Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

canım genetiği de bir araştırsana niye onu es geçtiniz ki,bizde mesela o sorun var.
Araştırma hastanelerinde iki düşükten sonra bakıyorlar genetik testlere sanırım ablaa..
Çocuğunuzu kaybedin bi zahmet diyorlar sonra araştıracaz.. Bu kafayla nasıl çalışıyorlar beyinleri anlamıyorum..
Arkadaş yaşadık istee bir kayıp yapsana testleri ne var ne yok ikinciyi niye bekliyorsun..
Özellerdede çok pahalı sannimca bu testler.
Zenginlik bazen ise yarıyor bazen yaramıyor

Şu cümlenle kalbimden vurdun beni canım,birgün emziren köpek yada kedi görmüştüm ve hüngür hüngür ağlamıştım,insan bir kediyi kıskanır mı ya,kıskanmıştım
Halbuki, hiç öyle huyum yoktur,hamile yada bebeğini doğuran birini görsem sevinerek bakarım ama ne bileyim bazen birşeyler üstüste gelince üzülüyor insan.

o arkadan konuşanlara bakma sen,kalbini kirletme temiz tut,bir tek Allaha sığın yeter.Gerçekten herşeyin doğrusunu bilen herşeyi gören o,bazen susmak iyidir.

Haklısın canım hemde çok...Ben tüp bebeğe başlayınca doktorum istemişti garanti olsun diye,genetikte birşey çıkmamıştı o zaman ama işte geçen sene sürekli düşük yapıyorum diye embriyolara bakıldığında kromozom bozukluğu çıktı.Para pul ne ki,neyi ne kadar satın alabilir ki,bak işte bir yerde tıkanabiliyor insan,herşeyden önce Rabbim var,o ol dese olur,haklısın canım.

Sen de bence zaman kaybetme canım,ne yap ne et bir an önce genetik testini yaptır,riske atma kendini.

Kizz çok şükür bakk aktiflige denk geldin..

Ben kurtaj olduğumda biri dedi ki bana.. İşte sen kurtaj oldun ama bidaha olmayabilir keşke kendiliğinden dusurseydin dedi Yeni olmuştum bide şuan bile gozyasim akiyor o kadar üzüldüm ki kalbim çok kırıldı o insana karşı..sonra gelismedi yaa bebeğin down sendromlu mi olacaktı acaba diyor..cahillik bu başka bisey değil..nysee canım sıkıldı bakk
Rabbim insaAllah yüzümüzü guldurecek ben inanıyorum.. Mutlu olacaz yeter ki tevekkulu elden bırakmamak bolca duaa etmek.
Su güzel günlerin kıymetini bilmek lazım.. Çok sukur bugünlere geldik.. Şimdi dua zamani kızlar.. İyi ki varsıniz iyi ki :)

canım genetiği de bir araştırsana niye onu es geçtiniz ki,bizde mesela o sorun var.
canim benim sadece bi kere dis gebeligim oldu bununlda bakmaya gerek görmediler
temizlik mi dedin kalkmam lazim benimde ama nerdee oturakaldim burada

yuhh yaa bu nasil bi düsünce arkadas... dua canim baska siginacak kapi yok

Büşracığım, canım benim.. 3 sene her ay bu durumu yaşadım ben..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, melek oğlum bana bir mucize gibi gelmişti..
Kan testi sonucumu gördüğümde bile inanamamış, doktorumu aramıştım..
Doktorumdan onay aldıktan sonra, yani tebrikler, hamilesini!" i duyduktan sonra inanmıştım..
Bunları sana neden anlatıyorum, Rabbim ne zaman nasip edicek diye kendini üzme..
O öyle iyi biliyo ki zamanını... İnancın hep içinde olsun..
İmtihanımız bu bizim, Rabbim evlat acısı göstermesin..
Sağlıklı gebelikler nasip etsin..
Hamile kalmakla biter sanıyodum ben ama bitmiyomuş...
O bebeği kucağına alana kadar hep bir korku oluyomuş..
Ki ben kaybettim...
Mayıs ayı kavuşmamızın ayı olacaktı, olmadı..
Bebeğimi kaybettikten itibaren ben MAYIS ayını nasıl geçireceğim diye düşünüyodum...
Bak geçiyor... Zor da olsa geçiyor...
Dün gece hepimiz için çok DUA ETTİM..
Rabbim kabul buyursun. . .

Bende yasadim canim .. Hamilesin dediginde inanamadim Oldu sonunda olabiliyormuş dedim sevincim 2 gun surdü.. sonra demekki hayirli degilmis dedim kendimi teselli ettim ..
Ve birgun yine hamilesiniz dediler bu sefer bebegimin kalp atislarini duydum evet bu sefer gercekten oldu dedim.. Oda olmadi ögrendikten 3 hafta sonra onuda kaybettim üstünden bir sene gecti ..
Iki kere olduysa 3de olur neden olmasin dedim .. Hic isyan etmedim hep hayirlisini diledim..
Ama bazi gunler böyle umutsuzluga dustugum zamanlar oluyor gözyaslarina boguldugum durumlar oluyor .. Ve inanki elinde olmuyor insanin herkese teselli veren umutsuzluga kapilmayin diyen ben gun gelip boyle caresizlige kapiliyorum iste..

Destegin icin tesekkur ediyorum canim ... Yarin yeniden umutla yoluma devam ederim

E-brulim hayırlı yolculuklar olsun inşallah canim benim kendini çok yorma bebiste seni yorar bak annesi doğduktan sonra :)
Sağolasın kuzum
haftasonu köye gidecegim canim insallah nöbetten cikinca cok özldeim oralari isyerinde de problemler var cok sIKILdim
Rabbim feraha kavuştursun gülüm köye gitmek sana iyi gelecek. Sizede şimdiden hayırlı yolculuklar
E-brulim hayırlı yolculuklar canım.. Antalya'da Side Antik Kenti'ni, Thelmessos'u, Perge'yi en olmadı Antalya müzesini gezmeni tavsiye ederim Güzel bir tatil seni bekliyor...
Canım benim tavsiyelerin için teşekkür ederim, inşallah gidip görmeyi çok isterim :) sağolasın gülüm
E-brulim kuzum benim iyi eglenceler cok guzel valit gecirmenizi nasip etsin Rabbim..yolunuz acik olsun ♡♡♡
Allah razı olsun adaşım
E-brulim canım hayırlı yolculuklar,ne zaman çıkıyorsunuz yola ve nereye gidiyorsunuz,hangi şehire?Kendine çok dikkat et,hoplayıp zıplama
Ablam bu gece uçuyoruz inşallah, 1 hafta antalyada 1 haftada istanbulda kalacağız.
E-brulim HAYIRLI YOLCULUKLAR kuzum, güzel bir tatil geçirirsiniz eşinle birlikte inşallah..
Öpüyorum. .

Sağolasın gülüm

herbirimizin öyküsünde biraz kendimizden birşeyler var o yüzden acılarımızı ta derinden hissediyoruz. birimizin yaşadığını okurken sanki kendimiz o an onunla aynı acıyı yaşıyormuş gibi hissediyoruzz.. zor günler geçiyor geçmesine de acısının hatırladıkça taze kaldığını hissediyor insan.. Duysun sesimizi Allah'ım dualarımızı geri çevirmesin inşallah hepimiz mutlu haberlerle sevinelim en kısa zamanda .(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…