- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Çok doğru şeyler söylüyorsun... Bende yavrumu kaybetmeseydim Bnmde anneler günümü kutlardı ailem ama olmadıÖzür dilerim ama cidden elimde degil yaslar süzülüyor kendiliginden durduramiyorum
Çok zor sinavimiz Rabbim hayirlisiyla bu sinavdan gecmemizi nasip etsin..
Senin sansin daha cok onun sansi daha az degil bu gercekten kader kismet ..
canim biliyorum elinde degil ben bu asilamanin olumsuz oldugunu ögrendigimde nöbetteydim aglayamadim da gercekten icimde birikti.evet üzülüyroum esim üzülmeyeyim diye konusmadi bu konuyu hic benimle. kaderin kime gülecegi belli olmuyor ki nasipte yoksa ne yapsak olmuyorÖzür dilerim ama cidden elimde degil yaslar süzülüyor kendiliginden durduramiyorum
Bana olmadı da bir tanıdığım kavga ederken yapmış bunu.anlattiginda en ufak bi seyde de seni oradan vuruyorlar iste
ağlama canım ya yapma böyle:-( herşey kısmet biz artık çok iyi biliyoruz ki elden birşey gelmiyor, konuşanlar yorum yapanlar allaha havale et ben öyle yapıyorum herkesin imtihanı başka bu da bizim imtihanımız. rabbim kısmet etsin yeter ki o isterse olmayacak şey yok , bizimde Allaha sırtımızı dayamaktan başka elimizden birşey gelmiyor, güçlü ol canım güçlü olalım hepimiz, güzel günlerin geleceğine inanalım..Özür dilerim ama cidden elimde degil yaslar süzülüyor kendiliginden durduramiyorum
terbiyesiz yaa insan böyle sey söyler mi Allah"tan korkar en basta bi düsünür verende alanda o senin ne olacagin belli mi kiBana olmadı da bir tanıdığım kavga ederken yapmış bunu.
Karşısındakine Allah sana boşuna çocuk vermiyor tarzı bişey demiş, tam dediğini hatırlamıyorum da işte sen iyi değilsin ondan olmuyor diyor yani.
Gırtlaklayasım gelmişti yemin ederim.
Gerizekalı bana da senin kistin varsa çocuğun zor olur demişti, düşüncesiz.
aynen canım bazen düşüncesizce konuşan insanlar farkında bile olmadan çok üzüyorlar. daha dün tüp bebek tedavisi için artık maddi durumu çok zayıf olan bir aile yardım talebinde bulunmuştu kurumda çalışanlardan biri de anlamıyorum olmuyorsa olmuyordur neden zorluyorlar bu kadar inançsız olur mu insan dedi ...dondum kaldım resmen şoka girdim zor tuttum kendimianlattiginda en ufak bi seyde de seni oradan vuruyorlar iste
Gerçekten çok sinir oldum ben de duyunca boğasım gelmişti.terbiyesiz yaa insan böyle sey söyler mi Allah"tan korkar en basta bi düsünür verende alanda o senin ne olacagin belli mi kicanim Allah"a havale etmek lazim bu insanlari sen benim kötü oldugumu ne biliyorsun..
yuh yaa inanmak böyle bi sey mi tabi ki tedbirini alacaksin gerisini yaradana birakacaksin. cabalamadan olmuyor bu isler isteaynen canım bazen düşüncesizce konuşan insanlar farkında bile olmadan çok üzüyorlar. daha dün tüp bebek tedavisi için artık maddi durumu çok zayıf olan bir aile yardım talebinde bulunmuştu kurumda çalışanlardan biri de anlamıyorum olmuyorsa olmuyordur neden zorluyorlar bu kadar inançsız olur mu insan dedi ...dondum kaldım resmen şoka girdim zor tuttum kendimi
bende onu diyorum canim ne oldum degil ne olacagim demeli insan. ben bazen konversif vakalara bile kizinca cok pisman oluyorum dedigimle sinanmayayim diyorum kendi kendimeGerçekten çok sinir oldum ben de duyunca boğasım gelmişti.
