insallah canim bekleyecez artik vakti zamaniniAnladim cnm bende de pco ya yatkınlık vardı. İğne daha iyi. Dur bakalım belki sürprizler gelir hiçbir şeye gerek kalmaz Allahin izniyle.
Bende aşılama yaptirdigimda sivilce çıkmıştı vee ellerim ayaklarim buz kesmisti.. Onları kafana hiç takmaa belirti arama.. İnsaAllah güzel haberler vereceksin su güzel günde duysun sesimizi Rabbim ..aminGunaydin .. Hayirli Kandiller Herkese..
Rabbim dualarinizi Kabul etsin ..
Saye- diger ay ramazandan once olmuyor mu ramazanda sonucu ögrenmis oluyorsun sanirim..
Yada ben karistiriyorum :) Benimde Ramazan sonuna kalir ikinci asilama sanirimSonucu ögrenmedim ama umutsuzum sivilcelerim cikti ates dustu :-/
Ooo kaynanada calismaa hadi bakalım insaAllah uğurlu gelirBizde hafta sonu düğüne gidiyoruz orda çalışma yapamam kaynana evi uğurlu geliyor ama...her ihtimale karşı ovulasyon testlerimi yanıma alayım..nolur nolmaz..fırsat olursa değerlendiririz belki...
Belirti aramiyorum canim inanki unuttum asilama yaptirdigimi o derece sakinim ..Bende aşılama yaptirdigimda sivilce çıkmıştı vee ellerim ayaklarim buz kesmisti.. Onları kafana hiç takmaa belirti arama.. İnsaAllah güzel haberler vereceksin su güzel günde duysun sesimizi Rabbim ..amin
sağol gülüm düşünmen yeter...hayırlısı olsun ne edelim buda bizim imhitanımız sonuçta..Rabbim sonunu hayr eylesin...pinkim hayirli kandiller canim.. evet durumu biliyordu canim ama biliyorsun üni hastanesi adam seni yarim kulak dinliyor.. üzgün degilim canim Allah büyük belkide tedavisiz oluverir ...
evet alpim belkide gelmez insallah seninkide benimkide... imtihanimiz zor ama insallah sonucu hayirli saglikli evlat olur canim. asilamami gene kendi druma yaptiracagim ilgisi alakasi pozitifligiyle cok iyi.. zaten bu adama muayene olunca canim SIKILDi biraz ona ihanet etmis gibi hissettim:)
insallah saadetim insallah hamislerden bol dua bekliyoruzöpüyorum bebisini seni
leyla ablamm sanada yazamadim yaa asilama negatif oldu ama biz pozitif olalim insallah olacak gelecek bu bebisler..
canim yok ben pcoyum mümkün degil ilacsiz hic yumurtam olmadi hatta ignesiz .. klomenden umudum yoktu ama yumurtalarda gelisme var deyince acaba mi demistim canim
fırsat bulabilirsek o kalabalıktan...püfffffffffff..o konularda hiç şansım yoktur canım ya...bahtsız bedeviyim resmenOoo kaynanada calismaa hadi bakalım insaAllah uğurlu gelir
artik bi firsatini buluverin leylossağol gülüm düşünmen yeter...hayırlısı olsun ne edelim buda bizim imhitanımız sonuçta..Rabbim sonunu hayr eylesin...
fırsat bulabilirsek o kalabalıktan...püfffffffffff..o konularda hiç şansım yoktur canım ya...bahtsız bedeviyim resmen
Off bilemedim şimdi.düğün var diyorsun kalabalık diyorsun vee çocuk diyorsun..sağol gülüm düşünmen yeter...hayırlısı olsun ne edelim buda bizim imhitanımız sonuçta..Rabbim sonunu hayr eylesin...
fırsat bulabilirsek o kalabalıktan...püfffffffffff..o konularda hiç şansım yoktur canım ya...bahtsız bedeviyim resmen
Sağol canım benim,geçmişi okudum şimdi olmamış sanırım Leyloşum,üzülme olurmu ,evladına sımsıkı sarıl,inşaallah bu ay olur canım benimBizlerde senin güzel haberlerini böyle heyecanla bekleyecez inşallah serapcım.kalbi temiz, gönlü güzel arkadaşım benim
O zaman Belek otelleri derim canım ama fiyatlar pahalı haklısın,ne yaptın peki karar verebildiniz mi?Günaydın canım
bız cocuktan oturu malesef gezemıyoruz tozamıyoruz o sebeble otelden cıktıgımız zamanlar sayılıdır bızım ıcın . Belek tarafına bakıyorum aklımda olan alva donna ama gecen sene gıttımız bellıs deluxe'te cok guzeldı . aıle odalarında kalıyoruz kendı havuzu olan ama bu sene erken rez. kacırdık fıyatlar almıs basını gıtmıs gıbı duruyor.
senın dedıgın otele hemen bakacagım sımdı
Evet canım turistlerle konuşacak kadar biliyorum ama süper değil.Hayirli cumalar canlarim ♥
Almanca biliyormusun peki ablacim?
