Şansa denk gelmiş canım desene olsun önlemleri alınmış olur canım... Tekrar geçmiş olsun şeker de düzenlenir böyleceCnm soyle söyliyim bebek simdiye kdr bas gelis pozisyonundaydiya pzt gunu cok vurdu hic durmadi kasildi falan bn anladim bu donuyo diye salida kontrol vardi dr bkti makat ustunde duruyordu ve vuruşlari yine rahmindeydi bastiriyodu sürekli bnde dr dedim asagida hissediyorum diye oda bi nst ile değerlendirelim dedi nstde 1saat bagli kaldim nstde de durmuyodu bu defada geri donmus basinin üstüne. Sancı görünce sekerde var diye yatış yaptilar cnm . Birazda sans oldu nst cekilmesi planli bisey degildi .
ÇOK geçmiş olsun yanında kim kalıyo?Sagol cnm .norml kontrolume gitmistim cnm dr tedbir amacli nst istedi orda anlasildi .
Devam canim ne zmn çıkacağım belli degil refakatcide yok . Hergun usg gunde 2kerede nst bagliyolarMinnoş a bak ya maşallah hiç yerinde durmuyor.
Peki şimdi nasıl oldun. Hastane de yatisa devam mı.
Iyiyiz cnm cok sukur .siz nasilsiniz :)
Kimse klmiyir cnm refakatci kbul etmiyolar. Evet ank .tatsiz tuzsuz yemekler ... cok şükür bu gunlereeÇOK geçmiş olsun yanında kim kalıyo?
Ankara dasın dimi?
Hastaneden sana şimdi şeker var diye diyet menü verirler..
Dualarımdasın her daim pinkim..
♡♡♡
Ins cnm suan biraz dha düzenlendi şekerim.Şansa denk gelmiş canım desene olsun önlemleri alınmış olur canım... Tekrar geçmiş olsun şeker de düzenlenir böylece
Devam canim ne zmn çıkacağım belli degil refakatcide yok . Hergun usg gunde 2kerede nst bagliyolar
Pinkim duamizdasin canım benimDevam canim ne zmn çıkacağım belli degil refakatcide yok . Hergun usg gunde 2kerede nst bagliyolar
İyiyim pinkim şükür.Iyiyiz cnm cok sukur .siz nasilsiniz :)
Bununla gecmiş olsun cnm Bnm..Teşekkür ederim cnm. Sen nasil oldun cnmm
Sevindim cnm senin adina insallah dahada iyi olucaksinBununla gecmiş olsun cnm Bnm..
Çok şükür bugünüme, ilk defa bugün giyinip dışarı cıktım artık üstümden atmak istedim hastalık piskolojisini.. Karnım biraz ağrıyordu ama Ağrı'lara inat cıktımRabbim hepimizin şifasını versin... Prensesini okşa Bnm için bide Söle yaramazlık yapacağına bizlere bol bol dua etsin melegin tamamı mı
Hayirlisiyla kizini kucagina alirsin insallah ona bizi anlat teyzelerinin onun icin ne kadar dualar ettigini anlat olur mu ?Kizlar ben uyeligimi iptal edecegim artık kadinlar Klubüne girmek istemiyorum. Hakkinizi helal edin benimde en ufak bi hakkim varsa helal olsun.... Sanalda olsa sizi tanimak sohbet etmek gulmek eglenmek dertlesmek birbirimizi anlamak guzeldi ... hamile arkadaslarim insallah saglikla sihhatle bebeklerine kavusurlar . Hamile kalmayi bekleyen arkadaslarimda sağlıklı sihhatli bir sekilde insallah hamile kalirlar. Allah'a emanet olun. NOT: uyelik iptal etmeyi bilmiyorum etmeye calisicam edemezsem bide siteye girmicem. Sevgiler pink love
Kizlar ben uyeligimi iptal edecegim artık kadinlar Klubüne girmek istemiyorum. Hakkinizi helal edin benimde en ufak bi hakkim varsa helal olsun.... Sanalda olsa sizi tanimak sohbet etmek gulmek eglenmek dertlesmek birbirimizi anlamak guzeldi ... hamile arkadaslarim insallah saglikla sihhatle bebeklerine kavusurlar . Hamile kalmayi bekleyen arkadaslarimda sağlıklı sihhatli bir sekilde insallah hamile kalirlar. Allah'a emanet olun. NOT: uyelik iptal etmeyi bilmiyorum etmeye calisicam edemezsem bide siteye girmicem. Sevgiler pink love
Pink noldu ya? Bişey mi oldu?Kizlar ben uyeligimi iptal edecegim artık kadinlar Klubüne girmek istemiyorum. Hakkinizi helal edin benimde en ufak bi hakkim varsa helal olsun.... Sanalda olsa sizi tanimak sohbet etmek gulmek eglenmek dertlesmek birbirimizi anlamak guzeldi ... hamile arkadaslarim insallah saglikla sihhatle bebeklerine kavusurlar . Hamile kalmayi bekleyen arkadaslarimda sağlıklı sihhatli bir sekilde insallah hamile kalirlar. Allah'a emanet olun. NOT: uyelik iptal etmeyi bilmiyorum etmeye calisicam edemezsem bide siteye girmicem. Sevgiler pink love
Pinkim senin de kızının da bahtı açık olsun.seni özleyeceğim.umarım herşey yolunda gider ve vaktinde gelecektir bebeğinKizlar ben uyeligimi iptal edecegim artık kadinlar Klubüne girmek istemiyorum. Hakkinizi helal edin benimde en ufak bi hakkim varsa helal olsun.... Sanalda olsa sizi tanimak sohbet etmek gulmek eglenmek dertlesmek birbirimizi anlamak guzeldi ... hamile arkadaslarim insallah saglikla sihhatle bebeklerine kavusurlar . Hamile kalmayi bekleyen arkadaslarimda sağlıklı sihhatli bir sekilde insallah hamile kalirlar. Allah'a emanet olun. NOT: uyelik iptal etmeyi bilmiyorum etmeye calisicam edemezsem bide siteye girmicem. Sevgiler pink love
Kizlar ben uyeligimi iptal edecegim artık kadinlar Klubüne girmek istemiyorum. Hakkinizi helal edin benimde en ufak bi hakkim varsa helal olsun.... Sanalda olsa sizi tanimak sohbet etmek gulmek eglenmek dertlesmek birbirimizi anlamak guzeldi ... hamile arkadaslarim insallah saglikla sihhatle bebeklerine kavusurlar . Hamile kalmayi bekleyen arkadaslarimda sağlıklı sihhatli bir sekilde insallah hamile kalirlar. Allah'a emanet olun. NOT: uyelik iptal etmeyi bilmiyorum etmeye calisicam edemezsem bide siteye girmicem. Sevgiler pink love
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?