Bel altı vurmak böyle bir şey işte.
Kendisinin çocuğu var tabi ona yazık bişey olmasın, masum çocuk tabi ki.
Allah bir şekilde öyle can yakanı sınar diye düşünüyorum.
Mesela başka çocuk ister, Allah vermez ya da eşiyle arası bozulur ne bileyim, Allah bir şekilde sınar onu.
Ben olsam o kadının yerinde ağzının payını güzelce bi verirdim.
aynen canım bunu söyleyen bi de inançla bağdaştırıyor bunuyuh yaa inanmak böyle bi sey mi tabi ki tedbirini alacaksin gerisini yaradana birakacaksin. cabalamadan olmuyor bu isler iste
biz en ufak bir ışık dahi görsek arkasından gidiyoruz elimizden geleni yapıyoruz allah bizi böyle düşünen insanlardan uzak etsin inşallahyuh yaa inanmak böyle bi sey mi tabi ki tedbirini alacaksin gerisini yaradana birakacaksin. cabalamadan olmuyor bu isler iste
kafa o kadar basiyor demekki yazikaynen canım bunu söyleyen bi de inançla bağdaştırıyor bunu
canim nasilsin bebisin cinsiyeti belli miAl_pi canim benim duam sizlerle Rabbim siniyor daha sabirli ol insallah zamani gelecek Allah cok buyuk vardir bildigi istedigimiz hersey hemen olmuyor malesef bolca dua ederek ve olacağına inanarak yolumuza bakalım ki Rabbimin sınavından geçelim her namazimin arkasından duam sizlerle inanıyorum ki teker teker o güzel haberleri vereceksiniz bizlere Allah'ın izniyle
İnşallah size de en kısa zamanda kısmet olur, fırsat çıkarsa mutlaka değerlendirin kuzum. Olmadı haftasonu alıp başınızı gidin o bile insana iyi geliyor.cok heyecanli ebrum yaa bende cok isterdim bi tatil yapayim kafami dagitayim ama su an mümkün degil maalesef
Hayırlısı buymuş demekten başka hiç bir şey yokEki Görüntüle 1825971 Eki Görüntüle 1825972 Desteginiz icin Hepinize Tesekkür ediyorum .. Bu üzüntünün gercekten tarifi yok ićim acıyor ilk defa gün saymadim belirti aramadim rüyalarimda görmedim düsünmemeye calistim olmadi yine olmadi ..
Ucurumun kenarinda gibiyim canim cok aciyor .. Anneler günü geliyor herkesten o şacma imali kelimeleri duyacagim .. Acir gibi üzülmeler Bakislar ..
Gece bitmedi bugunde böyleyim yarina gecer
Amin alpim inşallah
Allah razı olsun pinkimDuygulandim ebrulim gözlerim doldu beseni bekliyoruz yolun acik olsun canim arkdasimmm
Sağolasın canım benim, dikkat edin kendinize
İnşallah canım.. Bir ay sonra da kontrolünde gayet sağlıklı olacaksın Allah'ın izniyle. Sonuçları alınca yazarım mutlakaDaha iyiye gidiyorum özlemcm Bnm drumda 1 ay ilişki yasak Dedi Ztn şu aşamada hiç aklıma bile gelmiyor karnımın içi ağrıyor resmen ama geçecek... 1 ay sonra kontrolüm var bakalım nelerle karşılaşacağıminşallah yine peşpeşe o gzl hbri paylaşırız, inanıyorum buna...test sonucunu merakla bekliyorum banada yol gösteriyorsun saol cnm ...
şansımızı deneyecez bakalım hayırlısı canım ya...Aman leylosss abla gece kocanla yattigin surece o is cepte dene bellimi olur
haftasonu köye gidecegim canim insallah nöbetten cikinca cok özldeim oralari isyerinde de problemler var cok sIKILdimİnşallah size de en kısa zamanda kısmet olur, fırsat çıkarsa mutlaka değerlendirin kuzum. Olmadı haftasonu alıp başınızı gidin o bile insana iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?