canım bende artık düşünüyorum ki allah insana taşıyabileceği dert veriyor taşıyabilecek insanlara veriyor. biz başımıza geliyor ve şükredip allaha yaslıyoruz sırtımızı ama böle insanlara verse dert isyankar olurlar herhaldeValla kizlar yazdıklarınızı hayretle okudum ne insanlar var merhametsiz vicdansız Allah böyle insanlardan uzak tutsun bizleri çocuk sahibi olmak bizlerin elinde değil ki Allah Ol derse oluyor ben benim başıma iyi birşey geldi mi ağlayarak Allahtan herkes için isterim ki onlarda mutlu olsun hiç bir zaman kendim için istemedim birşeyi Allah kötü niyetleri insanların diline eline düşürmesin hiç birimizi
sıkıntı olmayan yer varmı acaba?bende oraya gideyim haticemhaftasonu köye gidecegim canim insallah nöbetten cikinca cok özldeim oralari isyerinde de problemler var cok sIKILdim
inşallah canım benimdilo00 çok doğru dedin canım benim Allah herkesin kaldirabilecegi yuku verirmis herkesin sinavi ayri ayri oluyor malesef canim neler var su hayatta Allahım istediklerimizi çok bekletmeden hayırlı bir sekilde nasip etsin inşallah canim
bende iyim canim kosturmaca devam ediyorum sükür. ali acara mi geleceksin geneSaye- iyiyim canim sukur sen nasilsin malesef canım öğrenemedik ayın 20si gibi konya ya gelcez inşallah oraya kadar bekleyelim dedik canım sen neler yapıyorsun canım nasıl gidiyor
evet leyla abla haklisin sorunsuz bi yer yok galibasıkıntı olmayan yer varmı acaba?bende oraya gideyim haticembenim içinde şu 1 ay çok önemli..inşallah hem kariyer hem bebiş yapacam
amin gülüm hayırlısı olsun hakkımızda....herşeyin hayırlısını diliyorum daima....bende iyim canim kosturmaca devam ediyorum sükür. ali acara mi geleceksin gene
evet leyla abla haklisin sorunsuz bi yer yok galibainsallah hadi bakalim hem bebis hem kariyer süper olur
Canım benim ya seni çok iyi anlıyorum,inan bana bende senden pek farklı değilim,eskiden daha kötüydüm ama şimdi daha güçlüyüm,bak yüce rabbime sen de bende inanıyoruz,vardır bir bildiği de geç,ya olupta hayırsız evlat olsa ne olacak,belki hayırlı değildi canım.Biliyorum bu sözlerim bile seni üzüyordur ama inancını kaybetme ve her yeni güne umutla olacak diye bak canım ne olurÜzülmeyecegim Aglamayacagim dedim bir foto gördüm basladi yaslar süzülmeye
Napalim hayirlisi cidden gucumde kalmadi artik isyan etmiyorum ama cevremdeki herkes hamile ben niye diyorum ne eksigim var diyorum aman üfff
Bizim bebekler nazlı Haticeciğim,çok yoruyorlar bizi,gelecekler inanıyorum.Alpiye de yazdım yukarıda,daha gençsiniz,gencim,öyle yada böyle yumurtluyoruz adet oluyoruz,umut hep var.Kapsamlı bir araştırma yaptırdınız mı hiç canım?insallah canim hayirlisi bakalim ne zaman gelecek bekle bekle 4 seneyi bulduksen nasilsin canim adet geldi mi transfer ne zaman
diyecek bi sey bulamadim canim hayirlisindan baska
Aynen öyle lisaacığım,nasıl olsa ben doğurdum kurtuldum,bak sen doğuramıyorsun demekki kötüsün nasıl bir mantıktır inan bende çözemiyorum,Allah onlara akıl fikir versin.Bir de Allahtan bahsederler,sen inansan ona bilirsin ki hayırda şer de ondan gelir,neden verip vermediğini yargılayamazsın.Herşeyin hayırlısı canım.Senin nasıl gidiyor hamileliğin canım?Valla kizlar yazdıklarınızı hayretle okudum ne insanlar var merhametsiz vicdansız Allah böyle insanlardan uzak tutsun bizleri çocuk sahibi olmak bizlerin elinde değil ki Allah Ol derse oluyor ben benim başıma iyi birşey geldi mi ağlayarak Allahtan herkes için isterim ki onlarda mutlu olsun hiç bir zaman kendim için istemedim birşeyi Allah kötü niyetleri insanların diline eline düşürmesin hiç birimizi
Çok doğru söylüyorsun canım bir tanıdığım var bana o kadar güzel şeyler söyledi ki bak bana dedi çocuğum var hamd olsun ama huzurum var mı onu bir sor dedi, kocam hayırsız ilgisiz mutlu değilim dedi. Bende huzurum için hamdolsun dedim.Gerçekten çok sinir oldum ben de duyunca boğasım gelmişti.
