Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Slm cnm nasılsın? Test sonuçlarını bekliyordun çıktımı cnm? Bende bir toparlanayım hep aklımda o kan pıhtılaşması
Selam canım iyiyim..Geçmiş olsun bu arada hayırlısı ile kurtuldun miyomdan. Test sonuçları çıkmıştır muhtemelen 1 aydan fazla oldu. Ama henüz almadım..Benim de 6 ay korunmam gerekiyor biliyorsun beklemedeyim.. Bile bile yumurtlama günlerimi es geçmem gerekiyor Sen nasılsın canım nasıl oldun?

İnşallah canım çok sağol

Bugün evi sevindiricen yanii hadi bakalım şöyle güzelce temizle sonra mis gibi bir kahve
evmin sevinmeye pek bi ihtiyaci var canim simdi kahvalti yapiyorum sonrasinda da baslayacagim temizligwe insallah kahveyide birlikte iceriz
Kuzum bu gece uçuyoruz Allah'ın izniyle.
cok heyecanli ebrum yaa bende cok isterdim bi tatil yapayim kafami dagitayim ama su an mümkün degil maalesef

Gectim canim valla canim sans getiriyo demekki :) . Amin ins canm

Desteginiz icin Hepinize Tesekkür ediyorum .. Bu üzüntünün gercekten tarifi yok ićim acıyor ilk defa gün saymadim belirti aramadim rüyalarimda görmedim düsünmemeye calistim olmadi yine olmadi ..
Ucurumun kenarinda gibiyim canim cok aciyor .. Anneler günü geliyor herkesten o şacma imali kelimeleri duyacagim .. Acir gibi üzülmeler Bakislar ..
Gece bitmedi bugunde böyleyim yarina gecer

Duygulandim ebrulim gözlerim doldu be seni bekliyoruz yolun acik olsun canim arkdasimmm

Alpimm

Aman leylosss abla gece kocanla yattigin surece o is cepte dene bellimi olur

Alpicim inan çok üzüldüm canım
Sana laf eden gerizekalılar da aynaya dönüp kendilerine bir baksınlar.
Doğurunca boyları mı uzamış, başları göğe mi ermiş? Ne olmuş acaba?
O saçma sapan konuşanları, o aptal bakışları hiç takma kafana.
Elbet vardır her şeyde bir hayır, Allah'ın bebişini göndereceğine yürekten inanıyorum

Insallahh canim inşallah.

alpimm benimde derdimi deprestiriyorsun

Pinkim
Sagol canim destegin icin .. Agir geliyor acir gibi seninde olur üzülme vs demeleri ..
Anlatsan bi dert anlatmasan bi dert ..
Anlattigin anda yarana basiyorlar

Daha iyiye gidiyorum özlemcm Bnm drumda 1 ay ilişki yasak Dedi Ztn şu aşamada hiç aklıma bile gelmiyor karnımın içi ağrıyor resmen ama geçecek... 1 ay sonra kontrolüm var bakalım nelerle karşılaşacağım inşallah yine peşpeşe o gzl hbri paylaşırız, inanıyorum buna...test sonucunu merakla bekliyorum banada yol gösteriyorsun saol cnm ...

alpimm benimde derdimi deprestiriyorsun
Özür dilerim ama cidden elimde degil yaslar süzülüyor kendiliginden durduramiyorum
Çok zor sinavimiz Rabbim hayirlisiyla bu sinavdan gecmemizi nasip etsin..
Senin sansin daha cok onun sansi daha az degil bu gercekten kader kismet ..

NE DESEMKİ BÜŞRAM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN

Pinkim

Sagol canim destegin icin .. Agir geliyor acir gibi seninde olur üzülme vs demeleri ..
Anlatsan bi dert anlatmasan bi dert ..
Anlattigin anda yarana basiyorlar
En gıcık olduğum laf o, "senin de olur, Allah sana da versin" filan.
Ciddi manada sinir bozucu.
Belki iyi niyetli ama morali daha fazla çökertmekten başka bişeye yaramıyor valla.
Sen hep gel burda anlat canım.
Zaten yaşamayan, korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalanlar anlayamazlar, boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…