Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bende aşılama yaptirdigimda sivilce çıkmıştı vee ellerim ayaklarim buz kesmisti.. Onları kafana hiç takmaa belirti arama.. İnsaAllah güzel haberler vereceksin su güzel günde duysun sesimizi Rabbim ..amin

Bizde hafta sonu düğüne gidiyoruz orda çalışma yapamam kaynana evi uğurlu geliyor ama...her ihtimale karşı ovulasyon testlerimi yanıma alayım..nolur nolmaz..fırsat olursa değerlendiririz belki...
Ooo kaynanada calismaa hadi bakalım insaAllah uğurlu gelir

Bende aşılama yaptirdigimda sivilce çıkmıştı vee ellerim ayaklarim buz kesmisti.. Onları kafana hiç takmaa belirti arama.. İnsaAllah güzel haberler vereceksin su güzel günde duysun sesimizi Rabbim ..amin
Belirti aramiyorum canim inanki unuttum asilama yaptirdigimi o derece sakinim ..
Sivilceler cikinca sadece olmadi geliyor adet diye gecirdim icimden..
Hayirlisi hakkimizda rabbimin ol demesi lazim adet olup gebe olanlar bile var
Aminn canim aminn..

sağol gülüm düşünmen yeter...hayırlısı olsun ne edelim buda bizim imhitanımız sonuçta..Rabbim sonunu hayr eylesin...
Ooo kaynanada calismaa hadi bakalım insaAllah uğurlu gelir
fırsat bulabilirsek o kalabalıktan...püfffffffffff..o konularda hiç şansım yoktur canım ya...bahtsız bedeviyim resmen

artik bi firsatini buluverin leylos

Off bilemedim şimdi.düğün var diyorsun kalabalık diyorsun vee çocuk diyorsun..
Çok ışık görünmüyor gibi..
Ama seven insan elbet bir yol bulur diyorum bende...şaka şaka cocuk fikrini at ablamm sadece zevkinee yapp bence.. Bir an geliyor zaten oda

Herkesin Kandili mübarek olsun canlarımRabbim gönlünüzden geçenleri versin.3 gündür gelemiyordum kusuruma bakmayın,misafirlerim vardı o yüzden giremedim doğrudürüst.Herkes nasıl,gelişmeler nasıl,geçmişe dönüp okumayaca çalışacağım ama 3 gün birikmiş

İnşaallah güzel haberlerle karşılaşırım.

Bizlerde senin güzel haberlerini böyle heyecanla bekleyecez inşallah serapcım.kalbi temiz, gönlü güzel arkadaşım benim
Sağol canım benim,geçmişi okudum şimdi olmamış sanırım Leyloşum,üzülme olurmu ,evladına sımsıkı sarıl,inşaallah bu ay olur canım benim

O zaman Belek otelleri derim canım ama fiyatlar pahalı haklısın,ne yaptın peki karar verebildiniz mi?

Evet canım turistlerle konuşacak kadar biliyorum ama süper değil.
Tamam çıkmam Ebruşum ama haftasonu misafirler vardı,sen asıl o zaman görseydin beni,bir elim yemekte,bir bacağım sandalye üstlerinde...

kizlar benim asilama iptal oldu yumurtalar klomene iyi cevap vermedigi icin artik bidaha ki aya bakacaz o zamanda ramazan geliyor ben ara veririm herhalde
Canım benim hayırlısı olsun,biraz kafan ve vücudun dinlensin,belki kendiliğinden geliveriri bizim yaramaz

Alpiciğim henüz sonucun belli olmamış canım,Leyloşu ve senin sonucunu çok merak ediyorsum ama bu belirtileri hamile değilim gibi düşünme,hiç belli olmaz,inşaallah hayırlı haberlerini alacağız canım benim.Sen tavuk olmaya devam et,yerini sıcak tut

Kandil günü yüzünü gösterdi benim yumurtalar civciv olamadi kirildi
Test heyecanini bile yasatmadi düne kadar belki demistim de sivilceler ates yine yaniltmadi sagolsun ..
Rabbimden hayirlisini diledim demekki hayirlisi buymus :-/

Canım Alpim çok üzüldüm inan banahayırlısı canım,Rabbimin vardır bir bildiği,belki hayırlısı böyledir.Ne olur üzülmemeye çalış ve önüne umutla bakmaya devam et,herşey güzel olacak inşallah.Canım çok sıkılıyor benim böyle haberlere ya,offf

Son düzenleme:
Alpimm canimm çok üzüldüm yaa içinde bir umut vardı hayırlısı buymuss üzülme diyecem ama üzüleceksin biliyorum...
Önümüzdeki maçlara bakalım insaAllah..
Direk ikinci tedaviye baslican mi kuzum

Üzülmeyecegim Aglamayacagim dedim bir foto gördüm basladi yaslar süzülmeye
Napalim hayirlisi cidden gucumde kalmadi artik isyan etmiyorum ama cevremdeki herkes hamile ben niye diyorum ne eksigim var diyorum aman üfff

Alpimm canimm çok üzüldüm yaa içinde bir umut vardı hayırlısı buymuss üzülme diyecem ama üzüleceksin biliyorum...
Önümüzdeki maçlara bakalım insaAllah..
Direk ikinci tedaviye baslican mi kuzum
Çok isterdim hemen ikinciye baslamayi ara vermeyi hic istemem ama sansima esim egitime gidiyor bu ay komple gitti biz bile degerlendiremiyoruz bu ayi
Yumurtlama gunleri güme gitti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…