insallah bu adet son olur 9 ay bidaha gelmez de bebis gelir canimBen hala adetimi bekliyorum canım,2.günü gel dedi doktorum.Bugün yarın olurum sanırım,elim ayağım buz kesti,oldum olacak gibi hissediyorum.
ipe takılacak gibiyiz.eşim çalışma yapamayız orda diye kapıyı kapattı şimdiden.. Amannnn bende bu ay keyfime bakarım... Canıma minnet
pink bunu sevmedi . Cazibeni kullan leyla abla
Üfff daha 5 gun varKizlar bn internet paketim az kaldi. Fazla giremicem siteye kendinize iyi bakin
Nasil yapiyorsunuz hidirelleziGünaydınlar herkese, yine klasik ev işleri ile ugraşmacanasılsınız güzeller bugün hıdırellez yapmayı düşünüyormusunuz?
Dilek'lerini bir kağıda çiziyorsun,yazıyorsun ve yatsıdan önce Gül ağacına asıyorsun... Bir duası var netten bulabilirsin onu okuyorsun asarken hatta yatarkende okunabilir.. Sabah gün ağarmadan Gül ağacından keseni alıp akan bir suya atıyorsun içine bakmadan tabi :) bazıları içine madeni para koyup cüzdanında bir yıl saklıyor bereket parası yapıyor... Bnm bildiğim bu şekilde...Nasil yapiyorsunuz hidirellezi
Anlat bizde yapalim
tamam canım yahşi cazibemi kullanayım... biraz taktik ver ablana kız
Üfff daha 5 gun var
Kocana söyle senin kotayi yükseltsin yeter
Günaydınlar herkese, yine klasik ev işleri ile ugraşmacanasılsınız güzeller bugün hıdırellez yapmayı düşünüyormusunuz?
Himm anladim bildigimden farkli birsey degilmis :))Dilek'lerini bir kağıda çiziyorsun,yazıyorsun ve yatsıdan önce Gül ağacına asıyorsun... Bir duası var netten bulabilirsin onu okuyorsun asarken hatta yatarkende okunabilir.. Sabah gün ağarmadan Gül ağacından keseni alıp akan bir suya atıyorsun içine bakmadan tabi :) bazıları içine madeni para koyup cüzdanında bir yıl saklıyor bereket parası yapıyor... Bnm bildiğim bu şekilde...
Ne yapiyorsun o kadar interneti yahu :)))yukseltiyoruz ama yinede yetmiyoo
Tabi önemli olan allahtan istemek Ztn... Bende bu sefer yapamam heralde malum evdeyim hmn yoruluyorum Bi iş yaptığımda sabah toparladım pilim bittiHimm anladim bildigimden farkli birsey degilmis :))
Burada zor o isler gül yok agac yok bizde dilegimizi icimizden tutariz
Bilmiyorum bura cok net yiyo :)Ne yapiyorsun o kadar interneti yahu :)))
Benimki hic bitmiyor :-/
Evet cnm bende sana onu diyecektim erken degilmi senin is guc yapman icin diye. Ins daha iyi olursun canimmTabi önemli olan allahtan istemek Ztn... Bende bu sefer yapamam heralde malum evdeyim hmn yoruluyorum Bi iş yaptığımda sabah toparladım pilim bittipink love insanın saglıgı yerinde olsunda iş kolay... Karnımın içi acıyoooo yine uzanacam belli oldu uffffff
bak simdi üstünden cikardigini boyle sallayip enistenin ustune atacaksin yaklas yaklas diyip diye opeceksin sonrasina karismam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?