- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
aynen öyle valla Haticemgece kusu seni
Araştırma hastanelerinde iki düşükten sonra bakıyorlar genetik testlere sanırım ablaa..canım genetiği de bir araştırsana niye onu es geçtiniz ki,bizde mesela o sorun var.
Şu cümlenle kalbimden vurdun beni canım,birgün emziren köpek yada kedi görmüştüm ve hüngür hüngür ağlamıştım,insan bir kediyi kıskanır mı ya,kıskanmıştımGunaydin kuzum.. biz cok hassasız ve bunu kimse anlamiyo ben sokakta kopek yavrusu gorsem eve gelip agliyorum ama bunu kimse anlamaz ki bizi bizden baska kimse anlamaz..yuzumuzden soyledikleri hadi neyse duyuyoruz bide arkamizdan yapilan yorumlar vardir ki sorma gitsin.. Rabbim.kimseye yasatmasin bu duygulari ama yasamayan da anlamaz.. Sabirla beklemek nasip.etsin Rabbim ve hepimize bolca sağlık insallah..
Haklısın canım hemde çok...Ben tüp bebeğe başlayınca doktorum istemişti garanti olsun diye,genetikte birşey çıkmamıştı o zaman ama işte geçen sene sürekli düşük yapıyorum diye embriyolara bakıldığında kromozom bozukluğu çıktı.Para pul ne ki,neyi ne kadar satın alabilir ki,bak işte bir yerde tıkanabiliyor insan,herşeyden önce Rabbim var,o ol dese olur,haklısın canım.Araştırma hastanelerinde iki düşükten sonra bakıyorlar genetik testlere sanırım ablaa..
Çocuğunuzu kaybedin bi zahmet diyorlar sonra araştıracaz.. Bu kafayla nasıl çalışıyorlar beyinleri anlamıyorum..
Arkadaş yaşadık istee bir kayıp yapsana testleri ne var ne yok ikinciyi niye bekliyorsun..
Özellerdede çok pahalı sannimca bu testler.
Zenginlik bazen ise yarıyor bazen yaramıyor
Kizz çok şükür bakk aktiflige denk geldin..Gunaydin kuzum.. biz cok hassasız ve bunu kimse anlamiyo ben sokakta kopek yavrusu gorsem eve gelip agliyorum ama bunu kimse anlamaz ki bizi bizden baska kimse anlamaz..yuzumuzden soyledikleri hadi neyse duyuyoruz bide arkamizdan yapilan yorumlar vardir ki sorma gitsin.. Rabbim.kimseye yasatmasin bu duygulari ama yasamayan da anlamaz.. Sabirla beklemek nasip.etsin Rabbim ve hepimize bolca sağlık insallah..
canim benim sadece bi kere dis gebeligim oldu bununlda bakmaya gerek görmedilercanım genetiği de bir araştırsana niye onu es geçtiniz ki,bizde mesela o sorun var.
temizlik mi dedin kalkmam lazim benimde ama nerdee oturakaldim buradaaynen öyle valla Haticemanca vakit bulabiliyorum çünkü,akşam boşa çıkınca daha rahat yazbiliyorum,gündüzleri yok telefon çalıyor,yok misafirim geliyor,yemek yap temizlik yap,arada dükkana git derken giremiyorum fazla.
yuhh yaa bu nasil bi düsünce arkadas... dua canim baska siginacak kapi yokKizz çok şükür bakk aktiflige denk geldin..
Ben kurtaj olduğumda biri dedi ki bana.. İşte sen kurtaj oldun ama bidaha olmayabilir keşke kendiliğinden dusurseydin dedi Yeni olmuştum bide şuan bile gozyasim akiyor o kadar üzüldüm ki kalbim çok kırıldı o insana karşı..sonra gelismedi yaa bebeğin down sendromlu mi olacaktı acaba diyor..cahillik bu başka bisey değil..nysee canım sıkıldı bakk
Rabbim insaAllah yüzümüzü guldurecek ben inanıyorum.. Mutlu olacaz yeter ki tevekkulu elden bırakmamak bolca duaa etmek.
