Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi canım ne diyeceğimi inan bilmiyorum. Canın çok acıyor biliyorum acını yaşa ama içine attıkça daha da büyüyecek... Daha neler göreceğiz yaşayacağız bilemem ama zor... Allah nasip etmiceği şeyin hayalini kurdurmazmış canım... Sabır ve tevekkül elimizden başka ne gelir

E-brulim hayırlı yolculuklar canım benim inşallah güzel bir tatil geçirirsiniz... Değişiklik iyi gelecektir

Bu arada kızlar benim belimin durumu iyicene kötüleşti bugün doktora gitmek durumunda kaldım mr çekileceğim. İğneleri verdi doktor şimdiden durum pek parlak gibi değil dedi... Fıtık dışında bel kayması da olabilir dedi umarım öle bişey yoktur..

mor bir hikaye canım sayfamın adı
tamam canim tekrar bakayim bulamadim da
gecmis olsun canim umarim öyle bi durum yoktur. esim bu kisin iki ayini resmen sürünerek gecirdi bel fitigindan

Saye- yok canim medline a gidelim dedik rahatça bi doktor bulamadım ya orası iyi dediler fuat bey varmış canım bakalım artık nasip canım. Sen ne yaptın canım tedaviye devam mi

tamam canim tekrar bakayim bulamadim da

gecmis olsun canim umarim öyle bi durum yoktur. esim bu kisin iki ayini resmen sürünerek gecirdi bel fitigindan
Bir daha baktın mı canım bulabildin mi? Olmuyorsa mor_bir_hikaye olarak dene istersen belki öyle çıkar. Saolasın canım inşallah durum kötü değildir gerçekten çok kötü ağrısı... Eşine de çok geçmiş olsun

Saye- yok canim medline a gidelim dedik rahatça bi doktor bulamadım ya orası iyi dediler fuat bey varmış canım bakalım artık nasip canım. Sen ne yaptın canım tedaviye devam mi
evet canim fuat bey cok kibar isindede iyi biri insallah sende memnun kalirsin..tedavi bi daha ki aya canim insallah
buldum canim 100. takipcin de ben oldum bu arada sagolasin canim bel fitigi dikkat gerektiriyor. sende dikkat et kendine

Saye- inşallah canım. Allah gönlüne göre versin canım benim inşallah Rabbim hayırlı bir sekilde bir an önce nazlı meleğini yollar

evet canim fuat bey cok kibar isindede iyi biri insallah sende memnun kalirsin..tedavi bi daha ki aya canim insallah

buldum canim 100. takipcin de ben oldum bu arada sagolasin canim bel fitigi dikkat gerektiriyor. sende dikkat et kendine
Saolasın kuzum :) umarım beğenirsin inşallah güzel haberler vereceğim günlere de ortak oluruz ordan da:)

Canım çok gecmis olsun inşallah geçici bir şeydir. . Ikisi de degildir..

E-brulim hayırlı yolculuklar canım benim inşallah güzel bir tatil geçirirsiniz... Değişiklik iyi gelecektir

Sağolasın kuzum sanada geçmiş olsun inşallah gelip geçici bir şeydir

Canım çok gecmis olsun inşallah geçici bir şeydir. . Ikisi de degildir..
Sağolasın kuzum sanada geçmiş olsun inşallah gelip geçici bir şeydir
Teşekkürler kızlar... Sinir sıkışmaları vardı zaten ben de fıtık oluşumuna çok müsait demişti zaten doktor daha önce... Ama bu bel kayması olayı korkuttu beni umarım değildir

Teşekkürler kızlar... Sinir sıkışmaları vardı zaten ben de fıtık oluşumuna çok müsait demişti zaten doktor daha önce... Ama bu bel kayması olayı korkuttu beni umarım değildir
Canım geçmiş olsun umarım öyle bişi değildir dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…