evet ablacim haklisin. bide bu insanlara bu özgüveni biz veriyoruz yok kirilmasin yok problem cikmasin diye diye son raddeye geliyor artik hersey malesefpsikopat dolu arıyonmu valla canım ya...ne insanlar var..Rabbim öylelerinden korusun...
mor bir hikaye canım sayfamın adıEbush_354 canim senin instagram sayfan vrdi ismi neydi bidaha yazar misin
tamam canim tekrar bakayim bulamadim damor bir hikaye canım sayfamın adı
gecmis olsun canim umarim öyle bi durum yoktur. esim bu kisin iki ayini resmen sürünerek gecirdi bel fitigindanBu arada kızlar benim belimin durumu iyicene kötüleşti bugün doktora gitmek durumunda kaldım mr çekileceğim. İğneleri verdi doktor şimdiden durum pek parlak gibi değil dedi... Fıtık dışında bel kayması da olabilir dedi umarım öle bişey yoktur..
Bir daha baktın mı canım bulabildin mi? Olmuyorsa mor_bir_hikaye olarak dene istersen belki öyle çıkar. Saolasın canım inşallah durum kötü değildir gerçekten çok kötü ağrısı... Eşine de çok geçmiş olsuntamam canim tekrar bakayim bulamadim da
gecmis olsun canim umarim öyle bi durum yoktur. esim bu kisin iki ayini resmen sürünerek gecirdi bel fitigindan
evet canim fuat bey cok kibar isindede iyi biri insallah sende memnun kalirsin..tedavi bi daha ki aya canim insallahSaye- yok canim medline a gidelim dedik rahatça bi doktor bulamadım ya orası iyi dediler fuat bey varmış canım bakalım artık nasip canım. Sen ne yaptın canım tedaviye devam mi
buldum canim 100. takipcin de ben oldum bu aradaBir daha baktın mı canım bulabildin mi? Olmuyorsa mor_bir_hikaye olarak dene istersen belki öyle çıkar. Saolasın canım inşallah durum kötü değildir gerçekten çok kötü ağrısı... Eşine de çok geçmiş olsun
amin canim insallah Allah dileyen isteyen herkesle birlikte banada nasip eder insallah canimSaye- inşallah canım. Allah gönlüne göre versin canım benim inşallah Rabbim hayırlı bir sekilde bir an önce nazlı meleğini yollar
Teşekkürler canım saolasınEbush_354 canım dikkat et kendine çok çok geçmiş olsun canım
Saolasın kuzum :) umarım beğenirsin inşallah güzel haberler vereceğim günlere de ortak oluruz ordan da:)evet canim fuat bey cok kibar isindede iyi biri insallah sende memnun kalirsin..tedavi bi daha ki aya canim insallah
buldum canim 100. takipcin de ben oldum bu aradasagolasin canim bel fitigi dikkat gerektiriyor. sende dikkat et kendine
Canım çok gecmis olsunBu arada kızlar benim belimin durumu iyicene kötüleşti bugün doktora gitmek durumunda kaldım mr çekileceğim. İğneleri verdi doktor şimdiden durum pek parlak gibi değil dedi... Fıtık dışında bel kayması da olabilir dedi umarım öle bişey yoktur..
E-brulim hayırlı yolculuklar canım benim inşallah güzel bir tatil geçirirsiniz... Değişiklik iyi gelecektir
Sağolasın kuzum sanada geçmiş olsun inşallah gelip geçici bir şeydirBu arada kızlar benim belimin durumu iyicene kötüleşti bugün doktora gitmek durumunda kaldım mr çekileceğim. İğneleri verdi doktor şimdiden durum pek parlak gibi değil dedi... Fıtık dışında bel kayması da olabilir dedi umarım öle bişey yoktur..
Canım çok gecmis olsuninşallah geçici bir şeydir. . Ikisi de degildir..
Teşekkürler kızlar... Sinir sıkışmaları vardı zaten ben de fıtık oluşumuna çok müsait demişti zaten doktor daha önce... Ama bu bel kayması olayı korkuttu beni umarım değildirSağolasın kuzum sanada geçmiş olsun inşallah gelip geçici bir şeydir
Canım geçmiş olsun umarım öyle bişi değildir dikkat et kendineTeşekkürler kızlar... Sinir sıkışmaları vardı zaten ben de fıtık oluşumuna çok müsait demişti zaten doktor daha önce... Ama bu bel kayması olayı korkuttu beni umarım değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?