Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Teşekkürler kızlar... Sinir sıkışmaları vardı zaten ben de fıtık oluşumuna çok müsait demişti zaten doktor daha önce... Ama bu bel kayması olayı korkuttu beni umarım değildir
Gecmiş olsun cnm.. Hiç geciktirme beyin sinir cerrahisine başvur çok önemli bel hastalıkları... Rabbim şifanı versin cnm.

Hadi hayırlısıyla inşallah bebiş gelir kuzum.alışveriş için çok erken gülüm.çok şükür halimize canım ♡

Canım geçmiş olsun umarım öyle bişi değildir dikkat et kendine
Gecmiş olsun cnm.. Hiç geciktirme beyin sinir cerrahisine başvur çok önemli bel hastalıkları... Rabbim şifanı versin cnm.
Teşekkürler kızlar inşallah daha da kötüleşmez çektirdim mr ımı da yarın akşam belli olacak..
amin canim insallah sayfani inceleyeceim birazdan mutlu haberini alip seninle sevinmek isteriz bizde
Amin kuzum inşallah hepimiz güzel haber alalım hep beraber

Ebush çok geçmiş olsun canım ne oldu?İnşaallah ciddi birşey çıkmaz.Sonuç çıktımı?

Pinkim

Sagol canim destegin icin .. Agir geliyor acir gibi seninde olur üzülme vs demeleri ..
Anlatsan bi dert anlatmasan bi dert ..
Anlattigin anda yarana basiyorlar
Seni teselli edecek cumlelere gerek duymadim alpim. Sadece inan hersey cokk güzel olucak canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…