Ebrum yolun açık olsun inşallahGünaydın dua kardeşlerim nasılsınız?
Hazırlıklarım tamam, vatanıma kavuşmak için sayılı saatler kaldı, bende sizlerin nefes aldığı topraklarda nefes alacağımmutluluğum tarifsiz önümüzde ki 2,5 hafta fırsat ve wifi buldukça girmeye çalışacağım. Hakkınızı helal edin, hepiniz Allah'a emanetsiniz, o güzel yüzlerinizi hep gülsün canlarım sizi seviyorum
İnşallah dönüşümde çok güzel haberlerle karşılaşırımRabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Dualarımdasınız
Günaydın kuzum nasılsın nasıl gidiyor.ben uzun süre giremedim nete sanırım miyoplarını aldırdın hayırlısıyla çok geçmiş olsunGünaydın herkeseeee
@Al_pi cnmm Bnm hakkında hayırlısı olsun seni çok iyi anlıyorum hayal ediyorsun ve bir anda tüm hayallerini sevinçlerini erteliyorsun... İnşallah hiç beklemediğin anda yüzün güler cnm Bnm, biz hala adayız diğer aylar yine bizim... Rabbim ol diyecek ve olacak üzülme güzel yüreklim...
Allah razı olsun gülümEbrum yolun açık olsun inşallahkendine çok iyi bak yeğenimizle bol bol gez vatanımızı anlat duygular karşılıklı bizde seni cok seviyoruz
Kandil günü yüzünü gösterdi benim yumurtalar civciv olamadi kirildi
Test heyecanini bile yasatmadi düne kadar belki demistim de sivilceler ates yine yaniltmadi sagolsun ..
Rabbimden hayirlisini diledim demekki hayirlisi buymus :-/
Amin gülüm ♥Allah razı olsun gülümSizde kendinize çok iyi bakın, inşallah Rabbim dönüp sizleri iyi şekilde bulmayı nasip etsin.
Sakin böyle düşünme. Eksiklikten değil bu Rabb'imin bize sınavı. Çoğumuzun öyleydi. Benim de etrafımda herkesin işi vardı bebeği vardı. Hep bekledim. Senelerce bekledim. Allah o kadar büyük ki hepsini sıraya koydu. Olacak alpim az daha sabır demek henüz zamanı değil.Üzülmeyecegim Aglamayacagim dedim bir foto gördüm basladi yaslar süzülmeye
Napalim hayirlisi cidden gucumde kalmadi artik isyan etmiyorum ama cevremdeki herkes hamile ben niye diyorum ne eksigim var diyorum aman üfff
Günaydın dua kardeşlerim nasılsınız?
Hazırlıklarım tamam, vatanıma kavuşmak için sayılı saatler kaldı, bende sizlerin nefes aldığı topraklarda nefes alacağımmutluluğum tarifsiz önümüzde ki 2,5 hafta fırsat ve wifi buldukça girmeye çalışacağım. Hakkınızı helal edin, hepiniz Allah'a emanetsiniz, o güzel yüzlerinizi hep gülsün canlarım sizi seviyorum
İnşallah dönüşümde çok güzel haberlerle karşılaşırımRabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Dualarımdasınız
Günaydın canım uyandık hamdolsun yeni bir sabaha..sen evdesin uyusana kizzgünaydin kizlar nasilsiniz
insallah canim hayirlisi bakalim ne zaman gelecek bekle bekle 4 seneyi buldukCanım benim hayırlısı olsun,biraz kafan ve vücudun dinlensin,belki kendiliğinden geliveriri bizim yaramaz
diyecek bi sey bulamadim canim hayirlisindan baskaKandil günü yüzünü gösterdi benim yumurtalar civciv olamadi kirildi
Test heyecanini bile yasatmadi düne kadar belki demistim de sivilceler ates yine yaniltmadi sagolsun ..
