Yaa hayırlısı kuzum hicc canını sıkma bakk kaç ay bekledin tedaviyi..Çok isterdim hemen ikinciye baslamayi ara vermeyi hic istemem ama sansima esim egitime gidiyor bu ay komple gitti biz bile degerlendiremiyoruz bu ayi
Yumurtlama gunleri güme gitti ..
Canım gönlü güzel arkadaşım benim sen ne yaptın oldun mi adet falan kan testi yaptırdın miAl_pi Canım veren de O alan da O...
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah..
Bu kandil gecesi gönülden dua ediyorum
hepimiz için..
Yağmur yağıyo şu an şehrime..
Rabbim ne veriyosa HAYIRLISINI versin. .
Canım gönlü güzel arkadaşım benim sen ne yaptın oldun mi adet falan kan testi yaptırdın mi
Amin canim insallah ..Al_pi Canım veren de O alan da O...
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah..
Bu kandil gecesi gönülden dua ediyorum
hepimiz için..
Yağmur yağıyo şu an şehrime..
Rabbim ne veriyosa HAYIRLISINI versin. .
Hakkimizda Hayirlisi olsun canim ..Yaa hayırlısı kuzum hicc canını sıkma bakk kaç ay bekledin tedaviyi..
Bak bana ben daha baslayamadim..
Benim progesteron testim düşük çıkmıştı onu tekrarlicam bu ay yine bir testt yani..
Bakalım adetle başlanacak insaAllah
Belki geç döllenme falandır yaa.. İki gün mu sürüyor ki adetin..Olmadım canım benim ama ben o lekelenmeleri adete yoruyorum..
Evet kan testi yaptırdım, negatif..
Hayırlısı inşallah, bir vakti saati vardır illa ki.
Sen nasılsın, rahim filminden sonra hamile kalan çok..
Rabbim nasip etsin . .
Belki geç döllenme falandır yaa.. İki gün mu sürüyor ki adetin..
Ben rahim filminden sonra 6gun lekelenmem gelmişti çok şükür bitti..doktora gittim olabilir oyle lekelenmeler dedi..Progesteron testini tekrar istedi doktor düşük çıkmış dedi.. Onu tekrarlicam Bakalım insaAllah baslayacaz tedaviye bir aksilik olmazsa 6ay oldu bir baslayamadikhayırlısı bakalım...
Moralini bozma canım, bir zamanı var emin ol..Amin canim insallah ..
Moralini bozma canım, bir zamanı var emin ol..
Ve o zamanı ayarlayan öyle güzel ayarlıyor ki..
Hiç ummadığın bir anda geliyor mucizen..
Benim de oğlum da öyle olmuştu..
Bak Mayıs geldi, benim normal seyrinde gitseydi
doğum yapacağım aydı MAYIS..
Dertler derin ama ALLAH KERİM....Eki Görüntüle 1825822 Hic diyecek sözüm yok
Amin canım amin hepimiz insaAllah bu haberleri veririz buradanNasip canım yok güzelim idrar testi filan yaptım hep.
Rabbim sağlıkla nasip etsin, bir başlayın bakalım
Güzel haberlerini alırız inşallah buradan..
=)
Aynen canim ozeldeki bile alel acele dinleyip bakiyo. Herseyden onemlisi sevdigin güvendiğin bi dr a gitmek cnm. Allah ol derde ne olmaz ki canim bakalimm hayirlisi. Hatirliyomusun ammesi yavruaunun yumurtasi geliismemisti ama o ay hamile kalmıştı . . . .pinkim hayirli kandiller canim.. evet durumu biliyordu canim ama biliyorsun üni hastanesi adam seni yarim kulak dinliyor.. üzgün degilim canim Allah büyük belkide tedavisiz oluverir ...
