Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gecmis olsun canim ciktimi mr sonucun ?
Teşekkürler canım evet çıktı... Pek parlak değil 2 büyümüş fıtığım var ameliyatı ihtimal dahilinden çıkardı doktor ama mutlaka kadın doğum doktorumla koordine bir şekilde fizik tedavi almak zorunda olduğumu söyledi. Gebelik oluşursa durum daha da zorlaşacak o zaman da herhangi bir müdahalede bulunamayacağız dedi... Tüp Tedavisi iptal bile olabilir bu durumda moralim bozuldu biraz

Canım devlette prosedür gereği çok ugrastiriyorlar eğer hiçbir sorun falan yoksa.. Varsa aşılamaya geçiliyor sanırım direk.
Ozellerde zten aşılama yapıyorlar istersen 1,5 yıl olmuş madem dene derim vakıt kaybetme..devlette önce klomen tedavisi 3ay olmazsa iğne veya hapla aşılama oda uc ay en son tüp bebek tedavisi oluyor.tabi 3yillik evlilik şartıyla.
Haticem anlatmış zaten tedavi aşamasını korkacak hiçbirşey yok normal muayane gibi oluyor 10sn sürüyor..sonra gelsin bebislerimiz insaAllah

Canım çok geçmiş olsun yaa Rabbim dermansız dert vermez insaAllah..
Bak benim tanıdığım var belinden ameliyatlı platin takili hatta şuan hamile..gayet iyiyim diyor..
Biseycikler olmaz insaAllah..
Sifamiz DUA.sende duamdasin..

Saolasın canım ben senelerdir bel ağrısı çekiyorum ama bir yandan da gebelikte korktum bebeğe zarar verir mi acaba düşüncesinden dolayı ben razıyım çekmeye ama doktor bu durumda ertelerse ya da iptal olursa diye moralim bozuldu bu sefer

Kızlar bal-çörekotu-tarçın yapan var mı aranızda? Adetin 2. Günü başlanıyormuş 12. Güne kadar tüketiliyormuş...3 ay fln aralıksız yapın deniliyor... Nediyorsunuz? Ztn Bnm yasaklı ay ama başlasam mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…