Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım..

Kızlar ben simdi 1 hafta erkenden leke geldi (hemen hayaller ümitler yerlesme kanamasımı diye) kendimce iç sesim boyle diyo ben inanmiyorum güya ama kendimi kandiriyorum tabiki de istiyorum öyle olmasini.. ama degil tabikide eminim...
Bu arada bana birisi aşılamayı anlatabilir mi
Kac yıllık evli olmak gerekiyo
Belli kosulları var mı
Yani her isteyen yaptırabiliyomu
Ve olmasina karar verildiginden sonraki süreci nedir.. ilk kez kendim icin soruyorum dusunmeye basladim yavastan...

bdvde konulari okuyup cekirdek mi citliyorsun sen canim senin konunu okudum bi dra muayene olmanda fayda var bence kürtajdan sonra bunlar normal mi bilmiyorum ben 45 gün civari yanlis degilsem kanama yasadim sonrasinda da bi kac iliskiden sonra oldu bidaha yasamadim. bi ultrason baksin bakalim insallah bi sey cikacagini sanmiyorum...

canim asilama icin sart yok sen kendini hazir hissedip yaptirmak istersen yaptirabiliyorsun. ilacla ve catlatma ignesiyle denediysen daha önceden dr daha kolay ikna oluyor bu duruma. asilama icin adetin ikinci günü gidiyorsun muayene oluyorsun dr senin yumurtaliklarinin durumuna göre verecegi ilaci belirliyor. ben sadece igne kullandim mesela kimisi klomen ve igne birlikte kullaniyor. dr seni düzenli araliklarla yumurta kontrolüne cagirip ilacin etkisini gözlemliyor. yumoslar istenilen boyuta gelince catlatma ignesi veriyor ve ondan 24-36 saat sonra da asilamayi yapiyor. asilama esnasinda ilk önce esin örnek verioyr o labaratuvarda hareketlileri ayriliyor. daha sonra spermler bi kanül yardimiyla rahme birakiliyor. 20 dk kadar yatiyorsun ve olay bitiyor..

Anladim kuzum.cok sagol.. daha once bi tedavi olmadim ama sorun yok dedikleri halde olmamasi da belki gecerli sebep olur acele etmek istemiyorum yeni 1 bucuk yil doldu Rabbimden hayirlisi bakalim ne olcak

Çok şükür canım, sen nasılsın,
benim sat tarihim bile belli değil,
bu aydan pek umutlu değilim..
canim benimde yumos gelismemis birlikte umutsuz takilalim bu ay
Anladim kuzum.cok sagol.. daha once bi tedavi olmadim ama sorun yok dedikleri halde olmamasi da belki gecerli sebep olur acele etmek istemiyorum yeni 1 bucuk yil doldu Rabbimden hayirlisi bakalim ne olcak
canim o zaman önce klomen catlatma ignesi yada igne deneyebilir sonrasinda asilamya gecer insallah hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…