Teşekkürler canım evet çıktı... Pek parlak değil 2 büyümüş fıtığım var ameliyatı ihtimal dahilinden çıkardı doktor ama mutlaka kadın doğum doktorumla koordine bir şekilde fizik tedavi almak zorunda olduğumu söyledi. Gebelik oluşursa durum daha da zorlaşacak o zaman da herhangi bir müdahalede bulunamayacağız dedi... Tüp Tedavisi iptal bile olabilir bu durumda moralim bozuldu birazGecmis olsun canim ciktimi mr sonucun ?
Canım devlette prosedür gereği çok ugrastiriyorlar eğer hiçbir sorun falan yoksa.. Varsa aşılamaya geçiliyor sanırım direk.Kızlar ben simdi 1 hafta erkenden leke geldi (hemen hayaller ümitler yerlesme kanamasımı diye) kendimce iç sesim boyle diyo ben inanmiyorum güya ama kendimi kandiriyorum tabiki de istiyorum öyle olmasini.. ama degil tabikide eminim...
Bu arada bana birisi aşılamayı anlatabilir mi
Kac yıllık evli olmak gerekiyo
Belli kosulları var mı
Yani her isteyen yaptırabiliyomu
Ve olmasina karar verildiginden sonraki süreci nedir.. ilk kez kendim icin soruyorum dusunmeye basladim yavastan...
Canım çok geçmiş olsun yaa Rabbim dermansız dert vermez insaAllah..Teşekkürler canım evet çıktı... Pek parlak değil 2 büyümüş fıtığım var ameliyatı ihtimal dahilinden çıkardı doktor ama mutlaka kadın doğum doktorumla koordine bir şekilde fizik tedavi almak zorunda olduğumu söyledi. Gebelik oluşursa durum daha da zorlaşacak o zaman da herhangi bir müdahalede bulunamayacağız dedi... Tüp Tedavisi iptal bile olabilir bu durumda moralim bozuldu biraz
Saolasın canım ben senelerdir bel ağrısı çekiyorum ama bir yandan da gebelikte korktum bebeğe zarar verir mi acaba düşüncesinden dolayı ben razıyım çekmeye ama doktor bu durumda ertelerse ya da iptal olursa diye moralim bozuldu bu seferCanım çok geçmiş olsun yaa Rabbim dermansız dert vermez insaAllah..
Bak benim tanıdığım var belinden ameliyatlı platin takili hatta şuan hamile..gayet iyiyim diyor..
Biseycikler olmaz insaAllah..
Sifamiz DUA.sende duamdasin..
ortam olursa kaçırmayız ama bu ay biraz zor...boşver ya bir ayda dinleneyim...Sonra böyleyapmada . Bencede leyla abla zorlamaya gerek yok keyfi bilir ay sonunda yaomak istiyosa calissin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
"Ey Rabbimiz! Bize gücümüzün yetmediği şeyleri yükleme! Bizi affet, bizi bağışla, bize acı!.." (Bakara, 2/286)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?