Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çok doğru şeyler söylüyorsun... Bende yavrumu kaybetmeseydim Bnmde anneler günümü kutlardı ailem ama olmadı çok büyük bir sınavdan geçiyoruz hadi o dökülen incilerini topla yine umudumuz var ,yine olacak ,Rabbim nasip edecek inşallah...

canim biliyorum elinde degil ben bu asilamanin olumsuz oldugunu ögrendigimde nöbetteydim aglayamadim da gercekten icimde birikti.evet üzülüyroum esim üzülmeyeyim diye konusmadi bu konuyu hic benimle. kaderin kime gülecegi belli olmuyor ki nasipte yoksa ne yapsak olmuyor

anlattiginda en ufak bi seyde de seni oradan vuruyorlar iste
Bana olmadı da bir tanıdığım kavga ederken yapmış bunu.
Karşısındakine Allah sana boşuna çocuk vermiyor tarzı bişey demiş, tam dediğini hatırlamıyorum da işte sen iyi değilsin ondan olmuyor diyor yani.
Gırtlaklayasım gelmişti yemin ederim.
Gerizekalı bana da senin kistin varsa çocuğun zor olur demişti, düşüncesiz.

ağlama canım ya yapma böyle:-( herşey kısmet biz artık çok iyi biliyoruz ki elden birşey gelmiyor, konuşanlar yorum yapanlar allaha havale et ben öyle yapıyorum herkesin imtihanı başka bu da bizim imtihanımız. rabbim kısmet etsin yeter ki o isterse olmayacak şey yok , bizimde Allaha sırtımızı dayamaktan başka elimizden birşey gelmiyor, güçlü ol canım güçlü olalım hepimiz, güzel günlerin geleceğine inanalım..

terbiyesiz yaa insan böyle sey söyler mi Allah"tan korkar en basta bi düsünür verende alanda o senin ne olacagin belli mi ki canim Allah"a havale etmek lazim bu insanlari sen benim kötü oldugumu ne biliyorsun..

anlattiginda en ufak bi seyde de seni oradan vuruyorlar iste
aynen canım bazen düşüncesizce konuşan insanlar farkında bile olmadan çok üzüyorlar. daha dün tüp bebek tedavisi için artık maddi durumu çok zayıf olan bir aile yardım talebinde bulunmuştu kurumda çalışanlardan biri de anlamıyorum olmuyorsa olmuyordur neden zorluyorlar bu kadar inançsız olur mu insan dedi ...dondum kaldım resmen şoka girdim zor tuttum kendimi

terbiyesiz yaa insan böyle sey söyler mi Allah"tan korkar en basta bi düsünür verende alanda o senin ne olacagin belli mi ki canim Allah"a havale etmek lazim bu insanlari sen benim kötü oldugumu ne biliyorsun..
Gerçekten çok sinir oldum ben de duyunca boğasım gelmişti.
Bel altı vurmak böyle bir şey işte.
Kendisinin çocuğu var tabi ona yazık bişey olmasın, masum çocuk tabi ki.
Allah bir şekilde öyle can yakanı sınar diye düşünüyorum.
Mesela başka çocuk ister, Allah vermez ya da eşiyle arası bozulur ne bileyim, Allah bir şekilde sınar onu.
Ben olsam o kadının yerinde ağzının payını güzelce bi verirdim.

yuh yaa inanmak böyle bi sey mi tabi ki tedbirini alacaksin gerisini yaradana birakacaksin. cabalamadan olmuyor bu isler iste

bende onu diyorum canim ne oldum degil ne olacagim demeli insan. ben bazen konversif vakalara bile kizinca cok pisman oluyorum dedigimle sinanmayayim diyorum kendi kendime

Al_pi canim benim duam sizlerle Rabbim siniyor daha sabirli ol insallah zamani gelecek Allah cok buyuk vardir bildigi istedigimiz hersey hemen olmuyor malesef bolca dua ederek ve olacağına inanarak yolumuza bakalım ki Rabbimin sınavından geçelim her namazimin arkasından duam sizlerle inanıyorum ki teker teker o güzel haberleri vereceksiniz bizlere Allah'ın izniyle

yuh yaa inanmak böyle bi sey mi tabi ki tedbirini alacaksin gerisini yaradana birakacaksin. cabalamadan olmuyor bu isler iste
biz en ufak bir ışık dahi görsek arkasından gidiyoruz elimizden geleni yapıyoruz allah bizi böyle düşünen insanlardan uzak etsin inşallah

canim nasilsin bebisin cinsiyeti belli mi

cok heyecanli ebrum yaa bende cok isterdim bi tatil yapayim kafami dagitayim ama su an mümkün degil maalesef
İnşallah size de en kısa zamanda kısmet olur, fırsat çıkarsa mutlaka değerlendirin kuzum. Olmadı haftasonu alıp başınızı gidin o bile insana iyi geliyor.
Hayırlısı buymuş demekten başka hiç bir şey yok dua etmekten de başka hiç bir şey gelmiyor insanın elinden Allah sabır versin gülüm, olacak inşallah ama daha vakti var, inşallah Rabbim tez vakitte gönderir sana emanetini.
E-brulim iyi tatiller canim .. Hayirlisiyla gidip dönmek nasip olsun ..
Amin alpim inşallah
Duygulandim ebrulim gözlerim doldu be seni bekliyoruz yolun acik olsun canim arkdasimmm
Allah razı olsun pinkim
E-brulim ebrucum hayırlısıyla gelin güzel bir tatil geçirin inşallah
Sağolasın canım benim, dikkat edin kendinize

Valla kizlar yazdıklarınızı hayretle okudum ne insanlar var merhametsiz vicdansız Allah böyle insanlardan uzak tutsun bizleri çocuk sahibi olmak bizlerin elinde değil ki Allah Ol derse oluyor ben benim başıma iyi birşey geldi mi ağlayarak Allahtan herkes için isterim ki onlarda mutlu olsun hiç bir zaman kendim için istemedim birşeyi Allah kötü niyetleri insanların diline eline düşürmesin hiç birimizi

İnşallah canım.. Bir ay sonra da kontrolünde gayet sağlıklı olacaksın Allah'ın izniyle. Sonuçları alınca yazarım mutlaka

İnşallah size de en kısa zamanda kısmet olur, fırsat çıkarsa mutlaka değerlendirin kuzum. Olmadı haftasonu alıp başınızı gidin o bile insana iyi geliyor.
haftasonu köye gidecegim canim insallah nöbetten cikinca cok özldeim oralari isyerinde de problemler var cok sIKILdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…