Rabbimden hayirlisini diledim demekki hayirlisi buymus :-/
hepimizin ortak düsünceleri alpim bunlar her gün birileri gebelik haberi veriyor kiskanmak degil ama isan kendi adina üzülüyorÜzülmeyecegim Aglamayacagim dedim bir foto gördüm basladi yaslar süzülmeye
Napalim hayirlisi cidden gucumde kalmadi artik isyan etmiyorum ama cevremdeki herkes hamile ben niye diyorum ne eksigim var diyorum aman üfff
evet canim haitladim iste kismetimizde ne zaman var onu bilemiyoruz ki insallah bizede böyle mucize olur pinkim insallahAynen canim ozeldeki bile alel acele dinleyip bakiyo. Herseyden onemlisi sevdigin güvendiğin bi dr a gitmek cnm. Allah ol derde ne olmaz ki canim bakalimm hayirlisi. Hatirliyomusun ammesi yavruaunun yumurtasi geliismemisti ama o ay hamile kalmıştı . . . .
günaydin canim yola ne zaman cikiyorsun peki bu gün müGünaydın dua kardeşlerim nasılsınız?
hic sorma canim yaa esimle beraber uyandim gene yatayim dedim vazgectim sonra temizlik yapacagim bu gün nasip olursaGünaydın canım uyandık hamdolsun yeni bir sabaha..sen evdesin uyusana kizz
BÜŞRA ADET Mİ OLDUN DAHA ERKEN DEĞİLMİ KUZUM HAMİLE OLMADIĞINI NASIL ANLADINÇok isterdim hemen ikinciye baslamayi ara vermeyi hic istemem ama sansima esim egitime gidiyor bu ay komple gitti biz bile degerlendiremiyoruz bu ayi
Yumurtlama gunleri güme gitti ..
Günaydın cnm, evet çok şükür gecen hafta kurtuldum onlardan şimdi her gecen gün dahada iyiye gidiyorum cnm bayagı Ağrı'm oldu bugüne şükürler olsun... Sen nasılsın cnm Nasıl geciyor hamilelik? Başladın mı alışverişlere?Günaydın kuzum nasılsın nasıl gidiyor.ben uzun süre giremedim nete sanırım miyoplarını aldırdın hayırlısıyla çok geçmiş olsun
Canım ne kadar üzülme desem de bos. Olmaması icin hicbir sebep de yok o halde demekki daha zamanını bekliyorsun. Allah her zaman sabredenlerin yanındadır. .. Sabırlı olalım elbet gelecek o bebisler..Üzülmeyecegim Aglamayacagim dedim bir foto gördüm basladi yaslar süzülmeye
Bugün evi sevindiricen yanii hadi bakalım şöyle güzelce temizle sonra mis gibi bir kahvehic sorma canim yaa esimle beraber uyandim gene yatayim dedim vazgectim sonra temizlik yapacagim bu gün nasip olursa
Allah razı olsun gülümEbrum hayırlısıyla geçirin tatilinizi inşallah unutamayacağım kadar güzel anılar biriktirirsin . Çabucak geçsin zaman hemen aramıza dön
Şimdiden iyi yolculuklar canım. Kendine extra dikkat etmeyi unutma.
Allah razı olsun halimem, ilk fırsatta sizi haberdar ederim.E-brulim balım canım hadi gel bakalım memleketine yolun açık olsun hayırlısiyla gelirsiniz insaAllah..
Çok yormadan gez Bolbol foto cekil bebisine anı insaAllah..
Çok heyecanlı olmalısındaa ohh senden güzeli iyisi yok bugün..
İnincede yaz e mi meraktan kalmaliyim
Kuzum bu gece uçuyoruz Allah'ın izniyle.günaydin canim yola ne zaman cikiyorsun peki bu gün mü
Sema'm yarın ülkemdeyim inşallah :)GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZE-brulim CNM NE ZAMAN YOLA ÇIKIYOSUNUZ
Allah razı olsun canımGünaydın cnm, evet çok şükür gecen hafta kurtuldum onlardan şimdi her gecen gün dahada iyiye gidiyorum cnm bayagı Ağrı'm oldu bugüne şükürler olsun... Sen nasılsın cnm Nasıl geciyor hamilelik? Başladın mı alışverişlere?
E-brulim güzelim yolun acık olsun güle güle git güle güle dön inşallah...tadını çıkar tatilin,sefan olsun cnm Bnm
Slm cnm nasılsın? Test sonuçlarını bekliyordun çıktımı cnm? Bende bir toparlanayım hep aklımda o kan pıhtılaşmasıCanım ne kadar üzülme desem de bos. Olmaması icin hicbir sebep de yok o halde demekki daha zamanını bekliyorsun. Allah her zaman sabredenlerin yanındadır. .. Sabırlı olalım elbet gelecek o bebisler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?