evet alpim belkide gelmez insallah seninkide benimkide... imtihanimiz zor ama insallah sonucu hayirli saglikli evlat olur canim. asilamami gene kendi druma yaptiracagim ilgisi alakasi pozitifligiyle cok iyi.. zaten bu adama muayene olunca canim SIKILDi biraz ona ihanet etmis gibi hissettim:)
insallah saadetim insallah hamislerden bol dua bekliyoruzöpüyorum bebisini seni
leyla ablamm sanada yazamadim yaa asilama negatif oldu ama biz pozitif olalim insallah olacak gelecek bu bebisler..
canim yok ben pcoyum mümkün degil ilacsiz hic yumurtam olmadi hatta ignesiz .. klomenden umudum yoktu ama yumurtalarda gelisme var deyince acaba mi demistim canim
Bana sorarsan degerlendirmelisin leyli ablacimmBizde hafta sonu düğüne gidiyoruz orda çalışma yapamam kaynana evi uğurlu geliyor ama...her ihtimale karşı ovulasyon testlerimi yanıma alayım..nolur nolmaz..fırsat olursa değerlendiririz belki...
Pinkkk senin yolunda leylos bakk..nerdesin kizz kocadan fırsat bulamıyor musun neeBana sorarsan degerlendirmelisin leyli ablacimm
Yok cnm yaa kocacik pazar gittiPinkkk senin yolunda leylos bakk..nerdesin kizz kocadan fırsat bulamıyor musun nee
Bakk tutarsa bende artık kaynanada çalışmalara başlarim.. Benim arkadasta öyle hamile kaldı.. Anamm ne var anlamadım ..Yok cnm yaa kocacik pazar gitti. Gurbet bana hep :). Bu hafta sonu gelmeyecek galiba cok yoruluyo kiyamiyorum. . Leyla ablada kv de hamile kalirsa bu is turar tutar . Eee sen nasilsin cnmcim
Amin gülüm ♥ inşallah canım...Sağol canım benim,geçmişi okudum şimdi olmamış sanırım Leyloşum,üzülme olurmu ,evladına sımsıkı sarıl,inşaallah bu ay olur canım benim
O zaman Belek otelleri derim canım ama fiyatlar pahalı haklısın,ne yaptın peki karar verebildiniz mi?
Evet canım turistlerle konuşacak kadar biliyorum ama süper değil.
Tamam çıkmam Ebruşum ama haftasonu misafirler vardı,sen asıl o zaman görseydin beni,bir elim yemekte,bir bacağım sandalye üstlerinde...
Canım benim hayırlısı olsun,biraz kafan ve vücudun dinlensin,belki kendiliğinden geliveriri bizim yaramaz
Alpiciğim henüz sonucun belli olmamış canım,Leyloşu ve senin sonucunu çok merak ediyorsum ama bu belirtileri hamile değilim gibi düşünme,hiç belli olmaz,inşaallah hayırlı haberlerini alacağız canım benim.Sen tavuk olmaya devam et,yerini sıcak tut
Kız o kalabalıktan fırsat bulursam hemen değerlendiririm.ovulasyon testlerimi yanıma alacağım. K.peder ayrı daire hazırlatmış bize.belki de bu fırsattır bizim içinBana sorarsan degerlendirmelisin leyli ablacimm
İnşallah canım yaPinkkk senin yolunda leylos bakk..nerdesin kizz kocadan fırsat bulamıyor musun nee
Aminnnnnnnn inşallah canım.. Dua et kız inşallah nasip olsun.gerçi bende pek şans yok ama hayırlısı bakalımYok cnm yaa kocacik pazar gitti. Gurbet bana hep :). Bu hafta sonu gelmeyecek galiba cok yoruluyo kiyamiyorum. . Leyla ablada kv de hamile kalirsa bu is turar tutar . Eee sen nasilsin cnmcim
Alpim Rabbim en iyi zamanı bilir eminim hiç ummadığın anda gelecek melegin insallah.herşey de vardır bir hayır ♡Amin canim insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?