Su güzel günlerin kıymetini bilmek lazım.. Çok sukur bugünlere geldik.. Şimdi dua zamani kızlar.. İyi ki varsıniz iyi ki :)
Aynen hatcem başka gidecek kapimiz yok Rabbim duaların sahibidir.insaAllah en hayırlı zamanda bu duyguları tattiracak bizlere..yuhh yaa bu nasil bi düsünce arkadas... dua canim baska siginacak kapi yok
Eki Görüntüle 1825971 Eki Görüntüle 1825972 Desteginiz icin Hepinize Tesekkür ediyorum .. Bu üzüntünün gercekten tarifi yok ićim acıyor ilk defa gün saymadim belirti aramadim rüyalarimda görmedim düsünmemeye calistim olmadi yine olmadi ..
Ucurumun kenarinda gibiyim canim cok aciyor .. Anneler günü geliyor herkesten o şacma imali kelimeleri duyacagim .. Acir gibi üzülmeler Bakislar ..
Gece bitmedi bugunde böyleyim yarina gecer
Bende yasadim canim .. Hamilesin dediginde inanamadim Oldu sonunda olabiliyormuş dedim sevincim 2 gun surdü.. sonra demekki hayirli degilmis dedim kendimi teselli ettim ..Büşracığım, canım benim.. 3 sene her ay bu durumu yaşadım ben..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, melek oğlum bana bir mucize gibi gelmişti..
Kan testi sonucumu gördüğümde bile inanamamış, doktorumu aramıştım..
Doktorumdan onay aldıktan sonra, yani tebrikler, hamilesini!" i duyduktan sonra inanmıştım..
Bunları sana neden anlatıyorum, Rabbim ne zaman nasip edicek diye kendini üzme..
O öyle iyi biliyo ki zamanını... İnancın hep içinde olsun..
İmtihanımız bu bizim, Rabbim evlat acısı göstermesin..
Sağlıklı gebelikler nasip etsin..
Hamile kalmakla biter sanıyodum ben ama bitmiyomuş...
O bebeği kucağına alana kadar hep bir korku oluyomuş..
Ki ben kaybettim...
Mayıs ayı kavuşmamızın ayı olacaktı, olmadı..
Bebeğimi kaybettikten itibaren ben MAYIS ayını nasıl geçireceğim diye düşünüyodum...
Bak geçiyor... Zor da olsa geçiyor...
Dün gece hepimiz için çok DUA ETTİM..
Rabbim kabul buyursun. . .
Sağolasın kuzumE-brulim hayırlı yolculuklar olsun inşallah canim benim kendini çok yorma bebiste seni yorar bak annesi doğduktan sonra :)
Rabbim feraha kavuştursun gülümhaftasonu köye gidecegim canim insallah nöbetten cikinca cok özldeim oralari isyerinde de problemler var cok sIKILdim
Canım benim tavsiyelerin için teşekkür ederim, inşallah gidip görmeyi çok isterim :) sağolasın gülümE-brulim hayırlı yolculuklar canım.. Antalya'da Side Antik Kenti'ni, Thelmessos'u, Perge'yi en olmadı Antalya müzesini gezmeni tavsiye ederim Güzel bir tatil seni bekliyor...
Allah razı olsun adaşımE-brulim kuzum benim iyi eglenceler cok guzel valit gecirmenizi nasip etsin Rabbim..yolunuz acik olsun ♡♡♡
Ablam bu gece uçuyoruz inşallah, 1 hafta antalyada 1 haftada istanbulda kalacağız.E-brulim canım hayırlı yolculuklar,ne zaman çıkıyorsunuz yola ve nereye gidiyorsunuz,hangi şehire?Kendine çok dikkat et,hoplayıp zıplama
Sağolasın gülümE-brulim HAYIRLI YOLCULUKLAR kuzum, güzel bir tatil geçirirsiniz eşinle birlikte inşallah..
Öpüyorum. .
amin canim insallah rabbim insanlarin serrinden korusun her daim kendisini hakli bulan insandan nefret ediyorumRabbim feraha kavuştursun gülümköye gitmek sana iyi gelecek. Sizede şimdiden hayırlı yolculuklar
Amin inşallah... Biz iyi olalım Rabbimde bizi hep iyilerle karşılaştırsın inşallah.amin canim insallah rabbim insanlarin serrinden korusun her daim kendisini hakli bulan insandan nefret ediyorum
amin canim insallah bazi insanlar beni kendimden bile süpheye düsürüyorAmin inşallah... Biz iyi olalım Rabbimde bizi hep iyilerle karşılaştırsın inşallah.
psikopat dolu arıyonmu valla canım ya...ne insanlar var..Rabbim öylelerinden korusun...amin canim insallah bazi insanlar beni kendimden bile süpheye düsürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?