Bel altı vurmak böyle bir şey işte.
Kendisinin çocuğu var tabi ona yazık bişey olmasın, masum çocuk tabi ki.
Allah bir şekilde öyle can yakanı sınar diye düşünüyorum.
Mesela başka çocuk ister, Allah vermez ya da eşiyle arası bozulur ne bileyim, Allah bir şekilde sınar onu.
Ben olsam o kadının yerinde ağzının payını güzelce bi verirdim.
Günaydın canımHerkese günaydınnnn
saat 12 olmuş aaa,benim için daha sabah,saat 17 öğlen oluyor,gece 12 gibi de akşam oluyor benim için
birbirimizi hep bizler anlıyoruz değilmi,hepimizin yaşadığı duygular ne kadar da tanıdık ortak değil miAl_pi kuzummmmm canımm bitaneem şuan sana öyle sarılasım geldi ki öyle bi sarılıp hüngür hüngür ağlayasım.. isyan değil sadece hayallerin ve hayalleri beklemenin yorgunluğu.. sen bana teselli cok guzel verdim aglama dedin uzulme dedin kızdın bana yanımda oldun ama ben sana ağlama demicem çünkü içimize bi yere kadat atabiliyoruz insanlardan bende bıktım
. Kendimi kendime birakip tam.diyorum beklicem artik Rabbimden hayirlisi, biri çıkıp demiyomu "olur uzulme "bende şarteller atıyo.. Rabbim bize de nasip edecek o guzel duyguyu dünya gözüyle insallah vardır bundada bi hayır hep hayirlisini istemiyomuyuz bitanem.. resim gorup aglamak her gece bagimlilik oldu bende.. aşkla bekledigin şey insanlarda olağanmıs gibi olunca durduramiyosun alan yaşları.. ama dualarim hepimizle.. Rabbim en hayirli en guzel zamanda nasip etsin sağlıkla sıhhatle.. önce saglik hepimiz icin..
Cok seviyorum sizii iyiki ortak bi noktamiz var iyiki birdayiz
E-brulim kuzum benim iyi eglenceler cok guzel valit gecirmenizi nasip etsin Rabbim..yolunuz acik olsun ♡♡♡
canim buaralarda böyle agmur rüzgar havalar sogudu tekrardanKuzum simdi girebildim ya kıs geldi sanki napacagimi nasil isinacagimi sasirdim bu sabah
caim ben genetik testler disinda herseyi yaptirdim pco disinda bi sorun yok sükürBizim bebekler nazlı Haticeciğim,çok yoruyorlar bizi,gelecekler inanıyorum.Alpiye de yazdım yukarıda,daha gençsiniz,gencim,öyle yada böyle yumurtluyoruz adet oluyoruz,umut hep var.Kapsamlı bir araştırma yaptırdınız mı hiç canım?
Çok doğru söylüyorsun canım bir tanıdığım var bana o kadar güzel şeyler söyledi ki bak bana dedi çocuğum var hamd olsun ama huzurum var mı onu bir sor dedi, kocam hayırsız ilgisiz mutlu değilim dedi. Bende huzurum için hamdolsun dedim.
Kimse dortt dörtlük yaşamıyor.. Rabbimin sınavıni herkes yaşar.ya farkındalar yada değiller.. Bilmiyorsa bunu Bu cahilliktir..
Tek teselli uzakta olmam memleketimden.. Yoksa akrabaa ziyaretleri hüsranla sonuçlanirdi.. 15günlük Tatilim sabır dileyerek geçiyor gordugum hamileler, şunu bunu yap bak olur diyen kocakarilar(niyeti kötü değildir eminim).. Ama isteee empatii diyoruz onuda anlamazlar... Cahillik..
Hadi kizlarrr huzurumuzz olsun kocamiz sevsin gerisi gelir gelecekte insaAllah..
Kun fe yekûn
gece kusu senisaat 12 olmuş aaa,benim için daha sabah,saat 17 öğlen oluyor,gece 12 gibi de akşam oluyor benim için
canım genetiği de bir araştırsana niye onu es geçtiniz ki,bizde mesela o sorun var.canim buaralarda böyle agmur rüzgar havalar sogudu tekrardan
caim ben genetik testler disinda herseyi yaptirdim pco disinda bi sorun yok sükür
Günaydın canım
saat 12 olmuş aaa,benim için daha sabah,saat 17 öğlen oluyor,gece 12 gibi de akşam oluyor benim için
birbirimizi hep bizler anlıyoruz değilmi,hepimizin yaşadığı duygular ne kadar da tanıdık ortak değil miBana Allah aratmasın diyorlar bazıları,neler yaşadığımı bilmeden.İçimden diyorum ki daha ne arayacağım ama onlar da iyi niyetle söylüyorlar aslında,biz sanırım çok hassasız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?