Bundan sonra öyle sandalye tepelerine cikma sen yinede :)
Hayirlisi olsun ablam, az kalmis heyecan artiyor :)
Bu arada sen antalyanin neresindesin abla? Haftaya bizde antalyadayiz, yagmur yagacakmis
Cok gecmis olsun caniminsallah cabuk gecer
Canım benim hayırlısı olsun,biraz kafan ve vücudun dinlensin,belki kendiliğinden geliveriri bizim yaramazkizlar benim asilama iptal oldu yumurtalar klomene iyi cevap vermedigi icin artik bidaha ki aya bakacaz o zamanda ramazan geliyor ben ara veririm herhalde
Alpiciğim henüz sonucun belli olmamış canım,Leyloşu ve senin sonucunu çok merak ediyorsum ama bu belirtileri hamile değilim gibi düşünme,hiç belli olmaz,inşaallah hayırlı haberlerini alacağız canım benim.Gunaydin .. Hayirli Kandiller Herkese..
Rabbim dualarinizi Kabul etsin ..
Saye- diger ay ramazandan once olmuyor mu ramazanda sonucu ögrenmis oluyorsun sanirim..
Yada ben karistiriyorum :) Benimde Ramazan sonuna kalir ikinci asilama sanirimSonucu ögrenmedim ama umutsuzum sivilcelerim cikti ates dustu :-/
Kandil günü yüzünü gösterdi benim yumurtalar civciv olamadi kirildiSağol canım benim,geçmişi okudum şimdi olmamış sanırım Leyloşum,üzülme olurmu ,evladına sımsıkı sarıl,inşaallah bu ay olur canım benim
O zaman Belek otelleri derim canım ama fiyatlar pahalı haklısın,ne yaptın peki karar verebildiniz mi?
Evet canım turistlerle konuşacak kadar biliyorum ama süper değil.
Tamam çıkmam Ebruşum ama haftasonu misafirler vardı,sen asıl o zaman görseydin beni,bir elim yemekte,bir bacağım sandalye üstlerinde...
Canım benim hayırlısı olsun,biraz kafan ve vücudun dinlensin,belki kendiliğinden geliveriri bizim yaramaz
Alpiciğim henüz sonucun belli olmamış canım,Leyloşu ve senin sonucunu çok merak ediyorsum ama bu belirtileri hamile değilim gibi düşünme,hiç belli olmaz,inşaallah hayırlı haberlerini alacağız canım benim.Sen tavuk olmaya devam et,yerini sıcak tut
Canım Alpim çok üzüldüm inan banaKandil günü yüzünü gösterdi benim yumurtalar civciv olamadi kirildi
Test heyecanini bile yasatmadi düne kadar belki demistim de sivilceler ates yine yaniltmadi sagolsun ..
Rabbimden hayirlisini diledim demekki hayirlisi buymus :-/
Alpimm canimm çok üzüldüm yaa içinde bir umut vardı hayırlısı buymuss üzülme diyecem ama üzüleceksin biliyorum...Kandil günü yüzünü gösterdi benim yumurtalar civciv olamadi kirildi
Test heyecanini bile yasatmadi düne kadar belki demistim de sivilceler ates yine yaniltmadi sagolsun ..
Rabbimden hayirlisini diledim demekki hayirlisi buymus :-/
Üzülmeyecegim Aglamayacagim dedim bir foto gördüm basladi yaslar süzülmeyeCanım Alpim çok üzüldüm inan banahayırlısı canım,Rabbimin vardır bir bildiği,belki hayırlısı böyledir.Ne olur üzülmemeye çalış ve önüne umutla bakmaya devam et,herşey güzel olacak inşallah.Canım çok sıkılıyor böyle benim haberlere ya,offf
Çok isterdim hemen ikinciye baslamayi ara vermeyi hic istemem ama sansima esim egitime gidiyor bu ay komple gitti biz bile degerlendiremiyoruz bu ayiAlpimm canimm çok üzüldüm yaa içinde bir umut vardı hayırlısı buymuss üzülme diyecem ama üzüleceksin biliyorum...
Önümüzdeki maçlara bakalım insaAllah..
Direk ikinci tedaviye baslican mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?