- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Gecmiş olsun cnm.. Hiç geciktirme beyin sinir cerrahisine başvur çok önemli bel hastalıkları... Rabbim şifanı versin cnm.Teşekkürler kızlar... Sinir sıkışmaları vardı zaten ben de fıtık oluşumuna çok müsait demişti zaten doktor daha önce... Ama bu bel kayması olayı korkuttu beni umarım değildir
amin canim insallah sayfani inceleyeceim birazdan mutlu haberini alip seninle sevinmek isteriz bizdeSaolasın kuzum :) umarım beğenirsin inşallah güzel haberler vereceğim günlere de ortak oluruz ordan da:)
Hadi hayırlısıyla inşallah bebiş gelir kuzum.alışveriş için çok erken gülüm.çok şükür halimize canım ♡Günaydın cnm, evet çok şükür gecen hafta kurtuldum onlardan şimdi her gecen gün dahada iyiye gidiyorum cnm bayagı Ağrı'm oldu bugüne şükürler olsun... Sen nasılsın cnm Nasıl geciyor hamilelik? Başladın mı alışverişlere?
E-brulim güzelim yolun acık olsun güle güle git güle güle dön inşallah...tadını çıkar tatilin,sefan olsun cnm Bnm
saadetim calismaya devam ediyor musun canimHadi hayırlısıyla inşallah bebiş gelir kuzum.alışveriş için çok erken gülüm.çok şükür halimize canım ♡
Yok haticem malum düşük tehlikem var taa marta bıraktım.saadetim calismaya devam ediyor musun canim
iyi olmus canim hic riske atmaya gerek yok önemli olan senin bebeginin sagligi canim hayirlisi olsunYok haticem malum düşük tehlikem var taa marta bıraktım.
Canım geçmiş olsun umarım öyle bişi değildir dikkat et kendine
Teşekkürler kızlar inşallah daha da kötüleşmez çektirdim mr ımı da yarın akşam belli olacak..Gecmiş olsun cnm.. Hiç geciktirme beyin sinir cerrahisine başvur çok önemli bel hastalıkları... Rabbim şifanı versin cnm.
Amin kuzum inşallah hepimiz güzel haber alalım hep beraberamin canim insallah sayfani inceleyeceim birazdan mutlu haberini alip seninle sevinmek isteriz bizde
Ben hala adetimi bekliyorum canım,2.günü gel dedi doktorum.Bugün yarın olurum sanırım,elim ayağım buz kesti,oldum olacak gibi hissediyorum.yamukprenses şükür iyi gidiyor şimdilik ablacim sen ne yaptın ablacim ne zaman Allah nasip ederse transefrr
Ebush çok geçmiş olsun canım ne oldu?İnşaallah ciddi birşey çıkmaz.Sonuç çıktımı?Bu arada kızlar benim belimin durumu iyicene kötüleşti bugün doktora gitmek durumunda kaldım mr çekileceğim. İğneleri verdi doktor şimdiden durum pek parlak gibi değil dedi... Fıtık dışında bel kayması da olabilir dedi umarım öle bişey yoktur..
Seni teselli edecek cumlelere gerek duymadim alpim. Sadece inan hersey cokk güzel olucak canim .Pinkim
Sagol canim destegin icin .. Agir geliyor acir gibi seninde olur üzülme vs demeleri ..
Anlatsan bi dert anlatmasan bi dert ..
Anlattigin anda yarana basiyorlar
Yavas atla ipi . Ipe takilmayinşansımızı deneyecez bakalım hayırlısı canım ya...
Yavas atla ipi . Ipe takilmayin
Canım geçmiş olsun yaa insaAllah temiz çıkar testin.. Aman dikkat ett çok yorma kendiniTeşekkürler kızlar inşallah daha da kötüleşmez çektirdim mr ımı da yarın akşam belli olacak..
Amin kuzum inşallah hepimiz güzel haber alalım hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?