiliğinden gelir canim hayirlisi olsun hakkinda . Üzgün müsüncanim adet gelirse eger mayisin 21i olmasi lazim tabi pcodan gelmeyedebilir. hesaplayinca asilama zamani evet haziranin basina denk gelir haklisin..
canim sen ne zaman test yapacaktin umudunu yitirme Allah büyük .. benim yumurtalar klomenle büyümemis hic ayni kalmislar dr igneden baskasi olmaz dedi. ama ben kendi druma gidecegim insallah artik bu adama tavsiye üstüne gitmistim biliyorsun ama hic hoslanmadim
Bu ay yetisir belki gelsin bi adet belkide gelmezcanim adet gelirse eger mayisin 21i olmasi lazim tabi pcodan gelmeyedebilir. hesaplayinca asilama zamani evet haziranin basina denk gelir haklisin..
canim sen ne zaman test yapacaktin umudunu yitirme Allah büyük .. benim yumurtalar klomenle büyümemis hic ayni kalmislar dr igneden baskasi olmaz dedi. ama ben kendi druma gidecegim insallah artik bu adama tavsiye üstüne gitmistim biliyorsun ama hic hoslanmadim
Kuzum inşallah tedavisiz gelir mucizen.belkide bebiş ramazan ayını bekliyordurkizlar benim asilama iptal oldu yumurtalar klomene iyi cevap vermedigi icin artik bidaha ki aya bakacaz o zamanda ramazan geliyor ben ara veririm herhalde
eksikler var cnm genelde bebek bakım ürünlei banyo mazlemeleri ile ilgili kıyafet kısmını hallettik çok şükür sen ne yaptın?
Bizde hafta sonu düğüne gidiyoruz orda çalışma yapamam kaynana evi uğurlu geliyor ama...her ihtimale karşı ovulasyon testlerimi yanıma alayım..nolur nolmaz..fırsat olursa değerlendiririz belki...kizlar benim asilama iptal oldu yumurtalar klomene iyi cevap vermedigi icin artik bidaha ki aya bakacaz o zamanda ramazan geliyor ben ara veririm herhalde
canim adet gelirse eger mayisin 21i olmasi lazim tabi pcodan gelmeyedebilir. hesaplayinca asilama zamani evet haziranin basina denk gelir haklisin..
pinkim hayirli kandiller canim.. evet durumu biliyordu canim ama biliyorsun üni hastanesi adam seni yarim kulak dinliyor.. üzgün degilim canim Allah büyük belkide tedavisiz oluverir ...Cnm herseyde bir hayir vardir . Ama keske igne verseydi sonucta sen ona durumunu anlattin. Belkide kendiliğinden gelir canim hayirlisi olsun hakkinda . Üzgün müsün
evet alpim belkide gelmez insallah seninkide benimkide... imtihanimiz zor ama insallah sonucu hayirli saglikli evlat olur canim. asilamami gene kendi druma yaptiracagim ilgisi alakasi pozitifligiyle cok iyi.. zaten bu adama muayene olunca canim SIKILDi biraz ona ihanet etmis gibi hissettim:)Bu ay yetisir belki gelsin bi adet belkide gelmez
Cuma gunu adet olmazsam test yaparim canim hakkimizda hayirlisi artik ..
Ben klomene cvp verecegini hic dusunmemistim doktor heyecan yapinca bizde seninle heycanlandik :)
Iyi yaparsin git doktoruna ikinci asilamayi yaptir Rabbim buyuk demekki bizim sinavimiz bitmemis :-/
insallah saadetim insallah hamislerden bol dua bekliyoruzKuzum inşallah tedavisiz gelir mucizen.belkide bebiş ramazan ayını bekliyordur
leyla ablamm sanada yazamadim yaa asilama negatif oldu ama biz pozitif olalim insallah olacak gelecek bu bebisler..Bizde hafta sonu düğüne gidiyoruz orda çalışma yapamam kaynana evi uğurlu geliyor ama...her ihtimale karşı ovulasyon testlerimi yanıma alayım..nolur nolmaz..fırsat olursa değerlendiririz belki...
canim yok ben pcoyum mümkün degil ilacsiz hic yumurtam olmadi hatta ignesiz .. klomenden umudum yoktu ama yumurtalarda gelisme var deyince acaba mi demistim canimCanim ilaç kullanmadığınız zamanlarda yumurta büyüyor mu klomen her ihtimale karşı mı verdi. Benimde geçen yıl klomenle zorla 1 yumurta büyütüyordük. Klomen çok da etkili değil bence. Sen canını sıkma. 4 ay kullandım klomenı bir halt olmadı.
pinkim hayirli kandiller canim.. evet durumu biliyordu canim ama biliyorsun üni hastanesi adam seni yarim kulak dinliyor.. üzgün degilim canim Allah büyük belkide tedavisiz oluverir ...
evet alpim belkide gelmez insallah seninkide benimkide... imtihanimiz zor ama insallah sonucu hayirli saglikli evlat olur canim. asilamami gene kendi druma yaptiracagim ilgisi alakasi pozitifligiyle cok iyi.. zaten bu adama muayene olunca canim SIKILDi biraz ona ihanet etmis gibi hissettim:)
insallah saadetim insallah hamislerden bol dua bekliyoruzöpüyorum bebisini seni
leyla ablamm sanada yazamadim yaa asilama negatif oldu ama biz pozitif olalim insallah olacak gelecek bu bebisler..
canim yok ben pcoyum mümkün degil ilacsiz hic yumurtam olmadi hatta ignesiz .. klomenden umudum yoktu ama yumurtalarda gelisme var deyince acaba mi demistim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?