Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çok isterdim hemen ikinciye baslamayi ara vermeyi hic istemem ama sansima esim egitime gidiyor bu ay komple gitti biz bile degerlendiremiyoruz bu ayi
Yumurtlama gunleri güme gitti ..
Yaa hayırlısı kuzum hicc canını sıkma bakk kaç ay bekledin tedaviyi..
Bak bana ben daha baslayamadim..
Benim progesteron testim düşük çıkmıştı onu tekrarlicam bu ay yine bir testt yani..
Bakalım adetle başlanacak insaAllah

Al_pi Canım veren de O alan da O...
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah..
Bu kandil gecesi gönülden dua ediyorum
hepimiz için..
Yağmur yağıyo şu an şehrime..
Rabbim ne veriyosa HAYIRLISINI versin. .
Canım gönlü güzel arkadaşım benim sen ne yaptın oldun mi adet falan kan testi yaptırdın mi

Canım gönlü güzel arkadaşım benim sen ne yaptın oldun mi adet falan kan testi yaptırdın mi
Olmadım canım benim ama ben o lekelenmeleri adete yoruyorum..
Evet kan testi yaptırdım, negatif..
Hayırlısı inşallah, bir vakti saati vardır illa ki.
Sen nasılsın, rahim filminden sonra hamile kalan çok..
Rabbim nasip etsin . .

Hakkimizda Hayirlisi olsun canim ..
Hepimiz icin :-/

Belki geç döllenme falandır yaa.. İki gün mu sürüyor ki adetin..
Ben rahim filminden sonra 6gun lekelenmem gelmişti çok şükür bitti..doktora gittim olabilir oyle lekelenmeler dedi..Progesteron testini tekrar istedi doktor düşük çıkmış dedi.. Onu tekrarlicam Bakalım insaAllah baslayacaz tedaviye bir aksilik olmazsa 6ay oldu bir baslayamadik hayırlısı bakalım...

Nasip canım yok güzelim idrar testi filan yaptım hep.
Rabbim sağlıkla nasip etsin, bir başlayın bakalım
Güzel haberlerini alırız inşallah buradan..
=)

Amin canim insallah ..
Moralini bozma canım, bir zamanı var emin ol..
Ve o zamanı ayarlayan öyle güzel ayarlıyor ki..
Hiç ummadığın bir anda geliyor mucizen..
Benim de oğlum da öyle olmuştu..
Bak Mayıs geldi, benim normal seyrinde gitseydi
doğum yapacağım aydı MAYIS..

Hic diyecek sözüm yok

Aynen canim ozeldeki bile alel acele dinleyip bakiyo. Herseyden onemlisi sevdigin güvendiğin bi dr a gitmek cnm. Allah ol derde ne olmaz ki canim bakalimm hayirlisi. Hatirliyomusun ammesi yavruaunun yumurtasi geliismemisti ama o ay hamile kalmıştı . . . .

Pinkkk senin yolunda leylos bakk..nerdesin kizz kocadan fırsat bulamıyor musun nee
Yok cnm yaa kocacik pazar gitti . Gurbet bana hep :). Bu hafta sonu gelmeyecek galiba cok yoruluyo kiyamiyorum. . Leyla ablada kv de hamile kalirsa bu is turar tutar . Eee sen nasilsin cnmcim

Yok cnm yaa kocacik pazar gitti . Gurbet bana hep :). Bu hafta sonu gelmeyecek galiba cok yoruluyo kiyamiyorum. . Leyla ablada kv de hamile kalirsa bu is turar tutar . Eee sen nasilsin cnmcim
Bakk tutarsa bende artık kaynanada çalışmalara başlarim.. Benim arkadasta öyle hamile kaldı.. Anamm ne var anlamadım ..
Ben iyiyim kuzum aynı bildiğin gibi istee doktora git-gel yapiyom :)
Ayrıldığın gibi kavus insaAllah. Gectin mj kayinvalidene

Amin gülüm ♥ inşallah canım...
Bana sorarsan degerlendirmelisin leyli ablacimm
Kız o kalabalıktan fırsat bulursam hemen değerlendiririm.ovulasyon testlerimi yanıma alacağım. K.peder ayrı daire hazırlatmış bize.belki de bu fırsattır bizim için
Pinkkk senin yolunda leylos bakk..nerdesin kizz kocadan fırsat bulamıyor musun nee
İnşallah canım ya
Aminnnnnnnn inşallah canım.. Dua et kız inşallah nasip olsun.gerçi bende pek şans yok ama hayırlısı bakalım

Günaydın herkeseeee
Al_pi cnmm Bnm hakkında hayırlısı olsun seni çok iyi anlıyorum hayal ediyorsun ve bir anda tüm hayallerini sevinçlerini erteliyorsun... İnşallah hiç beklemediğin anda yüzün güler cnm Bnm, biz hala adayız diğer aylar yine bizim... Rabbim ol diyecek ve olacak üzülme güzel yüreklim...

Günaydın dua kardeşlerim nasılsınız?

Hazırlıklarım tamam, vatanıma kavuşmak için sayılı saatler kaldı, bende sizlerin nefes aldığı topraklarda nefes alacağım mutluluğum tarifsiz önümüzde ki 2,5 hafta fırsat ve wifi buldukça girmeye çalışacağım. Hakkınızı helal edin, hepiniz Allah'a emanetsiniz, o güzel yüzlerinizi hep gülsün canlarım sizi seviyorum

İnşallah dönüşümde çok güzel haberlerle karşılaşırım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…